reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Moje drogie to jest chusta do karmienia:-) nie do noszenia. Taka specjalna co by karmic dzidziusia i nikt nie ogladal naszych golych cyckow. Ta jest boska bo ma specjalny gietki jakby kolnierz i mama moze widziec dziecko jak karmi. Poza tym chusta wewnatrz ma wszyta bawelenke do wytarcia sie z mleka albo buzi dziecka i kieszonki na wkladki ktore bedziemy wyjmowac do karmienia. Rewelacja bo mozna karmic wszedzie i nic nie widac. :-)

Carla Haha do noszenia tez zakupilam nosidelko lodgera :-) na ebayu wylicytowalam juz jakis czas temu eBay - The UK's Online Marketplace

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No chusta jest genialna naprawde. A co do lodgera to mialam okazje przetestowac na targach . Podotykalam , pani mi zademonstrowala co i jak i uznalam ze jest naprawde super. Ja kupuje i wysylaja na adres kolezanki ktora mieszka w Londynie. Ona potem hurtowo mi wysle wszystko. Place 20 f za 20 kg takze jest ok. Wozek tez tam wylicytowalam , jak i chuste do karmienia. Nie mowiac juz o ubrankach i innych *******kach :-)

Witajcie

Wlasnie zdecydowalam sie na nianie i nie wiem jak kupic. Chcialabym uzywana na allegro i nie droga. Wy juz pewnie robilyscie rozeznanie w firmach. Pomozecie?

Gdzie sie podział moj suwaczek???

Ostatnia edycja:
Ja na pewno kupuję Angelcare - monitor oddechu z nianią. Też chciałam używaną bo byłoby taniej, ale ostatecznie nie mam już siły licytować. Za używaną nie dam więcej niż 300-350zł i zawsze mnie ktoś przebijał, więc ostatecznie kupuję nową - 539 wraz z przesyłką. Jakby nie patrzył będzie mi służyć przynajmniej 2 lata.

suwaczek - jeśli piszesz z komórki to znika chyba że zaznaczysz przed każdym zatwierdzeniem wiadomości "pokaż podpis".

reklama
Ja na pewno kupuję Angelcare - monitor oddechu z nianią. Też chciałam używaną bo byłoby taniej, ale ostatecznie nie mam już siły licytować. Za używaną nie dam więcej niż 300-350zł i zawsze mnie ktoś przebijał, więc ostatecznie kupuję nową - 539 wraz z przesyłką. Jakby nie patrzył będzie mi służyć przynajmniej 2 lata.

Mlodak- a gdzie znalazlas za te cene? ja tez kupuje nowa i mam w zakladkach za 559 + gratis przescieradlo wartosci 21 zl i przesylka za free.

Do góry