reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Karuzelke mam dostac od kolezanki, Kuba ma swoja jeszcze w pokoju:tak:
juz sie zepsulo to na czym sie trzymała i ma powieszona na karniszu heh, ale lubi jak się mu włączy przed zaśnięciem:tak: karuzele mialam przy nim od poczatku ale zaczal sie oczywscie troszkę pozniej nią interesować;-)

reklama
wozek dostane uzywany od kolezanki, wiec nie pisalam o nim. Co do karuzelki to slyszalam ze to jest super sprawa tak powiesic nad lozeczkiem, jeszcze jak gra i sie kreci to juz wogole wypas.
Napewno cos takiego kupie, im bardziej kolorowe i sie kreci i gra tym lepsze :)

co do materaca do przewijania to ja mam taki przewijak

Aruba Changer - Best Sellers - Mamas &
Papas

i do tego potrzebuje mate co by dzidzi bylo miekko i wygodnie
A gdzie kupilas ten przewijak? Jest suuper . Takiego wlasnie potrzebuje.:-)

Zobacz załącznik 438714 całe 50gr. - tak mało a tak strasznie cieszy moje oczy !

a co z przesyłką??

ja mam

monitorek oddechu
wanienke
kocyki
1recznik
2 razy dresy
body kr i dł rekaw
spiochy
polspiochy
czapeczki
niedrapki
termometr
szczoteczka/grzebyk
pieluchy tetrowe i flanelowe

przewijaka nie kupuje bo nie uzywałam
karuzelka nie musi byc od pocztku wiec na spokojnie

jeszcze z wazniejszych
łózeczko plus posciel
wózek plus fotelik
kosmetyki

dla siebie chce

2koszule nocne
moze szlafrok cienszy niz mam
pieluchy
majty jednoazowe
staniki
zel na sutki

i to chyba najwazniejsze
co jeszcze ? o czym zapomniałam???

w sumie to chyba moze jeszcze pieluchy i chusteczki dla malucha, *******ki do pepka, jakis lezaczek jak bedziesz uzywac( ja sobie nie wyobrazalam zycia bez tego).laktator, butelki to tez zalezy co chcesz, niania?ale to juz mniej wazne rzeczy.
a lozeczek nie masz po bl?w sumie ja mam po rafale ale moj chce inne. no zobaczymy tamtego nie wyrzuce w razie gdyby sie rozmyslil:sorry:

Ja lezaczka przy Kubie nie miałam, teraz dostałam od koleżanki:tak:
i na pewno będę go używała;-)

przed chwilą (bo spać nie mogę) znowu przeglądałam ciuszki dla Mlodego, mozna powiedzieć, że wszystko mam:tak:
na pewno coś się jeszcze dokupi ale najwazniejsze jest:-)

Carla czyli jednak wiaderko:)ja dalej obstaje przy normalnej wanience chociaz w tesci widzialam taka jakby podwojnie szeroka. nie kupie jej bo mi sie do wanny nie zmiesci ale dokladniej przyjrze bo sie wygodne to to wydaje tylko po co takie szerokie...gdzies ja tez na allegro widzialam a poki co to bedzie najnormalniejsza. rafal dopiero wtedy zaczal sie bawic w wodzie jak go przenioslam do normalnej wanny...chociaz my za jakis miesiac bedziemy wywalac wanne i wstawiac prysznic i to z niskim brodzikiem:/i wlasnie to do mnie dotarlo hehe

a z tym lezaczkiem to u mnie byla super wygoda bo maly nie cierpial zadnych mat, stoliczkoe edukacyjnych z milionem przyciskow nad glowa, za glowa itd :Dwiec ciagle ten bujaczek az sie balam ze sie jakiejs wady postawy nabawi bo albo wozek na spacerze, albo kolanka mamusi albo lezaczek...bardzo rzadko mata. a mi to pasowalo bo noga bujalam i po chwili spal a ja na bb wtedy jednym okiem a drugim na dziecko:rofl2:

blond a dlaczego z niskim brodzikiem?
My właśnie mamy prysznic z niskim brodzikiem i chcemy wymienić na wysoki żeby małego kąpać jak już będzie siedział

reklama
lezaczki czy karuzelki to na spokojnie i tak nie bedzeimy uzywac zaraz na poczatku nie;-)?
A łóżeczek nie mam bo sprzedałam.

no w sumie jeszcze chce podgrzewacz do chusteczek o!!! :tak:

Do góry