reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
A powiedzcie mi jak to jest - czy jak się karmi piersią to bulta też jest potrzebna?
Myślę, ze tak i jakieś opakowanie mleka, bo co będzie jak np w nocy stracisz pokarm, albo odpukać coś się stanie i nie będziesz mogła być przy dziecku.
macku lepiej miej na wszelki wypadek i butlę i mleczko roznie bywa, w szpitalach nawet dzieci dokarmiaja jak kobieta ma na początku mało pokarmu, u mnie tego nie robili i dwie noce przebeczałąm razem z synkiem:-( pokarmu mialam tyle co nic:/
a wdomu nie bylo lepiej, pozniej jeszcze drwalo mnie zapalenie piersi, najpierw odciagalam pokarm a pozniej poszlo mleko modyfikowane w ruch i wtedy Mlody zaczal ladnie spać a ja blam szczesliwa
a wdomu nie bylo lepiej, pozniej jeszcze drwalo mnie zapalenie piersi, najpierw odciagalam pokarm a pozniej poszlo mleko modyfikowane w ruch i wtedy Mlody zaczal ladnie spać a ja blam szczesliwa
tialana
tialana śliczne Ja tez otatnio troszkę nakupowałam, musze zrobic zdjecia i sie Wam pochwalić
a mąż do mnie: Body kupujesz? Jak mamy po Kubie ich duzo, malo tego jeszcze nowe a ja: " a jak mialam kolo nich przejsc"? wiadomo, kilka nowych rzeczy muszę kupić al tez nie mam co przesadzać bo rzeczywiscie po Kubie mamy tego strasznie duzo, a kolega meza obiecal jeszcze doslac, ma sklep z ciuszkami niemowlecymi
a mąż do mnie: Body kupujesz? Jak mamy po Kubie ich duzo, malo tego jeszcze nowe a ja: " a jak mialam kolo nich przejsc"? wiadomo, kilka nowych rzeczy muszę kupić al tez nie mam co przesadzać bo rzeczywiscie po Kubie mamy tego strasznie duzo, a kolega meza obiecal jeszcze doslac, ma sklep z ciuszkami niemowlecymi
tialana
tialana śliczne Ja tez otatnio troszkę nakupowałam, musze zrobic zdjecia i sie Wam pochwalić
nie no z tym kolega męża to się fajnie ustawiliście ;-)
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
A powiedzcie mi jak to jest - czy jak się karmi piersią to bulta też jest potrzebna?
Ale w szpitalu czy w ogóle? Wg mnie warto mieć butle w domu, chociaż mi się nigdy nie przydała bo moja córka jest bezsmoczkowa i bezbutelkowa
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ? prosze o uświadomienie mnie;p
reklama
agaundpestka
Jak się karmi cycem na żądanie to się nie daje herbatki, dopiero późniejszych miesiącach.a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ? prosze o uświadomienie mnie;p
Podziel się: