reklama
Już tłumaczę ;-):
- na wątku wyprawkowym zamieszczamy info co i w jakich ilościach kupić. Tudzież bardziej doświadczone mamy zdradzają co się przydało, a co nie bardzo.
- natomiast tutaj chwalimy się co kupiłyśmy (fotki mile widziane)
Takie bynajmniej było założenie obu wątków, ale z czasem się chyba nieco wymieszały ;-)
- na wątku wyprawkowym zamieszczamy info co i w jakich ilościach kupić. Tudzież bardziej doświadczone mamy zdradzają co się przydało, a co nie bardzo.
- natomiast tutaj chwalimy się co kupiłyśmy (fotki mile widziane)
Takie bynajmniej było założenie obu wątków, ale z czasem się chyba nieco wymieszały ;-)
blond_20
Czarownica
hehehe no wlasnie tez mi sie wydaje ze to jedno i to samo tylko na poczatku tamtego jest lista a tu nie zreszta nawet ten ma w nazwie "wyprawkowo". mozna je chyba polaczyc w sumie nie?
zaza26
Fanka BB :)
to ja się pochwalę chustą, bo właśnie przyszła
zdecydowałam się na początek na kieszonkę-pounch, bo wydaje mi się, że będzie idealna na zakupy, zamiast targać nosidełko, to małego raz dwa w takiej chuście umieszczę i będę mogła śmigać po sklepie
zdecydowałam się na początek na kieszonkę-pounch, bo wydaje mi się, że będzie idealna na zakupy, zamiast targać nosidełko, to małego raz dwa w takiej chuście umieszczę i będę mogła śmigać po sklepie
Też się zastanawiałam nad tą chustą. To przetestuj ją i koniecznie nam napisz jak się sprawujeto ja się pochwalę chustą, bo właśnie przyszła
Iwon to jest fotka z allegro.
ps ale ta pani jest brzydka
zaza26
Fanka BB :)
dokładnie tak jak maćku napisała, to fotka z allegroZaza, kto jest na tym zdjęciu z chustą, bo chyba nie Ty? Na fb wyglądasz inaczej
Maćku dzisiaj to jednak raczej jej nie przetestuje, bo po kąpieli obu psów jest wykończona, a chustę tak czy siak trzeba najpierw wyprać, bo zapach ma taki dość nieciekawy... ale dam znać na pewno
reklama
Podziel się: