reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
0525.jpg1072.jpg2003698405.jpg2032016552.jpg2061606238.jpg

To i ja sie troszeczke pochwalę.....jak widac róziowe "atakuje" :D

Alijenka poproszę link do kocyka... szukam takiego tylko bezowego... a juz nie ma tej aukcji na ktorej widzialam ;) no chyba ze nie kupowalas internetowo:)

Po ostatnich zakupach mam nadzieję, że mój gin się nie pomylił co do płci ...bo serio go podliczę ;D

Zobacz załącznik 437418Zobacz załącznik 437419Zobacz załącznik 437420Zobacz załącznik 437421
Zobacz załącznik 437422Zobacz załącznik 437423Zobacz załącznik 437425
Dziewczyny ja już taką kupiłam...wygląda bosko...i jest strasznie milusia...a dziś trafiłam na aukcję kolejnej...jak ktoś jest zainteresowany...Kocyk do przewijania dzieci Snooze BAby (2108863509) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A to potrojne w kropeczki z napisami to body? A to podwojne w paski i kropki to co to? Takie ladne:-)

W kropki z napisami to body i te na wieszaczku (to akurat widać)...reszta to bawełniane letnie kocyki (zwierzątka, panterka, i tej podwójny), ręcznik z myjkami (małpka)...

Alijenka poproszę link do kocyka... szukam takiego tylko bezowego... a juz nie ma tej aukcji na ktorej widzialam ;) no chyba ze nie kupowalas internetowo:)
Ja kupiłam ten kocyk w "Smyku" :-)

Sliczne wasze zakupki

Alijenka- mam takie samo body, 2 od góry. Kupilam w smyku, na zywo jeszcze piekniejsze, prawda? ;)
To prawda na żywo jest śliczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry