reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ja też zamierzam strzelić Kubusia na ścianę pokoju maleństwa. Bez względu na to czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Jak dla mnie Kubuś jest unisex :-D

reklama
Ja też zamierzam strzelić Kubusia na ścianę pokoju maleństwa. Bez względu na to czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Jak dla mnie Kubuś jest unisex :-D
:-) Kubus jest super :tak:
Mlody mial doslownie wszystko z Niego, przez sciany w pokoju, karuzele nad lozeczko, ubranka po sliniaki i kubki do picia:tak::-D
Teraz juz mu ubran nie kupuje z Kubusia bo za duzy:-D ale tapety nie bede przeciez zrywac hehe

kubus rulezzzz ;-)
szukam jeszcze wielkiego ptaka, ciasteczkowego potwora, muppetow czy muninkow, ale oryginalne muminki w cenie sa :eek:

Mi to jeszcze po głowie Krecik chodzi.....

krecik.jpg

A ja jestem chora na smerfy i to od dziecka, nawet się śmiałyśmy z koleżanką ze studiów że otworzymy razem smerfowe przedszkole, często temat smerfów przewija się w moich konspektach, zwłaszcza jeśli chodzi o rytmikę i muzykę ale ciuszków ze smerfami jakoś nie mogę znaleźć
Jak byłam mała to dziadkowie mówili do mnie i do siostry smerfy i wtedy ego nie znosiłam

Jak czytam to etap Kubusia Puchatka przypada tak na dwa latka:) U nas na tapecie puzzle tylko z misiem kubeczki tylko z kubą a do tego maleństwo..ps szukamy Królika Kangurzycy i Pana sowy z kolekcji mc donalds małe maskotki w sam raz do małych rączek..może ktoś ma na zbyciu.Info proszę na priv :)

reklama
Do góry