reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ten kojec to taki jak z Motherhood tylko bez poszewki i do tego cena rzeczywiscie kosmiczna a niby wyprzedaz. Ten co mi przed nosem uciekl byl za 72zl wiec jakies £15 wiec jest roznica...:eek:
A co do tych czarno-bialych obrazakow i innych rzeczy to ja tez bym sie z chcecia czegos wiecej dowiedziala:tak:

reklama
carla- gratuluje udanych łowów, ja sie kurcze boje kupowac dla siebie ubrania bez mierzenia. :no:

Podajcie @ , to wysle.

No to kupilam sobie dzisiaj dwie koszule:
Maternity Mr Bump Nightshirt : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
i
Maternity Winnie Sweet Dreams Nightdress : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

no i szlafroczek plus kapcie ale na necie ich nie ma, w innym sklepie kupowalam

no i oczywiscie dla Malego jeszcze drobiazgi:tak:
typu sudocrem bo ostatnio mąż mi powiedzial ze Kuba ma jeszcze prawie cale opakowanie i Go wysmialam ze chce nowy dla Wojtusia:-D mydelka bo Kubie tez sie koncza i patyczki do uszków, wiecej nie bralam bo nie chcialam dzwigać.

jestem wykonczona jakbym nie wiem co nakupowala i to niosla:eek:

No tak, udane:tak:
musze jeszcze torbe do szpitala kupić :tak: i w sumie jestem gotowa.

No i niedzieli sie nie moge doczekac, mąż kupil 20 par polspiochów, ciesze się jak dziecko:-)

Sliczne te koszulki. A jak wypadaja rozmiarowo? Jesli ja normalnie nosze M ( teraz w ciąży kupilam szlafrok L i galotki :zawstydzona/y: zeby bylo wygodniej) , to jaki rozmiar koszulek powinnam wziąc? Moze kolezanka w wawie mi kupi, u nas w Poznaniu w Mothercare tylko dzieciece + jakieś nędzne staniki:(

rozmiar 8 odpowiada naszemu (europ.) 36, 10-38, 12-40, 14-42 itd.
Ja normalnie przed ciaza nosilam 10 badz 12, teraz wzielam juz 14 :tak::zawstydzona/y: luzna troche ale nadrobię na pewno;-) wiec jak L to wlasnie rozmiar 12 badz 14:tak:

reklama
Do góry