reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Byłam dzis w Kapphal i nie mogłam znaleźć tego kompletu :(, ma symbol, albo nazwę? tez mi sie podoba. Za to kupilam piekne spodenki i bodziaka.

Bylam tez w Tesco i cos tam upolowalam z F&F, a potem jeszcze TK MAXX i kolejne nabytki. :-) Jestem usatysfakcjonowana zakupami hahah.

Zobacz załącznik 450157Zobacz załącznik 450160

Carla- juz znalazłam, ale cena ponad 40 zl. Jak kupowalaś to była promocja?

Był w promocji za 20 zł...ale tylko w Rzeszowie...bo widziałam w Lublinie i niestety kosztuje właśnie 49,90 czyli cena regularna :/ A chciałam jeszcze jeden tylko w innym rozmiarze...Twój zakup tez bardzo mi się podoba...dziś nawet oglądałam tego bodziaka :D

Do mojego kompletu doszedl przybornik na lozeczko. Oto moj komplecik

Uploaded with ImageShack.us

Zakupilam rowniez

Cudne "wykończenie" kompletu!!! Wiaderko mam...a na takie łóżeczko polowałam tylko kolor grafit...niestety przegrałam...ale nabędę bo wydaje mi się rewelacyjne (składa się) nad wrześniowy Bałtyk :)

a taką sukienkę sobie kupiłam na imprezę, nie wiem czy nie będzie za bardzo przylegająca, jeszcze nie dotarła, używana, 60zł, nie będe już więcej płacić za sukienkę na raz.
Zobacz załącznik 450196
Moje też jeszcze nie przyszły :/ Ale byłam lepsza czytaj tańsza :D Kupiłam dwie nowe...jedną za 26,99 drugą 39,90 :) Oby były dobre i na mnie i na Ciebie :) Obie są firmy MAMA LICIOUS czyli typowe ciążówki...
12165511_large.jpgObraz_022.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
a taką sukienkę sobie kupiłam na imprezę, nie wiem czy nie będzie za bardzo przylegająca, jeszcze nie dotarła, używana, 60zł, nie będe już więcej płacić za sukienkę na raz.
Zobacz załącznik 450196

Ja mam 21 kwietnia wesele :baffled: i też rozglądam sie za jakąś kiecką, ale pewnie jak przyjdzie co do czego to wskoczę w spodnie i marynarkę :-D A sukieneczka bardzo ładna...czerwona :-) Ja niestety takiej na siebie nie wciągnę bo do kwietnia to już łatwiej będzie mnie przeskoczyć niż obejść :szok::-D

Ja na szczeście na razie wesel nie mam. Podobno najbliższe w czerwcu - ale wątpie abysmy na nie poszli. Kolejne w sierpniu ale tu juz jest szansa ze wejde w swoją stara sukienkę. W sumie gdyby nie cycki to jeszcze w nią wchodze :)
O dokładnie taka jak ta czarna z czerwonym Matylda - sukienka wieczorowa - DomMody.pl - suknie wieczorowe, wizytowe, akcesoria i dodatki odzieżowe: biżuteria Swarovski, obuwie Menbur, rękawiczki wieczorowe

A to moje polowanie weekendowe. Jednak uzależnienie daje o sobie znać :)
2218504292.jpg2220542308.jpg

golden nad tym lozeczkiem tez sie zastanawialam, ale ono chyba nie ma uchwytow do przenoszenia nie? to mi wlasnie nie pasuje w nim, ale jest przesliczne :)

p.s a jak tam ta polka dostalas juz? nadaje sie do uzytku?

Jeszcze nie dostalam tego lozeczka, ale ja testowalam je na targach i jest super. A nie bardzo chcialam w kropki ale za ta cene nie bede wybrzydzac. Przynajmniej wesolutkie jest.:-)
Udalo mi sie dzisiaj wylicytowac za 400 zl fotelik razem z baza!!

A jeszcze odwiedzilam Kappahl i zakupilam

:)

Ostatnia edycja:
Josie
Polke dostalam ale przyznam sie ze nie otwieralam gdyz bedziemy przenosic rzeczy a ona jest zlozona i zafoliowana. Otworze ja w maju dopiero.:-)

Jeszcze nie dostalam tego lozeczka, ale ja testowalam je na targach i jest super. A nie bardzo chcialam w kropki ale za ta cene nie bede wybrzydzac. Przynajmniej wesolutkie jest.:-)

Szary komplecik wymiata :D

reklama

Jak na fotelik maxi cosi z bazą to SUUUPER CENA :szok: Sama baza potrafi kosztować 600zł :baffled:

Do góry