reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Sunshine ja tym razem obkupilam Kubę:tak: musalam mu kupic bluzeczki na lato bo z tamtego roku beda przeciez male, no ale dla Mlodszego tez sie cos znalazlo, jakze by inaczej:-D maz bedzie chyab zly bo juz sie szafa nie domyka, tyle rzeczy po Kubie, po synku kolezanki i nowych a ja jeszcze cos dokupuje:zawstydzona/y: teraz musze sie skupic na sobie zdecydowanie bo jak tak dalej pojdzie to nie bede miala koszuli do szpitala:zawstydzona/y:

Oj koniecznie musisz zadbac o swoje potrzeby :tak: przeciez na golaska nie bedziesz :-D a na te szpitalne patrzec nie mozesz.
Ja pewnie tylko tak mowie ale jak juz cos mi wpadnie w oko to ciezko jest mi sie powstrzymac i musze to miec - nie ma bata:-D:no:. Ale postaram sie nie szukac = nie kupowac. Komoda tez juz pelna :sorry2:

Sunshine6 mam to samo..obiecuję nie szukać=nie kupować...a wczoraj jak w transie...galeria handlowa...wchodzę i oczywiście kieruję się na dział dziecięcy...nie interesuje mnie nic dla mnie...na moje szczęście na głowę nie upadłam i tylko wyprzedaże wertuję ;)
Pomysł z pampersami popieram :)
Obecnie szukam karuzeli nad łóżeczko...musi być taka jakaś tylko w rozsądnej cenie:
663e47e0c18f7c65c95b1328b5bc2331_320x320_noncropped_979817237_thumb.jpga23c317d06f11d7b33186f1a4e37b553.jpgbig_cust1-2449-ori.jpgf-muzpony-muzpony-love-obrotowa-karuzela-z-pozytywka.jpgf-pony-pepe-obrotowa-karuzela-z-pozytywka.jpgpro_6653_org.jpg

Ale może zostawię to biologicznej ;D Bo widzę, że coś tam obserwuje...dla naszego rodzinnego dobra kontroluję Jej Allegro...i co dziś znalazła w kupionych...o proszę...mata i misio z bijącym sercem...

2211163645.jpg2211163645_1.jpg2211163645_2.jpg

tez mam taka ale z niej jeszcze nie korztstalam. Kupilam ja kiedys na bole kregoslupa ale nie pomogla :-(

Na ból kręgosłupa to nie wiem jak działa, ale na karku mam taka tylko z Yusk i ja kocham. O wiele lepsza niż z ikei. Ta ikeowska to do czytania mi słuzy i teraz jako podpórka :)
A kojce profilaktycznie zalicytowałam 2 :) Zobaczymy czy 2 nie wygram przypadkiem

Witajcie dziewczyny
biggrin.gif
Nie chce Wam zaśmiecać forum, ale jeśli chcecie dokupic coś do wyprawki Waszych Skarbów to zapraszam do mnie na aukcje allegro.Mój Synuś ma już 3 miesiące i szybko ze wszystkiego wyrasta
shocked.gif
Żal się tego pozbywać...Będę wystawiała aukcje na bieżąco, to link do jednej z nich:
kaftanik bluzka koszulka 56 super napis bawełna (2219300125) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Zapraszam na inne moje aukcje, wkrótce będzie ich dużo więcej. Myślę że warto zajrzeć. Powodzenia i życzę lekkiego porodu. Buziaczki
biggrin.gif

Oj koniecznie musisz zadbac o swoje potrzeby :tak: przeciez na golaska nie bedziesz :-D a na te szpitalne patrzec nie mozesz.
Ja pewnie tylko tak mowie ale jak juz cos mi wpadnie w oko to ciezko jest mi sie powstrzymac i musze to miec - nie ma bata:-D:no:. Ale postaram sie nie szukac = nie kupowac. Komoda tez juz pelna :sorry2:
masz rację;-):-D ale w sumie jak bede miala cc niech mnie w nia ubiora bo mojej bedzie szkoda, ostatnio wypatrzylam sobie dwie w mothercare, musz je w koncu kupić:tak:

Carla - swietny ten misio i jaki praktyczny :tak: to mamuska wypatrzyla :-D Karuzeli mam juz dwie wiec chyba starczy :sorry2: Podobaja mi sie te miski i lodeczki :tak:

Aylin- ja juz nie pamietam gdzie kupilam swoja :confused: ale nie dzialala na mnie. Powodzenia z tymi aukcjami jak juz wygrasz dwie to daj znac moze sie skusze :-D

Polaa- A Ty kochana jak najszybciej do sklepu uciekaj po te koszule :-D Masz racje do cesarki tez bym wolala ich bo szkoda tych z Mothercare.

reklama
Do góry