reklama
Dostałam dziś do akceptacji królika...zamówiłam go zainspirowana:
Zobacz załącznik 451318
By pasował do obrazka, który zakupiłam:
Zobacz załącznik 451319
A królik wyszedł tak Oczywiście zaakceptowałam wykonanie
Zobacz załącznik 451321Zobacz załącznik 451322Zobacz załącznik 451323Zobacz załącznik 451324Zobacz załącznik 451325Zobacz załącznik 451326Zobacz załącznik 451327
śliczny króliczek
agaundpestka
Fanka BB :)
Dziewczyny z racji tego, ze rodzimy latem to jest fajna rzecz- sprawdzona:
Daszek do WÓZKA ochrona przed słońcem wiatrem (2206613295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja dziś kupiłam, ale w drogerii DM
Daszek do WÓZKA ochrona przed słońcem wiatrem (2206613295) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja dziś kupiłam, ale w drogerii DM
Cos mi się kojarzy, że na forum mamy kolezanke taka zdolna która króliczki produkuje. Gdzies nawet zdjęcia w tym wątku były. Zaraz poszukam
HA było w pokoikach. Macku króliki majstruje
Maćku a ja na twoim blogu kota dojrzałam. Szyjesz dla siebie czy tez sprzedajesz?
HA było w pokoikach. Macku króliki majstruje
Maćku a ja na twoim blogu kota dojrzałam. Szyjesz dla siebie czy tez sprzedajesz?
Ostatnia edycja:
Raczej dal siebie i na prezent. Ale może jakby się jakiś chętny znalazł, to kto wie ;-)HA było w pokoikach. Macku króliki majstruje
Sunshine6
Fanka BB :)
na allegro jest teraz 5 uzywanych wystawionych. Na tablicy kolejne 5. Ceny od 50 do 90 zl. I schodzą jak ciepłe buleczki. Więc jak mi nie spasuje to też sprzedam.
Ja na razie zabrałam mężowi poduszke taka profilowana pod kark. I całkiem nieźle sie sprawdza
I jak udalo Ci sie jakis upolowac?
Teraz jest 10 na Allegro wiec moze uda mi sie upolowac. Wiem mialam nie kupowac ale nocki coraz gorsze wiec musze sprobowac
reklama
Ja się wstrzymuję...obserwuję jeden...już 64 zł...ale odpuszczam...może jak mi ZUS łaskawie zapłaci :/
Kojec - poduszka Motherhood (2225832496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kojec - poduszka Motherhood (2225832496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: