reklama
:-) Kubus jest superJa też zamierzam strzelić Kubusia na ścianę pokoju maleństwa. Bez względu na to czy to będzie chłopiec czy dziewczynka. Jak dla mnie Kubuś jest unisex
Mlody mial doslownie wszystko z Niego, przez sciany w pokoju, karuzele nad lozeczko, ubranka po sliniaki i kubki do picia
Teraz juz mu ubran nie kupuje z Kubusia bo za duzy ale tapety nie bede przeciez zrywac hehe
tialana
Fanka BB :)
A ja jestem chora na smerfy i to od dziecka, nawet się śmiałyśmy z koleżanką ze studiów że otworzymy razem smerfowe przedszkole, często temat smerfów przewija się w moich konspektach, zwłaszcza jeśli chodzi o rytmikę i muzykę ale ciuszków ze smerfami jakoś nie mogę znaleźć
Jak byłam mała to dziadkowie mówili do mnie i do siostry smerfy i wtedy ego nie znosiłam
Jak byłam mała to dziadkowie mówili do mnie i do siostry smerfy i wtedy ego nie znosiłam
tialana a ja widziałam mówisz ze chcesz - i masz:
BODY DLA DZIECKA SMERFY -ubranka dla dzieci, prezent dla noworodka, ubranka dla dzieci
smerf | Ubrania, ubranka dla dzieci oraz odzież dziecięca hello kitty :: kraina malucha.pl serdecznie zaprasza.[1249490413]=19
BODY DLA DZIECKA SMERFY -ubranka dla dzieci, prezent dla noworodka, ubranka dla dzieci
smerf | Ubrania, ubranka dla dzieci oraz odzież dziecięca hello kitty :: kraina malucha.pl serdecznie zaprasza.[1249490413]=19
tialana
Fanka BB :)
Dziękuje :-)
magduska81
Zaciekawiona BB
Jak czytam to etap Kubusia Puchatka przypada tak na dwa latka U nas na tapecie puzzle tylko z misiem kubeczki tylko z kubą a do tego maleństwo..ps szukamy Królika Kangurzycy i Pana sowy z kolekcji mc donalds małe maskotki w sam raz do małych rączek..może ktoś ma na zbyciu.Info proszę na priv
reklama
blond_20
Czarownica
o super mi tez sie ten wozek bardzo podobal, jednak cena juz nie tak bardzo mi sie podobala wiec 3 tec poki co wygrywa u mnie a kupiliscie wlasnie czarno czerwony czy jakis inny kolor?
Podziel się: