reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Sunshine jakbys byla zainteresowana to w argosie jest rogal na wyprzedazy. Ciagle jednak odrobinke drogi Buy Body Support Pillow at Argos.co.uk - Your Online Shop for Maternity.
Co do karuzelek nad lozeczko to slyszalam opinie, ze warto miec od poczatku. Jedyne co to stawiac na ostre, zywe kolory (lub czern i biel), bo maluszek na pastele nie zwraca uwagi. Cos w tym jest, bo malutka coreczka mojej znajomej z upodobaniem wpatruje sie w wielkie czarno-biale zdjecie slubne swoich rodzicow
Polaa udanych zakupow. Ja juz zamowilam 3 eek ikejowe komody, pampersiory i chusteczki i mi sie macierzynski rozszedl... Dobrze, ze za poltora tygodnia nastepna wyplata
Co do karuzelek nad lozeczko to slyszalam opinie, ze warto miec od poczatku. Jedyne co to stawiac na ostre, zywe kolory (lub czern i biel), bo maluszek na pastele nie zwraca uwagi. Cos w tym jest, bo malutka coreczka mojej znajomej z upodobaniem wpatruje sie w wielkie czarno-biale zdjecie slubne swoich rodzicow
Polaa udanych zakupow. Ja juz zamowilam 3 eek ikejowe komody, pampersiory i chusteczki i mi sie macierzynski rozszedl... Dobrze, ze za poltora tygodnia nastepna wyplata
Sunshine jakbys byla zainteresowana to w argosie jest rogal na wyprzedazy. Ciagle jednak odrobinke drogi Buy Body Support Pillow at Argos.co.uk - Your Online Shop for Maternity.
Bo dzieci tylko to widzą na początku, stąd książeczki typu:
Ktos próbuje mi sukienkę sprzątnąć....wrrrrr....
Niespodzianka
To co widac to zieleń prawda? Limonka taka? Bardzo ładna!!! Nie wiem jak beż...ale limonkaJa nie mam nerwow na licytacje. Cisnienie mi skacze od razu i sie trzese jak przed matura Ale Carla nie daj sie!
Wybralam juz posciel dla malego tylko nie moge sie zdecydowac czy zielen czy bez. Zdjecie malutkie, nie umiem powiekszyc :/ Zobacz załącznik 449888
Niespodzianka
Carla - swietny ten misio i jaki praktyczny to mamuska wypatrzyla Karuzeli mam juz dwie wiec chyba starczy Podobaja mi sie te miski i lodeczki
Aylin- ja juz nie pamietam gdzie kupilam swoja ale nie dzialala na mnie. Powodzenia z tymi aukcjami jak juz wygrasz dwie to daj znac moze sie skusze
Polaa- A Ty kochana jak najszybciej do sklepu uciekaj po te koszule Masz racje do cesarki tez bym wolala ich bo szkoda tych z Mothercare.
Ok jak mi sie uda 2 to jesteś pierwsza w kolejce
Niespodzianka - a ja lubie licytować. Tylko wcześniej ustalam sobie próg do którego walcze. Jak chcesz to dawaj Policytuje ci coś. Ja będe miała adrenaline a mój maż nie bedzie mi dogadywał ze uzalezniona od allegro jestem
Niespodzianka
Uuuu nie proponuj, bo bedziesz zalowac Na razie brak kasy, ale zaczne przeszukiwac ebay i sie zglosze w przyszlym tygodniu jak cos
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Bo dzieci tylko to widzą na początku, stąd książeczki typu:
Zobacz załącznik 449884Zobacz załącznik 449885Zobacz załącznik 449886Zobacz załącznik 449887
Ktos próbuje mi sukienkę sprzątnąć....wrrrrr....
Ja zamiast książeczek mam do wydrukowania czarno- białe obrazki. Opracowane przez naukowców . POnoć fajnie stymulują rozwój wzroku.
A mamusie widać szaleja z zakupami
Carla- Moja córcia jest chetna na nową babcię . . Także zapytaj Mame, czy chce jeszcze jedna wnusię
reklama
tialana
Aylin my też mamy te podusie z jyska, ja miałam skręcony kręgosłup w odcinku szyjnym i te podusie są dla mnie bardzo dobre a teraz jak na niej śpię to zgagi nie mam bo mi się nic do przełyku nie wlewa
Addiena ciekawe to o tych obrazkach, napisz coś więcej proszę
Carla ty z tą mamą to masz za dobrze, podziel się z nami
Addiena ciekawe to o tych obrazkach, napisz coś więcej proszę
Carla ty z tą mamą to masz za dobrze, podziel się z nami
Podziel się: