reklama
goldenlucy
Fanka BB :)
Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)
Carla ten niebiesko- turkusowy cudny. Ten ciemniejszy róż też. Z resztą do tych pasteli każdy pastel będzie pasował.
Carla ten niebiesko- turkusowy cudny. Ten ciemniejszy róż też. Z resztą do tych pasteli każdy pastel będzie pasował.
Ostatnia edycja:
Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta. Takze to mi sie najbardziej opłaca. Tym bardziej że ona jeszcze dla siostry wysyła więc pojdzie razem:-)
To dobrze masz Tam jest większy wybór jednak...wczoraj przeanalizowałam aukcje i tam pełno cudów nie to co Allegro :/
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja kupuję i wszystko idzie do mojej koleżanki w Anglii. Ona potem hurtem mi wysle wszystko łącznie z zakupionym wózkiem kurierem. Biorą 20 f za 20 kilo i analogicznie dalej każdy dodatkowy kg funta.
Ale masz fajnie ...ja chyba nie mam nikogo aż tak bliskiego żeby zechciał sie zaangażować ...ale intensywnie myślę ...
Sunshine6
Fanka BB :)
No cos sie nie da otworzyc tamtych zdjec. Teraz powinno byc ok tylko trza zjechac troche w dol aukcji:-)
eBay - The UK's Online Marketplace
Widze, ze to samo nam sie podoba wczesniej wrzucilam fotki bumpera, spiworka i karuzelki wlasnie z Next'a wiec nasze malenstwa beda mialy taki sam ochraniacz Boski jest. A nie wiedzialam, ze maja nartzutke bede musial upolowac
A doslownie wczoraj ogladalam taka sama niebieska sukieneczke ale od innej klientki
Carla- ciemny roz, a jak nie to ten niebieski z ostatnich fotek
Rzeczywiscie na ebay'u ciuchow nie brakuje i mozna przebierac a ceny sa baaardzooooo zachecajace.
reklama
Z serii hojna babcia...
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!
Mamo licytuję niańkę...
To przestań!
Co przestać?!
Nie licytuj...ja już kupiłam...
To czemu nie mówisz?
Przecież mówię!
Kiedy kupiłaś?
No...w piątek...
I teraz dopiero mówisz?
Gdybym miała tak do ciebie dzwonić za każdym razem gdy kupię coś dla wnuni to bym się nie rozłączała!
Podziel się: