reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Sunshine - w tę sobotę (jutro) zaczyna sie ta wyprzedaż w Next??

W Irladnii tez? Jak duze obniżki ?

Wszystko 50% albo i wiecej wiec sie opłaca:tak:

Przepraszam, ze nie odpisalam ale byli znajomi przez caly weekend i nawet tu nie zajrzalam na chwike :-( ale dziekuje Polaa, ze zajelas sie tym :tak:

Ja niestety tez nie bylam bo nie bylona to czasu :baffled:

Oblukalam Wasze zakupy i nie powiem wymiataja :-D ja musze sprawdzic swoja liste i bede wiedziala czego jeszcze mi brakuje.

reklama
Byłam znów w Kappahl i też nabyłam szary komplecik. jest super i nareszcie cos ofercie dla dziewczynek, co nie jest rózowe :-D
Jaki rozmiar brałyście, bo nie mogłam sie zdecydować ?

No tak...nie wiemy jeszcze jak duże nasze pociechy będą...jak patrzę na Kaję...to mnie zakup 50 zastanawia...56 jest na nią dużo za duże...ale inne dzieci to wcale 50 nie noszą...więc bądź tu mądry...

No tak...nie wiemy jeszcze jak duże nasze pociechy będą...jak patrzę na Kaję...to mnie zakup 50 zastanawia...56 jest na nią dużo za duże...ale inne dzieci to wcale 50 nie noszą...więc bądź tu mądry...

No własnie, mi sie te 56 wydaja takie tycie, jak na lalke, a córeczka brata ma 2 miesiace i jeszcze wchodzi. Na 50 mam kilka szt. 2 pajacyki, może 2 bluzeczki.
A Kaja jaka duża się urodziła?

No własnie, mi sie te 56 wydaja takie tycie, jak na lalke, a córeczka brata ma 2 miesiace i jeszcze wchodzi. Na 50 mam kilka szt. 2 pajacyki, może 2 bluzeczki.
A Kaja jaka duża się urodziła?
3,1 kg i 53 cm :) Na odpowiednim wrzuciłam najnowsze jej foty :)

Ostatnia edycja:
Ja ten szary nabyłam w rozm 62 a ten beżowy 56. Ale coś mi sie wydaje że ta rozmiarówka z Kappahla jest ciut inna. Bo jak dla mnie to te ich 56 to są jak 62, a 50 to jest własnie tak na 1-2 miesiące.

Ja ten szary nabyłam w rozm 62 a ten beżowy 56. Ale coś mi sie wydaje że ta rozmiarówka z Kappahla jest ciut inna. Bo jak dla mnie to te ich 56 to są jak 62, a 50 to jest własnie tak na 1-2 miesiące.

Buuuu...to jak kupilam na 68 to kiedy założe? A moze wymienic na mniejsze?
Golden- te geterki białe tez kupilam i chcialabym zakladac teraz latem, a nie na jesieni , to pewnie za duze beda. Faktycznie trudno przewidziec jakie te nasze dzieci bedą. Ja mam cukrzyce i wszyscy strasza, ze dzieci rodza sie duze, aczkolwiek dzis mialam usg i corcia jest w normie .

reklama
Addiena dzieci cukrzyków rodzą się większe jeżeli cukrzyca jest nie leczona.

Ja dostałam ciuszki po koleżanki synku na początku lutego i tam były już niektóre już na 68 a Fabian urodził się ostatniego października.Także myślę że 68 to już od 3 miesięcy będzie ok:)

Do góry