reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
snoopy ladna pościel :)
Ja mam po synku nr 54:-)

a do wozka mialam też pościel, poduszeczke z koldderka ale kołderke przewaznie dalam pod spod i lezal na niej i na poduszcze:tak:

a ja dzisiaj okupiłam małą na alegro:) jeszcze tylko trochę koszulek z krótkim rekawem, spodenek i kurteczka i finito:)
19968271401.jpg20136138152.jpg
20174446751.jpg20174446761.jpg
20371727062.jpg20371729822.jpg
20390751682.jpg20489032871.jpg
i polecam bodziaki firmy Carters:)Rosną razem z dzieckiem i starczaja w ziazku z tym na dwa razy dluzej:)

Kocyk i otulaczek suuuuper!!! a tego przewijaka to ja nie potrzebowalam,chociaz dostalam w gratisach do wozkai ani razy nie uzylam, jezdzil w samchodzie w razie gdy trzeba bylo przewinac w aucie. a nosidelko mialam jedno ale zle trafilam chyba, zreszta to bylo takie zwykle co kark urywalo wiec juz nie kupie zadnego pewnie :D:D:D

polecam bodziaki firmy Carters:)Rosną razem z dzieckiem i starczaja w ziazku z tym na dwa razy dluzej:)

AVO
- a wiesz, ja niedawno dosatalam od mamy ciuszki jeszcze po nas, te ktore sama zachowala ze wzgledu na stan, marke i mam tam wlasnie bodziaki Carters :tak: kurcze, 35lat maja i wygladaja ja te dzisiejsze :eek:

Ja nigdy tych bodziakow nie mialam, ale juz mi wpadly w oko z krotkim i dlugim rekawkiem. Tylko musze juz miec 100% pewnosci co do plci:-)

reklama
AVO, te od mamy cykne jak wroce do domku, w miedzyczasie przesylam te upolowane na ebay

$(KGrHqF,!lcE6htclz4KBPBKDGQ-cw~~60_12.JPG$(KGrHqQOKi!E6GGdM)vBBOuQCh7o1w~~60_12.JPG$(KGrHqUOKjcE6doIe-81BOs,hBYTlw~~60_12.JPG$(KGrHqZHJCwE7z!5ZQ-fBO+EB8D1cQ~~60_12.JPG

Moja mama stwierdzila, ze cos chyba mam do kubusia puchatka i dopiero wtedy dojrzalam, ze rzeczywiscie.... :eek:

Ostatnia edycja:
Do góry