reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dobry człek - kumpel dostarczył bo przy okazji ostatniej wizyty w Ikei jakoś wyleciał mi z głowy...teraz decyzja...na jaki kolor?
Fikoła wersji kilka :D
2abda60b1ca0a886630eb319f5a40453.jpg200813_kontrastfuld_9401[1].jpgnordic-bliss-scandinavian-style-norwegian-interior-kids-room-white-pink-bed.jpgskandynawski-styl-6.jpg

Jeśli nie zdecyduję się na kolor już posiadany, który został po malowaniu koszyków,
926eb5afb7173137med.jpgae465c69b5e05df8med.jpg

to marzy mi się chyba niebiesi łooo taki:

maileg zabawki.jpg

reklama
goldenlucy- super sukienki w fajnej cenie. Ile wynosi przesylka do Polski? tez przegladam e-bay i rzadko widze opcje wysylki za granice :(

Carla- mi sie podoba wrzosowy

Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)
Carla ten niebiesko- turkusowy cudny. Ten ciemniejszy róż też. Z resztą do tych pasteli każdy pastel będzie pasował. :)

Ostatnia edycja:
Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)

To dobrze masz :) Tam jest większy wybór jednak...wczoraj przeanalizowałam aukcje i tam pełno cudów nie to co Allegro :/

Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta.

Ale masz fajnie ...ja chyba nie mam nikogo aż tak bliskiego żeby zechciał sie zaangażować :(...ale intensywnie myślę ...:happy2:

No cos sie nie da otworzyc tamtych zdjec. Teraz powinno byc ok tylko trza zjechac troche w dol aukcji:-)
eBay - The UK's Online Marketplace

Widze, ze to samo nam sie podoba :-D wczesniej wrzucilam fotki bumpera, spiworka i karuzelki wlasnie z Next'a wiec nasze malenstwa beda mialy taki sam ochraniacz :-D Boski jest. A nie wiedzialam, ze maja nartzutke bede musial upolowac :tak:

A doslownie wczoraj ogladalam taka sama niebieska sukieneczke ale od innej klientki :-D

Carla- ciemny roz, a jak nie to ten niebieski z ostatnich fotek :tak:

Rzeczywiscie na ebay'u ciuchow nie brakuje i mozna przebierac a ceny sa baaardzooooo zachecajace. :tak:

reklama
Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!

Do góry