reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Body to carters na 3 miesiace wiec chwile beda musialy poczekac. Chcialam takie same tylko newborn ale nie ma ich na allegro w tych rozmiarach. A reszta rzeczy z mojego ulubionego sklepu z odzieza dunska. Tam sa cudne rzeczy. Drogie jak cholera. Ponizej 100 zl za jedna rzecz ciezko cos kupic? Ale dwa razy do roku jest wyprzedaz 80% i wtedy korzystam ile sie da.A firmy to fransa, another world i I do. Powiem wam ze w rzeczywistosci sa o wiele piekniejsze niz na zdjeciach.:-)
MsMickey
Hello
Udało mi sie właśnie wylicytować fajową nianię
Niania Babymoov expert Care
więc piszę, żeby się podzielić ta wiadomością
Ostatnio koleżanka zachwalała chustę bebelulu że tak sie jej sprawdziła, i udało mi się wylicytować taką za 39 zł z przesyłką
Ale mój listonosz już się uśmiecha, gdy przynosi kolejną paczkę, więc może to znak, żeby się pohamować z zakupami na allegro...
Udało mi sie właśnie wylicytować fajową nianię
Niania Babymoov expert Care
więc piszę, żeby się podzielić ta wiadomością
Ostatnio koleżanka zachwalała chustę bebelulu że tak sie jej sprawdziła, i udało mi się wylicytować taką za 39 zł z przesyłką
Ale mój listonosz już się uśmiecha, gdy przynosi kolejną paczkę, więc może to znak, żeby się pohamować z zakupami na allegro...
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
tialana
Kamila takie skarpeteczki najwięcej radości sprawiają :-)
mamina karierowiczka
dzis dotarl do mnie przewijak dla dziecka, zupelnie zbedna rzecz ale sobie pomyslalam- a jak to bedzie jedyny dzieciaczek jaki mi Bog da?
i zamowilam
zawsze przeciez moge go uzyc dla drugiego dzieciaczka
ostatnio tez spotkalam sie z kolezanka co urodzila 3miesiace temu coreczke, powiedziala zebym nie bawila sie w zadne koszulki, kaftaniki ani inne takie. Mowi ze najwygodniejsze sa bodziaki i spiochy plus jeden kombinezon z grubszego materialu (nie zimowy) i tyle.
Odradzila mi kupowanie ciazowych ciuchow bo potem sie nie przydaja.......
uznalam zatem ze mam juz wszystko dla noworodka jesli chodzi o ubrania. jutro kupuje ciuszki 3-6mcy co by miec, zostanie mi tylko wanienka, materac do przewijania, posciel , kocyki i pieluchy plus jeden krem do kapieli dla dziecka ktorym mozna umyc i natluscic skore bobiczka mysle i mysle co tu jeszcze dodac aaa juz wiem fotelik do auta
dla siebie to tak nie mysle bo wezme co tam mam w domu i tyle.
i zamowilam
zawsze przeciez moge go uzyc dla drugiego dzieciaczka
ostatnio tez spotkalam sie z kolezanka co urodzila 3miesiace temu coreczke, powiedziala zebym nie bawila sie w zadne koszulki, kaftaniki ani inne takie. Mowi ze najwygodniejsze sa bodziaki i spiochy plus jeden kombinezon z grubszego materialu (nie zimowy) i tyle.
Odradzila mi kupowanie ciazowych ciuchow bo potem sie nie przydaja.......
uznalam zatem ze mam juz wszystko dla noworodka jesli chodzi o ubrania. jutro kupuje ciuszki 3-6mcy co by miec, zostanie mi tylko wanienka, materac do przewijania, posciel , kocyki i pieluchy plus jeden krem do kapieli dla dziecka ktorym mozna umyc i natluscic skore bobiczka mysle i mysle co tu jeszcze dodac aaa juz wiem fotelik do auta
dla siebie to tak nie mysle bo wezme co tam mam w domu i tyle.
blond_20
Czarownica
a wozek masz juz? czy nie doczytalam. i po co materac do przewijania jak kupilas przewijak? chyba ze kupilas miekki przewijak nie taki na lozeczko.
no w sumie dla takiego malucha to niewiele trzeba
a kupujecie juz karuzelki do lozeczek czy pozniej. bo mi sie ostatnio przypomnialo ze oddalam kolezance:/
no w sumie dla takiego malucha to niewiele trzeba
a kupujecie juz karuzelki do lozeczek czy pozniej. bo mi sie ostatnio przypomnialo ze oddalam kolezance:/
mamina karierowiczka
wozek dostane uzywany od kolezanki, wiec nie pisalam o nim. Co do karuzelki to slyszalam ze to jest super sprawa tak powiesic nad lozeczkiem, jeszcze jak gra i sie kreci to juz wogole wypas.
Napewno cos takiego kupie, im bardziej kolorowe i sie kreci i gra tym lepsze
co do materaca do przewijania to ja mam taki przewijak
Aruba Changer - Best Sellers - Mamas & Papas
i do tego potrzebuje mate co by dzidzi bylo miekko i wygodnie
Napewno cos takiego kupie, im bardziej kolorowe i sie kreci i gra tym lepsze
co do materaca do przewijania to ja mam taki przewijak
Aruba Changer - Best Sellers - Mamas & Papas
i do tego potrzebuje mate co by dzidzi bylo miekko i wygodnie
reklama
Ja mam karuzelę, tylko ostatnio się jorgnęłam, że nie mam do niej pałąka/stelaża, na którym ją powieszę. Na allegro widziałam tylko takie do baldachimu . Gdyby któraś widziała coś takiego, to byłabym wdzięczna za informację.
Co do przewijaka, to też planuję coś na zasadzie takiego jak mamina, tzn. komoda z przewijakiem, a nie taki na łóżeczko.
Co do przewijaka, to też planuję coś na zasadzie takiego jak mamina, tzn. komoda z przewijakiem, a nie taki na łóżeczko.
Podziel się: