reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dzięki Viola- to chyba te geterki dokupie jeszcze 1 mniejsze, bo mam fajne tuniczko- bluzeczki i brakowało mi czegoś " na dół" :)

reklama
Nio oczywiscie :tak:

Dostalam materialy od kolezanki mam juz kilka pomyslow na pluszaki w Swieta planuje tworzyc :-D nio chyba, ze mezusz mnie gdzies wywiezie bo ostatnio co mowi o "ostatnim" wspolnym wypadzie :-)

ja tez juz mam sporo na 68:tak: zwlaszcza body i polspiochy:tak:
Kuba w ogole dlugi sie urodzil wiec :tak: 68 juz mu nawet wczesniej zakladalam

no to u mnie jak u Poli te 68 to szybko poszlo. na 50-56 nosil 2 tygodnie bo jeszcze nozki mial zgiete wiec sie miescil i od razu musial w 62 wskoczyc, jak mial 2 miesiace to juz 68 byly ok( chociaz zakladane wczesniej i podwijane bo przeciez taaakie sliczne :D:D:D), a jak mial 4 miesiace to juz na allegro zamowilam 74, a na pol roku 80. naprawde to baaardzo szybko idzie. tyle ze te 80 to juz naprawde dlugo nosil, 86 tez i to tak dlugo ze sie cos wreszcie zdazylo i zniszczyc, i pobrudzic i znosic:)do rozmiaru 68 to byl naprawde moment wiecj ja tez na 68 wole kupowac teraz , chociaz to dziecko teraz bedzie raczej male wiec moze pochodzi dluzej w tych mniejszych.
a taka druga sprawa. zostawmy sobie czesc zakupow na po urodzeniu:) naprawde, ja to wpadlam przed porodem w szal zakupowy a jak urodzilam to juz mialam wszystko i nie wiedzialam co mam wogole ze soba zrobic. a tak to zawsze jak na spacer sie wyjdzie to jest jakis cel ze np idziemy kupic costam:)ja to sie tak w poprzedniej ciazy od allegro uzaleznilam ze potem nie wiedialam co by tu zamowic jak juz wszystko bylo. jak na odwyku:D

reklama
Połaziłam dziś po sklepach bo muszę zacząć kompletować wyprawkę- już tam więcej nie pójdę, ceny jak z księżyca!
Jedyne co to to, że pooglądałam rzeczy które zamierzam kupić w necie...

Do góry