reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Carla zazdroszczę mamy
Hehe muszę mojej allegro pokazać :)

A na serio to wystarczy ze w armanim szaleje - własnie jade do niej na obiadek zobaczymy co znów "wpadło" jej w oko i się odczepic nie chciało :)

F&F Tesco do -50%...wiem od mamy ;) Nabyła śpiworek i pajacyki...
W tym tygodniu Zara home online - wysyłka free!!!

Co do mojej biologicznej (nazywam Ją tak od dnia kiedy wraz z mężem dostałam teściową) to a i owszem...kochana jest i bardzo nam pomaga...bo nie ukrywajmy...że dzidzia kosztuje i to niemało...

Ostatnia edycja:
F&F Tesco do -50%...wiem od mamy ;) Nabyła śpiworek i pajacyki...
W tym tygodniu Zara home online - wysyłka free!!!

Co do mojej biologicznej (nazywam Ją tak od dnia kiedy wraz z mężem dostałam teściową) to a i owszem...kochana jest i bardzo nam pomaga...bo nie ukrywajmy...że dzidzia kosztuje i to niemało...

ah żeby każda matka miała takie podejście:dry:

Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!

:-Dhahaha..Carla..kocham Twoją Mamę!! Nie chce mnie adoptować ?:-):-p

reklama
Moje kolejne zakupki dla Mijeczki:tak:
Na te buciczki to sie napatrzec nie moge takie slodziaki:-)

Załączniki

• DSCF6101.jpg
    DSCF6101.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF6104.jpg
    DSCF6104.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCF6106.jpg
    DSCF6106.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF6108.jpg
    DSCF6108.jpg