reklama
Nooooo...przebierać...i tulić
...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...
Niestety Madre przegrała niańkę...nic...nie ma tego złego...mamy czas...jeszcze się znajdzie
...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...
Niestety Madre przegrała niańkę...nic...nie ma tego złego...mamy czas...jeszcze się znajdzie
Sunshine6
Fanka BB :)
Pewnie cierpliwosc poplaca :-) napewno jeszcze wygracie licytacje i bedzie miesz ninki.
Ja mam chyba ze 3 pajacyki wlasnie z takimi na stale zamocowanymi i do tego chyba 3 pary rekawiczek wiec powinno starczyc a jak nie to mozna skoczyc do sklepu i dokupic :-)
A ja dalej buszuje na ebay'u meza nie ma a myszy charcuja hehhe
Ja mam chyba ze 3 pajacyki wlasnie z takimi na stale zamocowanymi i do tego chyba 3 pary rekawiczek wiec powinno starczyc a jak nie to mozna skoczyc do sklepu i dokupic :-)
A ja dalej buszuje na ebay'u meza nie ma a myszy charcuja hehhe
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja też mam w pajacykach z Mothercare i do tego chyba 10 par niedrapek.....nie sadzilam,ze dzidzia da rade je sciągnąc
Ja też mam w pajacykach z Mothercare i do tego chyba 10 par niedrapek.....nie sadzilam,ze dzidzia da rade je sciągnąc
Pociera buziaczka i Jej spadają...udrapała sobie buźkę
gkvip2505
Fanka BB :)
No wlasnie to samo mowila moja kuzynka ktora urodzila w listopadzie, ze mala zdejmuje te niedrapki - poprostu jej sie ssuwaja - i ze o niebo lepsze niedrapki przy pajacykach.
Ale wiecie co kiedys niedrapek nie bylo i jakos moj syn sie nie drapal:-) i wszyscy sobie jakos radzili.
Ale wiecie co kiedys niedrapek nie bylo i jakos moj syn sie nie drapal:-) i wszyscy sobie jakos radzili.
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Kurczaczek słodki <serce> :-), noworodki maja takie cudowne, nieporadne ruchy....juz sie nie mogę doczekacPociera buziaczka i Jej spadają...udrapała sobie buźkę
Wlasnie przegladam komody i segreguje rozmiarami, musze sie pozbyc typowo chlopiecych, bo tylko miejsce zabieraja hahaha.
Podziel się: