reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Sunshine dwie godziny temu zrobilam zakupy na necie bo mialam czas od 18 jako staly klient i nawet wszystko udalo sie to co chcialam:tak:

reklama
W takim razie spoko ;-) Ja sobie i P obiecalam, ze juz nic bede kupowac :-( ostatnio calymi dniami sedze na Ebay'u lub Allegro - dzis nie udalo mi sie dostal kojec Motherhood bo w ostatniej chwili wyrzucilo mnie za Allegro :zawstydzona/y: i stwierdzilam, ze to znak zeby juz nie przeginac :zawstydzona/y:.
Mam juz prawie wszystko dla malej a w kwietniu dostane kolejna ture ciuszkow od kolezanki wiec musze przestac:confused2:
Poza tym znajomi pytaja sie mnie co nam brakuje bo by chcieli cos kupic a ja mowie, ze nic bo juz mamy wszystko :eek: kurcze chyba zrobie liste i jak ktos sie zapyta to bede wiedziala co powiedziec.

Ja bede chyba mowic tak jak moja siostra, jak znajomi mowili to ona zawsze pampersy i dzieki temu nie musiala dlugoooo kupowac.

W takim razie spoko ;-) Ja sobie i P obiecalam, ze juz nic bede kupowac :-( ostatnio calymi dniami sedze na Ebay'u lub Allegro - dzis nie udalo mi sie dostal kojec Motherhood bo w ostatniej chwili wyrzucilo mnie za Allegro :zawstydzona/y: i stwierdzilam, ze to znak zeby juz nie przeginac :zawstydzona/y:.
Mam juz prawie wszystko dla malej a w kwietniu dostane kolejna ture ciuszkow od kolezanki wiec musze przestac:confused2:
Poza tym znajomi pytaja sie mnie co nam brakuje bo by chcieli cos kupic a ja mowie, ze nic bo juz mamy wszystko :eek: kurcze chyba zrobie liste i jak ktos sie zapyta to bede wiedziala co powiedziec.

A mnie przelicytowali z kojcem :) ale mam 2 kolejne upatrzone i kupie w koncu. Proszę mnie nie przelicytowywac :)

Carla - nastepnym razem się odezwij :)

Obiecuje :-D

Narazie jakos sobie radze w nocy, oblozylam sie poduszkami i calkiem niezle spie, wiec moze sie obejdzie bez kojca :zawstydzona/y: zobaczymy jak znajde okazje to moze sie skusze :-D

na allegro jest teraz 5 uzywanych wystawionych. Na tablicy kolejne 5. Ceny od 50 do 90 zl. I schodzą jak ciepłe buleczki. Więc jak mi nie spasuje to też sprzedam.
Ja na razie zabrałam mężowi poduszke taka profilowana pod kark. I całkiem nieźle sie sprawdza :)

Nio wiem, wiem wlasnie widze :-p

Tu w UK maja takie prostokatne poduszki, doslownie polowa takich PL wiec mam trzy :-D jedna na brzuszek, jedna na plecki i jedna pod glowe :-D to prawie jak kojec- tylko to prawie robi roznice :sorry:

reklama
ja mam taka która pod brzuszek badz noge wykorzystuje. tez nie za duza
ikea--fast-poduszka-dla-spiacych-na-bok-plec__81533_PE206318_S4.jpg

Do góry