Byłam dzis w Kapphal i nie mogłam znaleźć tego kompletu , ma symbol, albo nazwę? tez mi sie podoba. Za to kupilam piekne spodenki i bodziaka.
Bylam tez w Tesco i cos tam upolowalam z F&F, a potem jeszcze TK MAXX i kolejne nabytki. :-) Jestem usatysfakcjonowana zakupami hahah.
Zobacz załącznik 450157Zobacz załącznik 450160
Carla- juz znalazłam, ale cena ponad 40 zl. Jak kupowalaś to była promocja?
Był w promocji za 20 zł...ale tylko w Rzeszowie...bo widziałam w Lublinie i niestety kosztuje właśnie 49,90 czyli cena regularna :/ A chciałam jeszcze jeden tylko w innym rozmiarze...Twój zakup tez bardzo mi się podoba...dziś nawet oglądałam tego bodziaka
Do mojego kompletu doszedl przybornik na lozeczko. Oto moj komplecik
Uploaded with ImageShack.us
Zakupilam rowniez
Cudne "wykończenie" kompletu!!! Wiaderko mam...a na takie łóżeczko polowałam tylko kolor grafit...niestety przegrałam...ale nabędę bo wydaje mi się rewelacyjne (składa się) nad wrześniowy Bałtyk
Moje też jeszcze nie przyszły :/ Ale byłam lepsza czytaj tańsza Kupiłam dwie nowe...jedną za 26,99 drugą 39,90 Oby były dobre i na mnie i na Ciebie Obie są firmy MAMA LICIOUS czyli typowe ciążówki...a taką sukienkę sobie kupiłam na imprezę, nie wiem czy nie będzie za bardzo przylegająca, jeszcze nie dotarła, używana, 60zł, nie będe już więcej płacić za sukienkę na raz.
Zobacz załącznik 450196
Ostatnia edycja: