reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

gkvip super ciuszki:tak: a buciki rzeczywiscie slodkie :)
ja dzisiaj mam czas wiec wieczorem zrobie fotki rzeczy, ktore ostatnio kupilam:tak: codziennie po kilka razy otwieram szafe i je ogladam:zawstydzona/y:
a juz sie nie moge doczekac jak w niedziele mąż przywiezie z PL posciel, ktora sobie upatrzyłam:tak: i inne rzeczy:-)

edit.
mąż mowi dzisiaj do mnie:
"przeciez mamy wszystko po Kubie", ja odpowiadam, ze tak ale jak tu nie kupic czegos nowego :)

No ale 90 % rzeczy naprawde nie trzeba bylo kupować

reklama
Ja własnie sie przeraziłam ile rzeczy mam dla kluski.
A brakuje w sumie tych najwazniejszych :)
Buciki uważajcie z kupowaniem - kolezanki mówiły ze dzieciaczki maja czasem takie podbicie ze nie załozy. A szkoda bo cudne są.
Ja ostatnio dostałam (mama szalała) śliczne różowe tenisóweczki. W krateczkę. Boskie są ::)

Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!

Twoja mama jest boska:-D;-)

gkvip to wdzianko jest przeurocze, jest tak słodkie, że nawet ten róż mi nie przeszkadza;-)
attachment.php

a ja dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłam zakupy w lumpeksie:-D i kupiłam małemu takie cóś

Był dziś Rzeszów, ale na biegu w sumie tylko Millenium zdążyłam zwiedzić...wrzucić pierogi w barze retro i do domciu...ale kawka w planach :)
Cudne rzeczy kupiłyście! Słodziaki :)
Skusiłam się na tego Kapphala, co kiedyś pokazywałam bo był za 20 zł...
0210822171707_F_02.png

Carla paskudo jedna :)
Ja pracuje koło Millenium (no ze tak powiem na tej samej ulicy :))

A w barze Retro sa najlepsze pierogi w całym rzeszowie. I kluski slaskie :) Poza tym tam babcia pilnuje interesu i ma być smacznie i domowo. To podstawa :)

Carla paskudo jedna :)
Ja pracuje koło Millenium (no ze tak powiem na tej samej ulicy :))

A w barze Retro sa najlepsze pierogi w całym rzeszowie. I kluski slaskie :) Poza tym tam babcia pilnuje interesu i ma być smacznie i domowo. To podstawa :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Kudrę no...nie wiedziałam...a nie chciałam tak w locie zamętu robić z tą kawką :/ Moja wina, moja wina...obiecuję poprawę ;)
No pierogi pierwsza klasa były...a tak sobie szłam i patrzę bar retro...o pierogi wypisane na tabliczce...mniamuśne!

gkvip zieloną hehe:-D taki kolor chcialam poscieli wlasnie dla Malego:tak:
ochraniacz mi sie zwlaszcza podoba. Na necie nie moge znaleźć jej:no:
( a po Kubie 4 komplety poscieli leżą w szafie, w tym jedna raz zalozona:zawstydzona/y:), ma jeszcze przywieźć przescieradelka do lozeczka i na przeiwjak:tak: plus polspiochy:tak: i recznik;-) no nie moge sie doczekac i wtedy dla Malego bede miala juz doslownie wszystko. w nastepny weekend musze dokupic jeszcze swoje rzeczy i bede gotowa:-)

kurcze wlasnie chcialam zrobic zdjecia, tzn zrobilam ale strasznie zamazane wyszly, nie wiem co sie stalo z aparatem:/

reklama
Polaa- od soboty 7am zaczynaja sie wyprzedaze w Next na wszystko :szok: wiec moze wykorzystaj to, ze jestes bez Mlodego i idz zaszalec!!!!!! :tak: Wiem, ze kochasz ten sklep :-D

Co do poscieli ja musze jeszcze zakupic ale nie wiem gdzie sie tu zaopatrzec?

edit:

zapomnialabym - ciuszki przeslodkie!!!!

Do góry