reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

tialana ale powiem Ci że w sklepie nie ma wyboru albo niebieskie albo różowe, ja nie chciałam kupować różowych ale nie było dosłownie innego koloru jak było coś zielonego to zaś połączony z niebieskim, a dla dziewczynek białe albo różowe niooo i żółte ale nic mi się nie podobało

reklama
Alijenka masz rację, jak już cos jest w innym kolorze to z motywami typowo chłopięcymi lub dziewczęcymi więc mam tylko kilka rzeczy białych, biało-żółtych, szarych, zielonych, żółtych, fioletowych i czerwonych.
A swoją droga to to nie jest głupie że te ubranka są takie "określające", raz spotkałam przypadkiem dalszą kuzynkę D. z dzieckiem i za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć czy maja córę czy syna a dziecko jak an złość ubrane "nieokreślająco", gatka szmatka a mi głupio bo dziecko już na moich rękach a płci nie znam i jak tu się odezwać do takiego brzdąca :cool:

Cuudne. Ja bym chciala ten podwojny i te body z napisami. Gdzie moge zakupic? Jakis link?:-)

Wszystko kupowałam tu CARTER'S 3 SZT BODY 12 MIES DLUGI REKAW bial-bra (2116054090) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przesyłka cholernie wysoka...wiadomo Stany, ale przy hurcie się opłaca...dodatkowo facet napisał mi, że mogę zamawiać wszystko co chcę ze sklepu carter's on dolicza sobie prowizję 10%...więc planuję kolejne zakupy...

golden- super, a to tez carter's?

carla- czy zamawiajac u tego uzytkowniaka nie ma obawy, ze paczke przejmie UC i dowali vat? Wtedy koszty juz bylyby bardzo duże ...

Ale świetne te Ciuszki !!!
ja juz postanowiłam że w nastpęnym tyg. lece i kupuję !! muszę w końcu bo śni mi się to po nocach :tak:

Super te ciuszki z Carters:)
ja to sobie wmowilam ze mam tyyyle rzeczy po mlodym ze nic nie kupowalam a teraz mnie strach oblecial ze to zaraz 7 miesiac a ja nie kupilam nic oprocz jednego rampersa w lumpku
( 2 zl w paseczki ktore kocham no i nie moglam nie kupic a wygladal jak nowy:p) musze chyba zaczac pojedyncze rzeczy kupowac. ciuszki mam ale bardziej zimowe na takieo maluszka niz letnie. tak patrze ile tych kocykow kupujecie a ja mialam 2 i uzylam chyba raz :D:D:D:Du mnie sprawdzily sie na poczatku rozki, zapinane z boku na rzep. ale latem to moze rzeczywiscie byc w ich za cieplo.

musze w takim razie kupic body, nowe poszewki na posciel bo po mlodym wygladaja jakby je pies pogryzl i wyplul:eek: , wozek, plus butelki i smoczki. a jakas kurteczke na lato warto kupic taka ciensza czy raczej sienie przyda??? Kasiulka Ty chyba rodzilas w czerwcu to napisz , bo nieby to 2 dziecko a ja sie glupia czuje z tymi ciuchami

Carla przesylka koszmarnie droga. Ale u innych sprzedawcow jest taniej. Sama kupowalam body m.i.n. A to moje dzisiejsze zakupki :-)

Uploaded with ImageShack.us

Aaaaa też chcę te z kwiatuszkiem...już zamówiłam! Piękne!

golden- super, a to tez carter's?

carla- czy zamawiajac u tego uzytkowniaka nie ma obawy, ze paczke przejmie UC i dowali vat? Wtedy koszty juz bylyby bardzo duże ...

Baby Clothing | Toddler, Kids, and Children’s Clothing | Baby Clothes

Póki co mojej paczki to nie spotkałao i oby nigdy to się nie stało ;)

reklama
Póki co mojej paczki to nie spotkałao i oby nigdy to się nie stało ;)

Ja swego czasu duzo zamawialam ze Stanow i niestety co 3 paczke UC łapał. Niestety takich mamy nadgorliwców w Poznaniu. Juz nie raz przegladalam te aukcje i boje sie zamowic ;(

Do góry