reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

a ja dzisiaj okupiłam małą na alegro:) jeszcze tylko trochę koszulek z krótkim rekawem, spodenek i kurteczka i finito:)

i polecam bodziaki firmy Carters:)Rosną razem z dzieckiem i starczaja w ziazku z tym na dwa razy dluzej:)
Śliczne!!!
A które to są?

Też się chyba skuszę na ten otulaczek. Ktoś tu kiedyś wrzucił filmik na jego temat. Ciekawe, czy jest taki skuteczny jak na tym filmie...

reklama
tak, otulaczek kiddopotamus :tak:
ja w miedzyszasie sie troche doksztalcilam i dla niemowlaka jest swaddlepod a potem swaddleme :tak:
swaddlepod ma tylko rozne kolorki, a swaddleme moze byc zarowno z bawelny, forty jak i polarku, zalezy od pory roku :tak:

No ebay koszt swaddlepod to jakies 10funtow

A ja kupiłam ostatnio okazyjnie z Fisher Price huśtawkę dla dzidzi za 100zł - używana ale wygląda jak nowa

images

Przedwczoraj z tej samej serii kupiłam na Allegro za 50zł karuzele

karuzela-dla-dzieci-las-tropikalny-rainforest-fisher-price-k3799.jpg

Chce jeszcze z tej serii matę edukacyjną, chciałabym właśnie też wanienkę

FPgym.jpg

8574_09a89e76037255ec5acae3ccf3274e79_1285937811.jpg

Wanienkę już prawie ostatnio wylicytowałam, ale w ostatniej sekundzie ktoś mnie przelicytował i dupa :angry:

odrdzam te wanienki Fisher price- on ma profilowane siedzisko i jest mała, było nam dośc niewygodnie kąpac małą. Niestety mam ją ndal i bedzie powtórka z rozrywki:(

a bodziaki jeden i drugie to Carters:)

KAsiulka ja juz na glownym pisalam ale tez odradzam ta wanienke.
wrzuce Ci linka do fajnej stronki z opiniami i ocenami roznych potrzebnych lyub mnie rzeczy:) mi sie bardzo przydaje jak chce kupic cos czego pewna nie jestem
wanienki i komody kąpielowe - opinie, zdjęcia, ceny, informacje o produktach - bangla.pl
tu akurat do wanienek.
a zakupy super:)kolorki piekne maja:)

Sicil suuuper te ubranka. i rzeczywiscie Kubus rzadzi:) ja t6ez bardzo lubie. no coz dziewczynki maja Hallo Kitty a chlopaczki Kubusia i Cars:)

Sicil suuuper te ubranka. i rzeczywiscie Kubus rzadzi:) ja t6ez bardzo lubie. no coz dziewczynki maja Hallo Kitty a chlopaczki Kubusia i Cars:)
Tak a propo Hallo Kitty. Mój brat robi nadruki na tekstyliach, m. in. dla mojej mamy, która ma zakład krawiecki szyjący również ciuszki dla dzieci. I tak myśleliśmy jaki nadruk zrobić dla dziewczynek. Padło na Hallo Kitty właśnie. Że nazwa jest oczywiście zastrzeżona to trzeba było wykombinować coś ala "adidos" ;-) Padło na "Hallo girl". No i niestety bratu się wkradła literówka i powstało "Hallo gril" :-D Ciekawe, czy ktoś oprócz nas zauważył, bo się sprzedało. :tak:

reklama
Do góry