reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Super jedne i drugie, mój brat kiedyś kupił swojemu siostrzeńcowi "mam super wujka" i potem się śmieli, ze jak dziecko w to ubiora to nie ma wyjścia.

reklama
świetne są ! dziewczyny ile zapłaciłyście w sklepie??
ja 14.99

Aylin dziekuje ale obawiam sie ze z przesylka bedzie to samo, ale spokojnie jak tu otworza na wiosne to kupie:)
mi sie to spodobalo:p
Super PREZENT- body z imieniem! /62 długi rękaw! (2012862835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wzor 28, 29 i 93 hihi. tylko troche drogie jak na body

Wzór nr 28 najlepszy! ale rzeczywiście cena powalająca

Dzisiaj byłam w Pepco i kupiłam 3 bodziaki, ale zdj wkleję jutro, bo dziś mi się nie chce ;-)

Za to na Allegro wylicytował przed chwilą takie cuda:
to zielone za 5,15zł
2053429639

oraz takie za 5,50zł
2053429678

w koncu sfotografowalam moje zakupy
cubus:DSC01380.jpg
mothercare i kappahlDSC01379.jpg
super rompers gap upolowany na allegro, te czarne czarne z zary, reszta kappahlDSC01377.jpg

allegro :)DSC01376.jpg
i moj ulubiony zestaw kappahlDSC01375.jpg

zaza super bodziaki , ja tez wlasnie na allegro kupilam dwie kolejne rzeczy, kazda po dyszke :)
2071396642.jpg2071396478.jpg

a ta owieczka to ciekawe czy dziala...

Macku przegieli z ta owieczka:D:D:D ale chwyt marketingowy jest. ja nie wierze ze tak uspokaja, i tak mamy nie zastapi:blink:ale ja to gdzies juz widzialam, nie wiem czy nie w ddtvn

Josie te spodenki brazowe ostatnie geeeenialne!!!!
Zaza body swietne, widze ze chyba z ewa klucze, albo pinokio...jestem fanka ich jakosci no i polskie:)
Aga mi sie wlasnie z tymi napisami duzo ciuchow podoba ale nie moge tak dziecka ubrac od stop do glow bo rzecziwiscie pomysla ze matka wariatka :D

maćku mnie się wydaje, że to pic na wodę, a cena odstrasza od spróbowania

josie te z allegro cudowne, a z tych wcześniejszych to najbardziej mi się spodobało to body zielone w paseczki

blond tak, to Ewa Klucze

DSC00025.jpgDSC00026.jpgDSC00022.jpg
wybaczcie za jakosc ale zdjecie robione telefonem

Ogolnie z zakupow dla malucha chyba juz wszystko mam.

Teraz butelki, smoczki, pieluchy tetrowe,flanelowe, wozek, pampersy i kosmetyki dla malucha trzeba kupic no i dla siebie koszule, te podklady itd. No i chyba to wszystko ;)

Dzis dorwalam ze kobieta ma na sprzedaz lozeczko+materac+pościel+powłoczki(ochraniacz i baldachim)+wanienka z termometrem+bujawka pokojowa+mata edukacyjna za 140zl calosc. Uwazam ze to okazla i skorzystalam z niej ;D . W tygodniu jade to odebrac wiec jak tylko bede miala, zrobie zdjecie i wstawie ;D

Lena Skarpetki takie są w H&M tam na pewno znajdziesz. Też kupiłam takie jak tylko dowiedziałam się,że jestem w ciąży.
zaza ten pierwszy pajacyk śliczności:-D

Tylko u mnie w mieście nie ma H&M . Najbliżej mam do gdańska a niestety zeby specjalnie po skarpetki jechac do gdanska to nie bardzo mi sie oplaca :( No ale trudno. Moze u mnie znajde cos podobnego. ;D

Buziak dziekuje za stronke ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ogolnie z zakupow dla malucha chyba juz wszystko mam.

Teraz butelki, smoczki, pieluchy tetrowe,flanelowe, wozek, pampersy i kosmetyki dla malucha trzeba kupic no i dla siebie koszule, te podklady itd. No i chyba to wszystko ;)

Dzis dorwalam ze kobieta ma na sprzedaz lozeczko+materac+pościel+powłoczki(ochraniacz i baldachim)+wanienka z termometrem+bujawka pokojowa+mata edukacyjna za 140zl calosc. Uwazam ze to okazla i skorzystalam z niej ;D . W tygodniu jade to odebrac wiec jak tylko bede miala, zrobie zdjecie i wstawie ;D

Tylko u mnie w mieście nie ma H&M . Najbliżej mam do gdańska a niestety zeby specjalnie po skarpetki jechac do gdanska to nie bardzo mi sie oplaca :( No ale trudno. Moze u mnie znajde cos podobnego. ;D

Buziak dziekuje za stronke ;D

Oczywiście śpiochy cudne! Na prawdę masz już wszystko z ciuszków? ja dopiero dzisiaj zaczęłam kupować, a o butelkach itp to jeszcze nie myślałam... dziewczyny pisały że te skarpetki na Allegro znalazły

reklama
Do góry