reklama
Mlodak- a gdzie znalazlas za te cene? ja tez kupuje nowa i mam w zakladkach za 559 + gratis przescieradlo wartosci 21 zl i przesylka za free.
ANGELCARE AC401 MONITOR ODDECHU+NIANIA 2 PŁYTKI (2251631335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Proszę bardzo.
A tu jest tańsza, a z wysyłką wychodzi 538zł
MONITOR ODDECHU ANGELCARE AC401 2 PŁYTKI (2246851740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
klusiaM
Fanka BB :)
Nie pamiętam, jakoś przypadkiem, chyba jak szukałam łóżka dla małej. Kupiłam jej zamiast drewnianego turystyczne, takie mniejsze niz standardowe, a teraz właśnie przypadkiem udało mi się znaleźć to;-). Było pod nazwą "przenośne łóżeczko", w kategorii [COLOR=#505050 !important]Allegro[/COLOR]klusia - super, jak to się nazywa dokładnie? Co wpisywalaś żeby Ci oferty wyskoczyły?
›
Dla Dzieci ›
Akcesoria dla dzieci ›
PozostałeWłaśnie w tej kategorii "pozostałe" można czasem znaleźć coś fajnego....
Ostatnia edycja:
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Widze, ze w kategorii inne sa te obrazki czarno- biale, o ktorych kiedys pisalam
KONTRASTY - CZARNO BIAŁA KSIĄŻECZKA DLA NIEMOWLĄT (2275436167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ktos niezla kase na kserowaniu robi )
jesli któras jeszcze chce to moge wyslac na maila za darmo :-)
KONTRASTY - CZARNO BIAŁA KSIĄŻECZKA DLA NIEMOWLĄT (2275436167) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ktos niezla kase na kserowaniu robi )
jesli któras jeszcze chce to moge wyslac na maila za darmo :-)
december
a ja dziś zakupiłam na szybko:
- Huggies Newborn Set (pieluszki, ręczniczki papierowe i chusteczki mokre) - bardzo atrakcyjna cena 17PLN
- oliwkę Bambino
- płyn do mycia Nivea
- puder Nivea
- krem ochronny Nivea
- mydełko Bambino
- Octenisept
- płyn do prania Gaga (by Tesco się okazuje)
- smoczek Nuk
Odebrałam też od mamy ciuszki dla Borysa wynalezione w Tanim Armanim - myślę, że wygotuję i będą do szpitala, nawet jeśli tam zostaną, to nie będzie tragedii.
I zaczyna brakować miejsca na to wszystko!!!
- Huggies Newborn Set (pieluszki, ręczniczki papierowe i chusteczki mokre) - bardzo atrakcyjna cena 17PLN
- oliwkę Bambino
- płyn do mycia Nivea
- puder Nivea
- krem ochronny Nivea
- mydełko Bambino
- Octenisept
- płyn do prania Gaga (by Tesco się okazuje)
- smoczek Nuk
Odebrałam też od mamy ciuszki dla Borysa wynalezione w Tanim Armanim - myślę, że wygotuję i będą do szpitala, nawet jeśli tam zostaną, to nie będzie tragedii.
I zaczyna brakować miejsca na to wszystko!!!
A ja po 14 otrzymałam 4 worki ciuszków w spadku po męża chrześniaku. Do tej pory przebierałam. Szczerze mówiąc myślałam, że będą to mnie zniszczone rzeczy, ale chyba nie każda mama dba o ciuszki jak widać.
Takich sensownych wyszła mi duża reklamówka, w tym jest pościel do wózeczka (co mnie bardzo ucieszyło), kocyk (ale ma plamy i nie wiem czy uda się je sprać a wyglądają bardzo nieestetycznie) i jeszcze coś co zamierzam wykorzystać do przewijania lub ewentualnie do przykrycia.
Druga mniejsza "wybrana" torba to ciuszki już na roczek i więcej.
Teraz tylko czekam na koniec remontu, który przedłuża się mam wrażenie, że w nieskończoność i muszę to wszystko poprać i poprasować. Bo teraz jak się tak kurzy to bez sensu.
A i wczoraj zakupiłam na allegro zestaw kosmetyków dla malca - decyzja padła na HiPP:
-żel do mycia ciała i włosków 400ml
-oliwka do ciała 200ml
-krem do buzi i ciała 75ml
-krem przeciwko odparzeniom
-krem na odparzenia
-patyczki kosmetyczne
-płatki kosmetyczne
Za wszystko zapłaciłam dosyć sensowną kwotę. Zamierzam jeszcze tylko dokupić krem z filtrem 50 ale na allegro jeszcze nie ma i sudocrem bo nawet ja jego uzywam a się skończył.
Takich sensownych wyszła mi duża reklamówka, w tym jest pościel do wózeczka (co mnie bardzo ucieszyło), kocyk (ale ma plamy i nie wiem czy uda się je sprać a wyglądają bardzo nieestetycznie) i jeszcze coś co zamierzam wykorzystać do przewijania lub ewentualnie do przykrycia.
Druga mniejsza "wybrana" torba to ciuszki już na roczek i więcej.
Teraz tylko czekam na koniec remontu, który przedłuża się mam wrażenie, że w nieskończoność i muszę to wszystko poprać i poprasować. Bo teraz jak się tak kurzy to bez sensu.
A i wczoraj zakupiłam na allegro zestaw kosmetyków dla malca - decyzja padła na HiPP:
-żel do mycia ciała i włosków 400ml
-oliwka do ciała 200ml
-krem do buzi i ciała 75ml
-krem przeciwko odparzeniom
-krem na odparzenia
-patyczki kosmetyczne
-płatki kosmetyczne
Za wszystko zapłaciłam dosyć sensowną kwotę. Zamierzam jeszcze tylko dokupić krem z filtrem 50 ale na allegro jeszcze nie ma i sudocrem bo nawet ja jego uzywam a się skończył.
Ostatnia edycja:
klusiaM
Sunshine6
Klusia- sliczna ta torba i bedzie pasowac do tego przenosniego lozeczka
Dziewczyny rozgladalam sie ostatnio u mnie za Oliatum i znalazlam tylko Oliatum Junior Bath czyli do kapieli mozna dolac, a wydawalo mi sie wczesniej,ze mowilyscie o oliwce a nigdzie nie ma jest tylko balsam....
Dziewczyny rozgladalam sie ostatnio u mnie za Oliatum i znalazlam tylko Oliatum Junior Bath czyli do kapieli mozna dolac, a wydawalo mi sie wczesniej,ze mowilyscie o oliwce a nigdzie nie ma jest tylko balsam....
reklama
Podziel się: