reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Ten kojec to taki jak z Motherhood tylko bez poszewki i do tego cena rzeczywiscie kosmiczna a niby wyprzedaz. Ten co mi przed nosem uciekl byl za 72zl wiec jakies £15 wiec jest roznica...:eek:
A co do tych czarno-bialych obrazakow i innych rzeczy to ja tez bym sie z chcecia czegos wiecej dowiedziala:tak:

reklama
carla- gratuluje udanych łowów, ja sie kurcze boje kupowac dla siebie ubrania bez mierzenia. :no:

Podajcie @ , to wysle.

No to kupilam sobie dzisiaj dwie koszule:
Maternity Mr Bump Nightshirt : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
i
Maternity Winnie Sweet Dreams Nightdress : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

no i szlafroczek plus kapcie ale na necie ich nie ma, w innym sklepie kupowalam

no i oczywiscie dla Malego jeszcze drobiazgi:tak:
typu sudocrem bo ostatnio mąż mi powiedzial ze Kuba ma jeszcze prawie cale opakowanie i Go wysmialam ze chce nowy dla Wojtusia:-D mydelka bo Kubie tez sie koncza i patyczki do uszków, wiecej nie bralam bo nie chcialam dzwigać.

jestem wykonczona jakbym nie wiem co nakupowala i to niosla:eek:

No tak, udane:tak:
musze jeszcze torbe do szpitala kupić :tak: i w sumie jestem gotowa.

No i niedzieli sie nie moge doczekac, mąż kupil 20 par polspiochów, ciesze się jak dziecko:-)

Sliczne te koszulki. A jak wypadaja rozmiarowo? Jesli ja normalnie nosze M ( teraz w ciąży kupilam szlafrok L i galotki :zawstydzona/y: zeby bylo wygodniej) , to jaki rozmiar koszulek powinnam wziąc? Moze kolezanka w wawie mi kupi, u nas w Poznaniu w Mothercare tylko dzieciece + jakieś nędzne staniki:(

rozmiar 8 odpowiada naszemu (europ.) 36, 10-38, 12-40, 14-42 itd.
Ja normalnie przed ciaza nosilam 10 badz 12, teraz wzielam juz 14 :tak::zawstydzona/y: luzna troche ale nadrobię na pewno;-) wiec jak L to wlasnie rozmiar 12 badz 14:tak:

reklama
Do góry