reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Buziak ja lezaczek od samiutkiego poczatku uzywalam. jak sie chcialam wykapac czy ugotowac to maly lezal blisko mnie bo lazienke i kuchnie mialam pietro wyzej niz jego pokoj i nie mialabym co z nim wtedy wogole zrobic a ze spal po pare minut z przerwami to bym sie nigdy chyba nie wykapala.

Viola no wlasnie chcialabym wysoki brodzik wlasnie po to zeby kapac pozniej dzidzie ale dostaniemy niski wiec wyboru nie mamy, bo mama wymienia brodzik na wanne a ze jej jest w sumie nowy bo zdanie zmienila to nam da ten swoj:)a musimy wymienic bo nasza wanna ma chyba tyle lat co ten blok...na pewno wiecej ode mnie i juz nie wyglada,. ja sie tam na poczatku balam kapac bo myslalam ze ona brudna jest tak wyglada okropnie wiec bdzie brodzik. a ze lazienka jest mikro, nawet umywalki w niej nie ma( swoja droga co za inteligent tam jeszcze wanne postawil....)to brodzik to najlepszyt pomysl tyle ze poki co to niski bedzie wiec musze kupic duza wanienke

reklama
Ja też mam prysznic w bardzo niskim brodzikiem(2 cm) i na początku zamierzam wanienkę mieć a potem normalnie dziecko "prysznicowac" z nie moczyć w wodzie.

jak Was czytam to łapię stresa i nachodzą mi myśli " czy ja ze wszystkim zdążę?"" :-)

Mam dokładnie tak samo i do tego nie mam siły długo chodzić po sklepach a w necie nie lubię za bardzo kupować, bo wolę zobaczyć coś na własne oczy, podotykać, przepatrzeć. No, ale czas ruszyć niedługo tyłek:-)

Dziewczynki pasy ciążowe 2-pak są w H&M na przecenie.
z 49 na 10 zł. Kolory czarny i biały.
To tak jakby któraś potrzebowała

Aylin czemu ja tu nie mam h&m..:( dipiero w maja maja otworzyc:( a cena super. co do prysznicowania to moj rafal do tej pory boi sie prysznica wiec nie wiem jak to bedzie chociazby z nim jak zamontujemy ten prysznic :)a to male moze sie jakos przyzwyczai jak od poczatku bedzie widzialo prysznic. sama nie wiem w sumie

ja dzisiaj kupilam w lumpku fajne czerne spodnie ciazowe 7/8 prawie nowe wlasnie z h&m:) i jedne dzinsy normalne plus top i bede przerabiac na ciazowe bo w pasmanterii kupilam ta gume z dziurkami do regulacji:)
do tego dla malenstwa 2 body z krotkim po 55 gr kazdy:)i spodenki cieniutkie takie na lato przewiewne tez calkiem nowe za 40 gr :D:D:D:D zaszalalam normalnie :D
jak dorwe aparat pozniej to wstawie bo az sie sama dziwie ze udalo mi sie to kupic bo ja w lumpkach to tak nie umiem jak moje znajome znalezc cos

ja dzisiaj kupilam w lumpku fajne czerne spodnie ciazowe 7/8 prawie nowe wlasnie z h&m:) i jedne dzinsy normalne plus top i bede przerabiac na ciazowe bo w pasmanterii kupilam ta gume z dziurkami do regulacji:)
do tego dla malenstwa 2 body z krotkim po 55 gr kazdy:)i spodenki cieniutkie takie na lato przewiewne tez calkiem nowe za 40 gr :D:D:D:D zaszalalam normalnie :D
jak dorwe aparat pozniej to wstawie bo az sie sama dziwie ze udalo mi sie to kupic bo ja w lumpkach to tak nie umiem jak moje znajome znalezc cos

Gratki ;-)

A ja sobie dziś kupiłam płaszczyk na wiosnę za 18 zł :tak: I udało mi się opanować i dla małej nic nie kopić:-)

Aylin czemu ja tu nie mam h&m..:( dipiero w maja maja otworzyc:( a cena super. co do prysznicowania to moj rafal do tej pory boi sie prysznica wiec nie wiem jak to bedzie chociazby z nim jak zamontujemy ten prysznic :)a to male moze sie jakos przyzwyczai jak od poczatku bedzie widzialo prysznic. sama nie wiem w sumie

skoczyc i Ci kupić? Jeszcze o ile dobrze pamiętam skarpetusie z mama i tatą ci sie podobały :)
A teraz sa jeszcze takie "born in 2012"

skoczyc i Ci kupić? Jeszcze o ile dobrze pamiętam skarpetusie z mama i tatą ci sie podobały :)
A teraz sa jeszcze takie "born in 2012"

Właśnie je ostatnio kupiłam:tak:

co do leżaczka to mi też się wydaje, że może byc potrzebny od początku, zeby gdziekolwiek dziecko polozyc jak sie coś robi:tak:

reklama
Do góry