tialana
Fanka BB :)
goldenlucy super powóz dla maluszka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mowisz o smokach do butelek czy smoczkach - dydkach kiedy bobas placze? W tych butelkach co kupujesz masz juz smoczki i sa one silikonowe, antykolkowe z odpowietrzaczami jedynie na co musisz patrzec to ile dziurek maja czyli na jaki wiek sa dobre.Dziewczyny jestem na etapie kupowania butelek i smoczkow. wiem o butelkach juz bylo i zdecydowalam sie na Avent antykolkowe (zlote butelki) a nie mam pojecia o smoczkach jakie musza byc czy moga byc najzwyklejsze czy jakis uspokajajace czy tez antykolkowe.
Gdzies przeczytalam, ze najlepiej jak by smoczek odpowiadal ksztaltowi sutka matki a przyznam sie, ze jak dla mnie to wszystkie wygladaja tak samo.....