reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Dobry człek - kumpel dostarczył bo przy okazji ostatniej wizyty w Ikei jakoś wyleciał mi z głowy...teraz decyzja...na jaki kolor?
Fikoła wersji kilka :D
2abda60b1ca0a886630eb319f5a40453.jpg200813_kontrastfuld_9401[1].jpgnordic-bliss-scandinavian-style-norwegian-interior-kids-room-white-pink-bed.jpgskandynawski-styl-6.jpg

Jeśli nie zdecyduję się na kolor już posiadany, który został po malowaniu koszyków,
926eb5afb7173137med.jpgae465c69b5e05df8med.jpg

to marzy mi się chyba niebiesi łooo taki:

maileg zabawki.jpg

reklama
goldenlucy- super sukienki w fajnej cenie. Ile wynosi przesylka do Polski? tez przegladam e-bay i rzadko widze opcje wysylki za granice :(

Carla- mi sie podoba wrzosowy

Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)
Carla ten niebiesko- turkusowy cudny. Ten ciemniejszy róż też. Z resztą do tych pasteli każdy pastel będzie pasował. :)

Ostatnia edycja:
Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)

To dobrze masz :) Tam jest większy wybór jednak...wczoraj przeanalizowałam aukcje i tam pełno cudów nie to co Allegro :/

Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta.

Ale masz fajnie ...ja chyba nie mam nikogo aż tak bliskiego żeby zechciał sie zaangażować :(...ale intensywnie myślę ...:happy2:

No cos sie nie da otworzyc tamtych zdjec. Teraz powinno byc ok tylko trza zjechac troche w dol aukcji:-)
eBay - The UK's Online Marketplace

Widze, ze to samo nam sie podoba :-D wczesniej wrzucilam fotki bumpera, spiworka i karuzelki wlasnie z Next'a wiec nasze malenstwa beda mialy taki sam ochraniacz :-D Boski jest. A nie wiedzialam, ze maja nartzutke bede musial upolowac :tak:

A doslownie wczoraj ogladalam taka sama niebieska sukieneczke ale od innej klientki :-D

Carla- ciemny roz, a jak nie to ten niebieski z ostatnich fotek :tak:

Rzeczywiscie na ebay'u ciuchow nie brakuje i mozna przebierac a ceny sa baaardzooooo zachecajace. :tak:

reklama
Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!

Do góry