reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
macku lepiej miej na wszelki wypadek i butlę i mleczko:tak: roznie bywa, w szpitalach nawet dzieci dokarmiaja jak kobieta ma na początku mało pokarmu, u mnie tego nie robili i dwie noce przebeczałąm razem z synkiem:-( pokarmu mialam tyle co nic:/
a wdomu nie bylo lepiej, pozniej jeszcze drwalo mnie zapalenie piersi, najpierw odciagalam pokarm a pozniej poszlo mleko modyfikowane w ruch i wtedy Mlody zaczal ladnie spać a ja blam szczesliwa:tak:

Moje wczorajsze zakupy, robię się coraz śmielsza w tym temacie :-)
2 body
pajacyk
gatki
i bluzeczka
SDC16438.jpg

A te body tak mi pasują do tych gatek z myszka miki że już nie mogę się doczekać kiedy je założę maluszkowi
SDC16440.jpg

tialana śliczne:tak: Ja tez otatnio troszkę nakupowałam, musze zrobic zdjecia i sie Wam pochwalić:tak:
a mąż do mnie: Body kupujesz? Jak mamy po Kubie ich duzo, malo tego jeszcze nowe a ja: " a jak mialam kolo nich przejsc"?:-D wiadomo, kilka nowych rzeczy muszę kupić al tez nie mam co przesadzać bo rzeczywiscie po Kubie mamy tego strasznie duzo, a kolega meza obiecal jeszcze doslac, ma sklep z ciuszkami niemowlecymi:tak:

tialana śliczne:tak: Ja tez otatnio troszkę nakupowałam, musze zrobic zdjecia i sie Wam pochwalić:tak:
a mąż do mnie: Body kupujesz? Jak mamy po Kubie ich duzo, malo tego jeszcze nowe a ja: " a jak mialam kolo nich przejsc"?:-D wiadomo, kilka nowych rzeczy muszę kupić al tez nie mam co przesadzać bo rzeczywiscie po Kubie mamy tego strasznie duzo, a kolega meza obiecal jeszcze doslac, ma sklep z ciuszkami niemowlecymi:tak:

nie no z tym kolega męża to się fajnie ustawiliście ;-)

a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ?:D prosze o uświadomienie mnie;p

reklama
a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ?:D prosze o uświadomienie mnie;p
Jak się karmi cycem na żądanie to się nie daje herbatki, dopiero późniejszych miesiącach.

Do góry