reklama
Sunshine ja tym razem obkupilam Kubę musalam mu kupic bluzeczki na lato bo z tamtego roku beda przeciez male, no ale dla Mlodszego tez sie cos znalazlo, jakze by inaczej maz bedzie chyab zly bo juz sie szafa nie domyka, tyle rzeczy po Kubie, po synku kolezanki i nowych a ja jeszcze cos dokupuje teraz musze sie skupic na sobie zdecydowanie bo jak tak dalej pojdzie to nie bede miala koszuli do szpitala
Sunshine6
Fanka BB :)
Oj koniecznie musisz zadbac o swoje potrzeby przeciez na golaska nie bedziesz a na te szpitalne patrzec nie mozesz.
Ja pewnie tylko tak mowie ale jak juz cos mi wpadnie w oko to ciezko jest mi sie powstrzymac i musze to miec - nie ma bata. Ale postaram sie nie szukac = nie kupowac. Komoda tez juz pelna
Ja pewnie tylko tak mowie ale jak juz cos mi wpadnie w oko to ciezko jest mi sie powstrzymac i musze to miec - nie ma bata. Ale postaram sie nie szukac = nie kupowac. Komoda tez juz pelna
Sunshine6 mam to samo..obiecuję nie szukać=nie kupować...a wczoraj jak w transie...galeria handlowa...wchodzę i oczywiście kieruję się na dział dziecięcy...nie interesuje mnie nic dla mnie...na moje szczęście na głowę nie upadłam i tylko wyprzedaże wertuję
Pomysł z pampersami popieram
Obecnie szukam karuzeli nad łóżeczko...musi być taka jakaś tylko w rozsądnej cenie:
Ale może zostawię to biologicznej ;D Bo widzę, że coś tam obserwuje...dla naszego rodzinnego dobra kontroluję Jej Allegro...i co dziś znalazła w kupionych...o proszę...mata i misio z bijącym sercem...
Pomysł z pampersami popieram
Obecnie szukam karuzeli nad łóżeczko...musi być taka jakaś tylko w rozsądnej cenie:
Ale może zostawię to biologicznej ;D Bo widzę, że coś tam obserwuje...dla naszego rodzinnego dobra kontroluję Jej Allegro...i co dziś znalazła w kupionych...o proszę...mata i misio z bijącym sercem...
tez mam taka ale z niej jeszcze nie korztstalam. Kupilam ja kiedys na bole kregoslupa ale nie pomogla :-(
Na ból kręgosłupa to nie wiem jak działa, ale na karku mam taka tylko z Yusk i ja kocham. O wiele lepsza niż z ikei. Ta ikeowska to do czytania mi słuzy i teraz jako podpórka
A kojce profilaktycznie zalicytowałam 2 Zobaczymy czy 2 nie wygram przypadkiem
venus27
Witajcie dziewczyny
Nie chce Wam zaśmiecać forum, ale jeśli chcecie dokupic coś do wyprawki Waszych Skarbów to zapraszam do mnie na aukcje allegro.Mój Synuś ma już 3 miesiące i szybko ze wszystkiego wyrasta
Żal się tego pozbywać...Będę wystawiała aukcje na bieżąco, to link do jednej z nich:
kaftanik bluzka koszulka 56 super napis bawełna (2219300125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Zapraszam na inne moje aukcje, wkrótce będzie ich dużo więcej. Myślę że warto zajrzeć. Powodzenia i życzę lekkiego porodu. Buziaczki
kaftanik bluzka koszulka 56 super napis bawełna (2219300125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Zapraszam na inne moje aukcje, wkrótce będzie ich dużo więcej. Myślę że warto zajrzeć. Powodzenia i życzę lekkiego porodu. Buziaczki
masz rację;-) ale w sumie jak bede miala cc niech mnie w nia ubiora bo mojej bedzie szkoda, ostatnio wypatrzylam sobie dwie w mothercare, musz je w koncu kupićOj koniecznie musisz zadbac o swoje potrzeby przeciez na golaska nie bedziesz a na te szpitalne patrzec nie mozesz.
Sunshine6
Carla - swietny ten misio i jaki praktyczny to mamuska wypatrzyla Karuzeli mam juz dwie wiec chyba starczy Podobaja mi sie te miski i lodeczki
Aylin- ja juz nie pamietam gdzie kupilam swoja ale nie dzialala na mnie. Powodzenia z tymi aukcjami jak juz wygrasz dwie to daj znac moze sie skusze
Polaa- A Ty kochana jak najszybciej do sklepu uciekaj po te koszule Masz racje do cesarki tez bym wolala ich bo szkoda tych z Mothercare.
Aylin- ja juz nie pamietam gdzie kupilam swoja ale nie dzialala na mnie. Powodzenia z tymi aukcjami jak juz wygrasz dwie to daj znac moze sie skusze
Polaa- A Ty kochana jak najszybciej do sklepu uciekaj po te koszule Masz racje do cesarki tez bym wolala ich bo szkoda tych z Mothercare.
reklama
Podziel się: