reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Sunshine dwie godziny temu zrobilam zakupy na necie bo mialam czas od 18 jako staly klient i nawet wszystko udalo sie to co chcialam:tak:

reklama
W takim razie spoko ;-) Ja sobie i P obiecalam, ze juz nic bede kupowac :-( ostatnio calymi dniami sedze na Ebay'u lub Allegro - dzis nie udalo mi sie dostal kojec Motherhood bo w ostatniej chwili wyrzucilo mnie za Allegro :zawstydzona/y: i stwierdzilam, ze to znak zeby juz nie przeginac :zawstydzona/y:.
Mam juz prawie wszystko dla malej a w kwietniu dostane kolejna ture ciuszkow od kolezanki wiec musze przestac:confused2:
Poza tym znajomi pytaja sie mnie co nam brakuje bo by chcieli cos kupic a ja mowie, ze nic bo juz mamy wszystko :eek: kurcze chyba zrobie liste i jak ktos sie zapyta to bede wiedziala co powiedziec.

Ja bede chyba mowic tak jak moja siostra, jak znajomi mowili to ona zawsze pampersy i dzieki temu nie musiala dlugoooo kupowac.

W takim razie spoko ;-) Ja sobie i P obiecalam, ze juz nic bede kupowac :-( ostatnio calymi dniami sedze na Ebay'u lub Allegro - dzis nie udalo mi sie dostal kojec Motherhood bo w ostatniej chwili wyrzucilo mnie za Allegro :zawstydzona/y: i stwierdzilam, ze to znak zeby juz nie przeginac :zawstydzona/y:.
Mam juz prawie wszystko dla malej a w kwietniu dostane kolejna ture ciuszkow od kolezanki wiec musze przestac:confused2:
Poza tym znajomi pytaja sie mnie co nam brakuje bo by chcieli cos kupic a ja mowie, ze nic bo juz mamy wszystko :eek: kurcze chyba zrobie liste i jak ktos sie zapyta to bede wiedziala co powiedziec.

A mnie przelicytowali z kojcem :) ale mam 2 kolejne upatrzone i kupie w koncu. Proszę mnie nie przelicytowywac :)

Carla - nastepnym razem się odezwij :)

Obiecuje :-D

Narazie jakos sobie radze w nocy, oblozylam sie poduszkami i calkiem niezle spie, wiec moze sie obejdzie bez kojca :zawstydzona/y: zobaczymy jak znajde okazje to moze sie skusze :-D

na allegro jest teraz 5 uzywanych wystawionych. Na tablicy kolejne 5. Ceny od 50 do 90 zl. I schodzą jak ciepłe buleczki. Więc jak mi nie spasuje to też sprzedam.
Ja na razie zabrałam mężowi poduszke taka profilowana pod kark. I całkiem nieźle sie sprawdza :)

Nio wiem, wiem wlasnie widze :-p

Tu w UK maja takie prostokatne poduszki, doslownie polowa takich PL wiec mam trzy :-D jedna na brzuszek, jedna na plecki i jedna pod glowe :-D to prawie jak kojec- tylko to prawie robi roznice :sorry:

reklama
ja mam taka która pod brzuszek badz noge wykorzystuje. tez nie za duza
ikea--fast-poduszka-dla-spiacych-na-bok-plec__81533_PE206318_S4.jpg

Do góry