reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
a jak picie podać ja mojemu synkowi podawałam herbatki od samego urodzenia te co można z kopru włoskiego więc butla była konieczna - z cyca jedzonko z butli picie .. więc jak inaczej dać niemowlakowi pić jak nie z butli ?:D prosze o uświadomienie mnie;p

ja karmiłam tylko piersią, nie dawałam do picia ani herbatki, ani wody z glukozą ani nic. Moje dziecko uznawało tylko mleczko cycusiowe

zapewne wezmę z Ciebie przykład jak tyllko urodzi sie maleństwo :) nie dość że oszczędność to jeszcze mniej roboty z myciem wyparzaniem itp ;p

mleko mamy słuzy jako jedzenie i picie, nie trzeba przepajac.
A przy karmieniu mlekiem sztucznym sie przepaja:tak:

Mozna łyżeczką po malutku wlewac do dziuuuubka, strzykawka na jezyczek

a myslalam ze jakos mama juz wiem wszystko co i jak robić :) teraz juz na pewno zrobie tak jak mowicie - na czas karmienia piersią zadnego przepajania:)

Dziewczyny, jako mama czerwcowa 2011 czuję się w obowiązku poinformować Was, że w mothercare przecenionych jest b. dużo ciuszków newborn i 0-3m. Piszę tu o mothercare na Głębockiej w W-wie, bo tam dziś byłam. Część z nich jest w naprawdę śmiesznych cenach

A oto moje ostatnie zakupki:tak: jakos nie moge sie powstrzymac. no i ze mieszkam w Szkocji to i kombinezoniki musialam kupic bo tu czerwiec to jeszcze cieply nie byl jak dlugo tu mieszkam:tak:

Załączniki

• DSCF5899.jpg
    DSCF5899.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCF5903.jpg
    DSCF5903.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF5906.jpg
    DSCF5906.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF5909.jpg
    DSCF5909.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ja już chcę czerwiec!!!!!!!!!!!!
Wydaje Ci sie:cool: w czerwcu bedziemy blagac o styczen zeby choc jedna noc sie wyspac:confused2:
Posciel bardzo fajna, tam jeszcze taka kremowa w owieczki jest. ja mam po malym 44 i 52 bo tez tam sa. ale musze nowa kupic bo jest caaaala w plamy. i tak cud ze przetrwaly 2 lata spania bo normalnie nie wyglada:/

Do góry