reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Nio i moja tunika za droga sie juz zrobila a szkoda bo tak mi sie podobala :-(

Niezle tylko trzy dychy za taka zarobista mate :szok: super zakup.

A Wy mnie ta zmiana plci nie straszcie bo mi nikt w 100% nie powiedzial, ze to dziewczyna w 16tc gin powiedziel ze dziewczyna i pozniej w 20tc w UK babka tez powiedziala ze wyglada na dziewczyne wiec juz tak przyjelam do wiadomosci o chlopaku nawet nie mysle baaaa imienia nawet nie mam i nigdy nie mialam :szok: wiec trzymajcie kciuki za dziewczyne :baffled:

Będzie baba! Kciuki trzymane! :)

Chyba mi się źle wyświetla...albo kupiłaś całą fuuuuuurę uranek You might also like...?
Poprawiaj natychmiast i pokazuj, co dokładnie :)

Szczyt szczytów...e-mail od mamy (może zadzwonić, ale woli wysłaś 10 maili)..."Jadłaś kolację? Pamiętaj - Żywisz naszą wnuczkę Matyldę proszę jeść tylko to co potrzebne wnuczce (...) Znalazłam takiego sprzedawce (...) u niego są fajne rzeczy i mi się podobają może się na coś skusimy, mam doła źle się czuję i tylko zakupy dla wnuczki mnie trzymają przy życiu"
No to dzwonię przerażona do mamy...dlaczego ma doła, dlaczego źle się czuje...a mama na to..."bo przelicytowali mi niańkę Angelcare'a!!!!!" :szok:
Jak ja mam być normalna?! Przy takiej rodzicielce?!

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czemu te podpowiedzi wyskakuja. Ale jak zjedziesz nizej to pod tymi " You might also like " sa te aukcje ktore wygralam. Dziwne ale bladego pojecia nie mam czemu sie tak robi.:-)

Ooooo jaaaa Cię...za te królikiiii!!! CUDOWNE!!! Ja też chcę!!! Króliki!!! Mam tylko jeden Next...z królikami...z lumpka...seria ta co Twój pierwszy link...a chcę takie wszystkie!!!

Dziewczyny co do płci to pamiętacie jak było u mnie? Na 2 usg dziewczynka a na 3 przez pół badania dziewczynka ,już lekarz chciał się ze mną o najlepszą flaszkę zakładać,aż tu nagle coś się pokazało a Antek tak sobie sisiaka podwinął i udawał dziewczynkę hihi. I przedwczoraj jak byłam zanieść zwolnienie do pracy to dziewczyny mi opowiadały,że taka nasza stała klientka została babcią i do końca miała być dziewczynka i jakie było zdziwienie jak się chłopczyk urodził.
carla chyba dobrze się wyświetla tylko trzeba zjechać suwaczkiem niżej.
golden super ciuszki:tak:

Szczyt szczytów...e-mail od mamy (może zadzwonić, ale woli wysłaś 10 maili)..."Jadłaś kolację? Pamiętaj - Żywisz naszą wnuczkę Matyldę proszę jeść tylko to co potrzebne wnuczce (...) Znalazłam takiego sprzedawce (...) u niego są fajne rzeczy i mi się podobają może się na coś skusimy, mam doła źle się czuję i tylko zakupy dla wnuczki mnie trzymają przy życiu"
No to dzwonię przerażona do mamy...dlaczego ma doła, dlaczego źle się czuje...a mama na to..."bo przelicytowali mi niańkę Angelcare'a!!!!!" :szok:
Heh, dobre! :-D

A Wy mnie ta zmiana plci nie straszcie bo mi nikt w 100% nie powiedzial, ze to dziewczyna w 16tc gin powiedziel ze dziewczyna i pozniej w 20tc w UK babka tez powiedziala ze wyglada na dziewczyne wiec juz tak przyjelam do wiadomosci o chlopaku nawet nie mysle baaaa imienia nawet nie mam i nigdy nie mialam :szok: wiec trzymajcie kciuki za dziewczyne :baffled:
Dziewczyny trzymajmy się wersji, że pomyłki, owszem zdarzają się, ale nas to na pewno nie będzie dotyczyć ;-)

Super! Złaszcza ten brązowy sweterek z królikiem!:tak:

Więc ja wam coś powiem. Większość mam różu.... Lub sukienek. Mój gin powiedział że raczej dziewczynka, tak na 70% jego kolega mówi "nie chłopak" ale dziewczynki też nie potwierdził. Powiedział, że chłopców da się potwierdzając jak widać siusiaka i jajeczka a z dziewczynkami nie jest tak prosto. Na koniec dodał, że jedynym, lekarzem któy się nie myli odnośnie plci jest ten który poród odbiera :)
I mój gin mi nie potwierdzi nigdy na 100% że dziewczynka :(. Sam mówił, że jak jego zona była w ciazy to sam ordynator szpitala robił jej usg. 3 razy. I za każdym razem potwierdzał dziewczynkę... która po porodzie okazała sie 100% chłopakiem :)

No właśnie...mój gin mówił dziewczynka...ja mu, że go podliczę za sukienki...na koniec usg znów patrzył...nie no narządy żeńskie! Na 100%? - pytam...Dla mnie na 100% dla pani 100% będzie przy porodzie ;)
Ale zebrałam się i to co już mam dla Małej wywaliłam na stertę - SELEKCJA!!!

reklama
a mi po ostatnim USG robionym przez nie mojego gina stwierdzono na 100% chłopca - tak się mały ekshibicjonista wypiął do pani doktor :-D

a dzisiaj przyszły moje wylicytowane ciuszki, za całośc zapłaciłam 39zł z przesyłką, więc chyba warto, mimo że są używane to są jak nóweczki
(ciuszki kupiłam bz czapeczek, z 3 zdj tylko rampersik, a z 4 tylko bluza)
1009889n.jpg1009768.jpg1006992.jpg1006883j.jpg

Do góry