reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Tak, gorzej kiedy normalnie nosi się 4 :-D Ja własnie z tych wiekszych i na wesele cos muszę kupić i pewnie stanie na ciążowych :-)

Właśnie wczoraj takie ogladałam...do tego majty ciążowe :laugh2:

Carla mi pani podpowiedziała na stoisku rajstopowym - po co kupowac rajstopy ciązowe które sa 3 razy droższe od normalnych? Powiedziała zebym sobie 5 wzieła (nosze 3 normalnie) i są te 5 idealne, tyle ze zakłada sie je przód na tył :)

zgadza się moja mama pracuje w sklepie z rajstopami i też mi to powiedziała :-)
ja kupuje większe i zakładam przód na tył i jest puki co ok :-) choć na święta zaszalałam i kupiłam ciążowe tak dla porównania :-)

Nie wiem jak z cienkimi jest. Bo tez 5 kupiłam ale zalozyłam normalnie. Plus taki ze 5 sa wyzsze w stanie i normalnie to pewnie bym na szyi wiązała a tak akurat pod cycki siegają.

Przez zime - do teraz paradowałam w 40-80 den więc te takie kryjace. I klin tył na przód w niczym mi nie przeszkadzał. Całkiem wygodne były.

A majty - niekoniecznie ciazowe. Bardzo wygodne sa z bielizny bezszwowej lub sloggy. Te 2 nie odznaczaja sie w ogóle pod nawet super obcisłą sukienka. Tylko jedno ale. Weżcie rozmiar MNIEJSZE nizby wynikalo z noszonej rozmiarówki. Nie wiem co z nimi jest ale maż ostatnio mi kupił 42 - bo taki roamiar nosze i dupa. Spadywują. Moze na koniec ciazy bedą

Dziewczyny a nie lepiej zamiast rajstop zalozyc ponczochy samonosne??? Ja tak robie jak musze elegancka kiecke zalozyc i nic mnie nie cisnie na brzuchu.
A w zimie i teraz jak zakladam to caly czas swoje tyle ze pod brzuchem je nosze :-D

Dziewczyny a nie lepiej zamiast rajstop zalozyc ponczochy samonosne??? Ja tak robie jak musze elegancka kiecke zalozyc i nic mnie nie cisnie na brzuchu.
A w zimie i teraz jak zakladam to caly czas swoje tyle ze pod brzuchem je nosze :-D

Z tą 5 to macie rację...laska w sklepie też tak radziła...ale nie było kryjących czarnych 5 :/ Szukałam, więc i biodrówek pod brzucha...ale znów lipa w kryjących...to se wymyśliłam na wiosnę ;D

reklama
Do góry