reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Sorrki byłam u Kai...Marta dzwoniła bym przychodziła :D Cudna jest...jejku jak mi się dłuuuży do tego czerwca...Addiena...z zary tylko buciki były...zaraz Ci luknę na linki :)

Miffyshop

Ostatnia edycja:
reklama
Widze moja imienniczka :-)
ja dzisiaj odebralam kolejna paczke Mum to be z probkami i jak zobaczylam pieluszki takie malutkie to juz bym chciala ja mies przy sobie i przewijac, przebierac itp uhhhh :tak:

Nooooo...przebierać...i tulić :D
...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe :) Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...
Niestety Madre przegrała niańkę...nic...nie ma tego złego...mamy czas...jeszcze się znajdzie :)

Pewnie cierpliwosc poplaca :-) napewno jeszcze wygracie licytacje i bedzie miesz ninki.
Ja mam chyba ze 3 pajacyki wlasnie z takimi na stale zamocowanymi i do tego chyba 3 pary rekawiczek wiec powinno starczyc a jak nie to mozna skoczyc do sklepu i dokupic :-)

A ja dalej buszuje na ebay'u meza nie ma a myszy charcuja hehhe:-D

...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe :) Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...

Ja też mam w pajacykach z Mothercare i do tego chyba 10 par niedrapek.....nie sadzilam,ze dzidzia da rade je sciągnąc :szok::-D

No wlasnie to samo mowila moja kuzynka ktora urodzila w listopadzie, ze mala zdejmuje te niedrapki - poprostu jej sie ssuwaja - i ze o niebo lepsze niedrapki przy pajacykach:tak:.
Ale wiecie co kiedys niedrapek nie bylo i jakos moj syn sie nie drapal:-) i wszyscy sobie jakos radzili.

reklama
Pociera buziaczka i Jej spadają...udrapała sobie buźkę :(
Kurczaczek słodki <serce> :-), noworodki maja takie cudowne, nieporadne ruchy....juz sie nie mogę doczekac :)
Wlasnie przegladam komody i segreguje rozmiarami, musze sie pozbyc typowo chlopiecych, bo tylko miejsce zabieraja hahaha.

Do góry