reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Kurcze a ja jakos nie mam przekonania do tych chust.... albo sie boje ze wyleci, albo ze wygiete zbytnio...:) Ale gratuluje zakupu:)

A ja planuje zakupić nosidełko Tula :tak: zawsze mi się coś takiego podobało i np do sklepu nie bede musiała z wózkiem iść tylko spokojnie z bobasem na piersi :-)
a do karmienia poluje na rogala :tak:

carla- i jak oceniasz to nosidło na żywo? Ja też nad nim dumam, ale chyba kupie nowe, bo nie mam cierpliwości polowac na okazje :-D

Cudna!!! Nie wiem jak to będzie, ale też planuję noszenie na kangurzycę ;) Ja kupiłam nosidło Lodgera...kobitka, od której wylicytowałam męczy mnie o zwrot bo znów zaciążyła...ale twarda jestem ;D

Nie oddawaj!:) kupiłaś to Twoje:-) siostra ma takie nosidełko ale w zasadzie nie wiem jakiej firmy i zadowolona jest :-) a to Tula ergonomiczne które mi się podoba to do 20 kg można nosić - przerzuca się wtedy na plecy :-) no cóż... już zapowiedziałam M. że będzie miał plecaczek:-D

carla- i jak oceniasz to nosidło na żywo? Ja też nad nim dumam, ale chyba kupie nowe, bo nie mam cierpliwości polowac na okazje :-D

Bez dzidzi ciężko mi ocenić...wydaje się bardzo fajne...ale bez praktyki jestem...no wiesz...poluj, poluj...nowe jest strasznie drogie...jak dla mnie.
Ninuszka nie oddam...choć już nawet chce odkupić za 2 razy tyle co ja jej zapłaciłam...może zaszyła w nim jakieś brylanty?

reklama
Do góry