reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Po ostatnich zakupach mam nadzieję, że mój gin się nie pomylił co do płci ...bo serio go podliczę ;D
Zobacz załącznik 437418Zobacz załącznik 437419Zobacz załącznik 437420Zobacz załącznik 437421
Zobacz załącznik 437422Zobacz załącznik 437423Zobacz załącznik 437425
Dziewczyny ja już taką kupiłam...wygląda bosko...i jest strasznie milusia...a dziś trafiłam na aukcję kolejnej...jak ktoś jest zainteresowany...Kocyk do przewijania dzieci Snooze BAby (2108863509) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A to potrojne w kropeczki z napisami to body? A to podwojne w paski i kropki to co to? Takie ladne:-)
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Ja kupiłam ten kocyk w "Smyku" :-)Alijenka poproszę link do kocyka... szukam takiego tylko bezowego... a juz nie ma tej aukcji na ktorej widzialam no chyba ze nie kupowalas internetowo
To prawda na żywo jest śliczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sliczne wasze zakupki
Alijenka- mam takie samo body, 2 od góry. Kupilam w smyku, na zywo jeszcze piekniejsze, prawda?
goldenlucy
W kropki z napisami to body i te na wieszaczku (to akurat widać)...reszta to bawełniane letnie kocyki (zwierzątka, panterka, i tej podwójny), ręcznik z myjkami (małpka)...
Cuudne. Ja bym chciala ten podwojny i te body z napisami. Gdzie moge zakupic? Jakis link?:-)
reklama
tialana
Addiena, alijenka śliczne te ciuszki :-) widzę że nie tylko ja jadę po różowym a wcześniej twierdziłam że tak nie będzie ;-)
Podziel się: