reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Skusiłam się na tego Kapphala, co kiedyś pokazywałam bo był za 20 zł...
Zobacz załącznik 449641
Byłam dzis w Kapphal i nie mogłam znaleźć tego kompletu :(, ma symbol, albo nazwę? tez mi sie podoba. Za to kupilam piekne spodenki i bodziaka.

Bylam tez w Tesco i cos tam upolowalam z F&F, a potem jeszcze TK MAXX i kolejne nabytki. :-) Jestem usatysfakcjonowana zakupami hahah.

0226623620788_F_02.png0228005620706_F_02.png

Carla- juz znalazłam, ale cena ponad 40 zl. Jak kupowalaś to była promocja?

Ostatnia edycja:
Byłam dzis w Kapphal i nie mogłam znaleźć tego kompletu :(, ma symbol, albo nazwę? tez mi sie podoba. Za to kupilam piekne spodenki i bodziaka.

Bylam tez w Tesco i cos tam upolowalam z F&F, a potem jeszcze TK MAXX i kolejne nabytki. :-) Jestem usatysfakcjonowana zakupami hahah.

Zobacz załącznik 450157Zobacz załącznik 450160

Carla- juz znalazłam, ale cena ponad 40 zl. Jak kupowalaś to była promocja?

śliczne body i spodenki:tak:

a ja sie nie mogę pochwalić moimi zakupami bo sie cos z aparatem stało:-( aaa moze zaraz znajde na necie to wkleję

Addiena - w Irlandii tez, z tym, że dziewczyny narzekały, ze taka wybiórcza ta wyprzedaż i nie było w czym wybrać. Ja akurat mieszkam na pograniczu obu Irlandii - a Północna to już jest UK (mam do Derry 20km), z tym, ze nie miałam dziś czasu, żeby tam pojechać.
Poza tym tak na prawdę nie bardzo mam po co - zostało mi tylko kupić 2 bawełniane kocyki do szpitala, a to jest cały czas do kupienia.

katrina- no wlaśnie zerknęłam dzis na str. Next i nędzna ta wyprzedaz...przynajmniej tak sie pocieszam :rofl2::-D
Pewnie masz sporo po Alince, wiec zakupy Cie omijają. A co jesli bedzie synus? ;) Na nic się nie skusisz chłopięcego? Masz w ogóle przeczucia ?

Golden- pikne nabytki, co to za łóżeczko? Wpadło mi w oko :-)

dziś próbowałam znaleźć koszulę dla siebie i kurcze nic mi się nie podoba. Mam chyba jeszcze 2 z poprzedniego porodu, ale nie chcę juz jakichś zwierzątek czy kwiatuszków.
Chciałabym najzwyklejszą koszulkę dla kobiety, niekoniecznie przeznaczoną dla karmiących.
Na allegro jedyne w miarę to widziałam takie: 2176669895.jpg2207513601.jpg2221702827.jpgCoraKosz3.jpg, ale to też nie widzę takiej wow, więc póki co oglądam dalej.
Jakbyście dziewczyny widziały coś fajnego, to dajcie znać proszę. Lubię groszki, kratki, najbardziej czerwone.
Nie szukałam na ogólnych, tylko dla karmiących, bo tych pierwszych strasznie dużo, a juz oczka się kleją.

a taką sukienkę sobie kupiłam na imprezę, nie wiem czy nie będzie za bardzo przylegająca, jeszcze nie dotarła, używana, 60zł, nie będe już więcej płacić za sukienkę na raz.
suk.jpg

reklama
Łóżeczko turystyczne koo-di. Jest naprawde przydatne. Ma moskitiere też więc maluszka można wio do ogrodu albo w każde inne miejsce . Nie bede kołyski wszedzie targać. Pakuje się je w małą torebkę z uchwytami i waży niecałe kilo.:-)Na you tube wpiszcie sobie koo-di pop up bassinette . Ja widziałam na targach.Kosztuje na allegro od 169 do 189 zl plus przesylka. Ja kupilam za 115 zl z przesyłką nowe. Niestety kupiłam ostatnie:no:

Do góry