reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Sunshine jakbys byla zainteresowana to w argosie jest rogal na wyprzedazy. Ciagle jednak odrobinke drogi :dry: Buy Body Support Pillow at Argos.co.uk - Your Online Shop for Maternity.

Co do karuzelek nad lozeczko to slyszalam opinie, ze warto miec od poczatku. Jedyne co to stawiac na ostre, zywe kolory (lub czern i biel), bo maluszek na pastele nie zwraca uwagi. Cos w tym jest, bo malutka coreczka mojej znajomej z upodobaniem wpatruje sie w wielkie czarno-biale zdjecie slubne swoich rodzicow :-p

Polaa udanych zakupow. Ja juz zamowilam 3 :)eek:) ikejowe komody, pampersiory i chusteczki i mi sie macierzynski rozszedl... Dobrze, ze za poltora tygodnia nastepna wyplata :D

Sunshine jakbys byla zainteresowana to w argosie jest rogal na wyprzedazy. Ciagle jednak odrobinke drogi :dry: Buy Body Support Pillow at Argos.co.uk - Your Online Shop for Maternity.

Co do karuzelek nad lozeczko to slyszalam opinie, ze warto miec od poczatku. Jedyne co to stawiac na ostre, zywe kolory (lub czern i biel), bo maluszek na pastele nie zwraca uwagi. Cos w tym jest, bo malutka coreczka mojej znajomej z upodobaniem wpatruje sie w wielkie czarno-biale zdjecie slubne swoich rodzicow :-p

Polaa udanych zakupow. Ja juz zamowilam 3 :)eek:) ikejowe komody, pampersiory i chusteczki i mi sie macierzynski rozszedl... Dobrze, ze za poltora tygodnia nastepna wyplata :D

Bo dzieci tylko to widzą na początku, stąd książeczki typu:
339-1058-thickbox.jpgochraniacz-na-lozeczko-czarno-biale-bumper-las-krotki.jpg51875_2.jpgochraniacz-na-lozeczko-czarno-biale-bumper-las-krotki.jpg
Ktos próbuje mi sukienkę sprzątnąć....wrrrrr....

Ja nie mam nerwow na licytacje. Cisnienie mi skacze od razu i sie trzese jak przed matura :-p Ale Carla nie daj sie!

Wybralam juz posciel dla malego tylko nie moge sie zdecydowac czy zielen czy bez. Zdjecie malutkie, nie umiem powiekszyc :/ mss2.jpg

Ja nie mam nerwow na licytacje. Cisnienie mi skacze od razu i sie trzese jak przed matura :-p Ale Carla nie daj sie!

Wybralam juz posciel dla malego tylko nie moge sie zdecydowac czy zielen czy bez. Zdjecie malutkie, nie umiem powiekszyc :/ Zobacz załącznik 449888
To co widac to zieleń prawda? Limonka taka? Bardzo ładna!!! Nie wiem jak beż...ale limonka :)

Carla - swietny ten misio i jaki praktyczny :tak: to mamuska wypatrzyla :-D Karuzeli mam juz dwie wiec chyba starczy :sorry2: Podobaja mi sie te miski i lodeczki :tak:

Aylin- ja juz nie pamietam gdzie kupilam swoja :confused: ale nie dzialala na mnie. Powodzenia z tymi aukcjami jak juz wygrasz dwie to daj znac moze sie skusze :-D

Polaa- A Ty kochana jak najszybciej do sklepu uciekaj po te koszule :-D Masz racje do cesarki tez bym wolala ich bo szkoda tych z Mothercare.

Ok jak mi sie uda 2 to jesteś pierwsza w kolejce :)

Niespodzianka - a ja lubie :) licytować. Tylko wcześniej ustalam sobie próg do którego walcze. Jak chcesz to dawaj :) Policytuje ci coś. Ja będe miała adrenaline a mój maż nie bedzie mi dogadywał ze uzalezniona od allegro jestem :)

Uuuu nie proponuj, bo bedziesz zalowac :p Na razie brak kasy, ale zaczne przeszukiwac ebay i sie zglosze w przyszlym tygodniu jak cos :D

Bo dzieci tylko to widzą na początku, stąd książeczki typu:
Zobacz załącznik 449884Zobacz załącznik 449885Zobacz załącznik 449886Zobacz załącznik 449887
Ktos próbuje mi sukienkę sprzątnąć....wrrrrr....

Ja zamiast książeczek mam do wydrukowania czarno- białe obrazki. Opracowane przez naukowców ;). POnoć fajnie stymulują rozwój wzroku.
A mamusie widać szaleja z zakupami :)

Carla- Moja córcia jest chetna na nową babcię . :-D. Także zapytaj Mame, czy chce jeszcze jedna wnusię :)

reklama
Aylin my też mamy te podusie z jyska, ja miałam skręcony kręgosłup w odcinku szyjnym i te podusie są dla mnie bardzo dobre a teraz jak na niej śpię to zgagi nie mam bo mi się nic do przełyku nie wlewa :tak:

Addiena ciekawe to o tych obrazkach, napisz coś więcej proszę

Carla ty z tą mamą to masz za dobrze, podziel się z nami

Do góry