reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
skoro ja na moim zadupiu znalazła to sadze ze w poznaniu tez jest. Ewentualnie powiem ci jak zmierze czy odpowiada tradycyjnej rozmiarówce

Jakiś czas temu pisałyście o smoczkach :-) miałam zamiar kupić taki tommee tippee, ale zaczełam tez oglądać te super cieńkie MAM perfect i zastanowiło mnie jedno :cool: no bo mam zamiar też kupić taki łańcuszek do smoczka żeby na spacerach (jak juz dzidzia będzie większa) nie spadał na ziemie, ale w tych MAM nie ma do czego go przypiąć :-( a są takie smoczki od 0-6 miesięcy więc juz wtedy moze spokojnie w wózku siedzieć :eek: cholercia :baffled:

ninuszka co do lancuszka to lepiej go mieć:tak:
doslownie raz czy dwa razy Go nie wzielam jak szlam z Mlodym na spacerek jak mial juz wlasnie kolo pol roku lub troszkę wiecej i siedzial w wozku a smoczek co po chwile ladowal na ziemi. W koncu skonczyla mi sie woda mineralna, ktora mialam ze sobą i wrocilismy do domu bo nie mialam czym go myć:-D a nie mam w zwyczaju oblizywania smoczka dziecku.

reklama
Carla mi pani podpowiedziała na stoisku rajstopowym - po co kupowac rajstopy ciązowe które sa 3 razy droższe od normalnych? Powiedziała zebym sobie 5 wzieła (nosze 3 normalnie) i są te 5 idealne, tyle ze zakłada sie je przód na tył :)

Do góry