reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

gkvip super ciuszki:tak: a buciki rzeczywiscie slodkie :)
ja dzisiaj mam czas wiec wieczorem zrobie fotki rzeczy, ktore ostatnio kupilam:tak: codziennie po kilka razy otwieram szafe i je ogladam:zawstydzona/y:
a juz sie nie moge doczekac jak w niedziele mąż przywiezie z PL posciel, ktora sobie upatrzyłam:tak: i inne rzeczy:-)

edit.
mąż mowi dzisiaj do mnie:
"przeciez mamy wszystko po Kubie", ja odpowiadam, ze tak ale jak tu nie kupic czegos nowego :)

No ale 90 % rzeczy naprawde nie trzeba bylo kupować

reklama
Ja własnie sie przeraziłam ile rzeczy mam dla kluski.
A brakuje w sumie tych najwazniejszych :)
Buciki uważajcie z kupowaniem - kolezanki mówiły ze dzieciaczki maja czasem takie podbicie ze nie załozy. A szkoda bo cudne są.
Ja ostatnio dostałam (mama szalała) śliczne różowe tenisóweczki. W krateczkę. Boskie są ::)

Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!

Twoja mama jest boska:-D;-)

gkvip to wdzianko jest przeurocze, jest tak słodkie, że nawet ten róż mi nie przeszkadza;-)
attachment.php

a ja dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłam zakupy w lumpeksie:-D i kupiłam małemu takie cóś

Był dziś Rzeszów, ale na biegu w sumie tylko Millenium zdążyłam zwiedzić...wrzucić pierogi w barze retro i do domciu...ale kawka w planach :)
Cudne rzeczy kupiłyście! Słodziaki :)
Skusiłam się na tego Kapphala, co kiedyś pokazywałam bo był za 20 zł...
0210822171707_F_02.png

Carla paskudo jedna :)
Ja pracuje koło Millenium (no ze tak powiem na tej samej ulicy :))

A w barze Retro sa najlepsze pierogi w całym rzeszowie. I kluski slaskie :) Poza tym tam babcia pilnuje interesu i ma być smacznie i domowo. To podstawa :)

Carla paskudo jedna :)
Ja pracuje koło Millenium (no ze tak powiem na tej samej ulicy :))

A w barze Retro sa najlepsze pierogi w całym rzeszowie. I kluski slaskie :) Poza tym tam babcia pilnuje interesu i ma być smacznie i domowo. To podstawa :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kudrę no...nie wiedziałam...a nie chciałam tak w locie zamętu robić z tą kawką :/ Moja wina, moja wina...obiecuję poprawę ;)
No pierogi pierwsza klasa były...a tak sobie szłam i patrzę bar retro...o pierogi wypisane na tabliczce...mniamuśne!

gkvip zieloną hehe:-D taki kolor chcialam poscieli wlasnie dla Malego:tak:
ochraniacz mi sie zwlaszcza podoba. Na necie nie moge znaleźć jej:no:
( a po Kubie 4 komplety poscieli leżą w szafie, w tym jedna raz zalozona:zawstydzona/y:), ma jeszcze przywieźć przescieradelka do lozeczka i na przeiwjak:tak: plus polspiochy:tak: i recznik;-) no nie moge sie doczekac i wtedy dla Malego bede miala juz doslownie wszystko. w nastepny weekend musze dokupic jeszcze swoje rzeczy i bede gotowa:-)

kurcze wlasnie chcialam zrobic zdjecia, tzn zrobilam ale strasznie zamazane wyszly, nie wiem co sie stalo z aparatem:/

reklama
Polaa- od soboty 7am zaczynaja sie wyprzedaze w Next na wszystko :szok: wiec moze wykorzystaj to, ze jestes bez Mlodego i idz zaszalec!!!!!! :tak: Wiem, ze kochasz ten sklep :-D

Co do poscieli ja musze jeszcze zakupic ale nie wiem gdzie sie tu zaopatrzec?

edit:

zapomnialabym - ciuszki przeslodkie!!!!

Do góry