reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
3,1 kg i 53 cm Na odpowiednim wrzuciłam najnowsze jej foty
Nio gdzie te fotki przelecialam watki i nie znalazlam chyba slepa jestem
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Addiena ja 68 zakladalam juz jak Maly mial 3 miesiace
Czyli geterki dokupię, nie bede wymieniac, bo w sumie mam sporo malenkich ubranek. Zreszta jeszcze raz musze przejrzeć :-)
blond_20
Czarownica
no to u mnie jak u Poli te 68 to szybko poszlo. na 50-56 nosil 2 tygodnie bo jeszcze nozki mial zgiete wiec sie miescil i od razu musial w 62 wskoczyc, jak mial 2 miesiace to juz 68 byly ok( chociaz zakladane wczesniej i podwijane bo przeciez taaakie sliczne ), a jak mial 4 miesiace to juz na allegro zamowilam 74, a na pol roku 80. naprawde to baaardzo szybko idzie. tyle ze te 80 to juz naprawde dlugo nosil, 86 tez i to tak dlugo ze sie cos wreszcie zdazylo i zniszczyc, i pobrudzic i znosicdo rozmiaru 68 to byl naprawde moment wiecj ja tez na 68 wole kupowac teraz , chociaz to dziecko teraz bedzie raczej male wiec moze pochodzi dluzej w tych mniejszych.
a taka druga sprawa. zostawmy sobie czesc zakupow na po urodzeniu naprawde, ja to wpadlam przed porodem w szal zakupowy a jak urodzilam to juz mialam wszystko i nie wiedzialam co mam wogole ze soba zrobic. a tak to zawsze jak na spacer sie wyjdzie to jest jakis cel ze np idziemy kupic costamja to sie tak w poprzedniej ciazy od allegro uzaleznilam ze potem nie wiedialam co by tu zamowic jak juz wszystko bylo. jak na odwyku
a taka druga sprawa. zostawmy sobie czesc zakupow na po urodzeniu naprawde, ja to wpadlam przed porodem w szal zakupowy a jak urodzilam to juz mialam wszystko i nie wiedzialam co mam wogole ze soba zrobic. a tak to zawsze jak na spacer sie wyjdzie to jest jakis cel ze np idziemy kupic costamja to sie tak w poprzedniej ciazy od allegro uzaleznilam ze potem nie wiedialam co by tu zamowic jak juz wszystko bylo. jak na odwyku
reklama
Podziel się: