reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Sorrki byłam u Kai...Marta dzwoniła bym przychodziła :D Cudna jest...jejku jak mi się dłuuuży do tego czerwca...Addiena...z zary tylko buciki były...zaraz Ci luknę na linki :)

Miffyshop

Ostatnia edycja:
reklama
Widze moja imienniczka :-)
ja dzisiaj odebralam kolejna paczke Mum to be z probkami i jak zobaczylam pieluszki takie malutkie to juz bym chciala ja mies przy sobie i przewijac, przebierac itp uhhhh :tak:

Nooooo...przebierać...i tulić :D
...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe :) Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...
Niestety Madre przegrała niańkę...nic...nie ma tego złego...mamy czas...jeszcze się znajdzie :)

Pewnie cierpliwosc poplaca :-) napewno jeszcze wygracie licytacje i bedzie miesz ninki.
Ja mam chyba ze 3 pajacyki wlasnie z takimi na stale zamocowanymi i do tego chyba 3 pary rekawiczek wiec powinno starczyc a jak nie to mozna skoczyc do sklepu i dokupic :-)

A ja dalej buszuje na ebay'u meza nie ma a myszy charcuja hehhe:-D

...ze szpitalnych uwag Kaja ściąga sobie rękawiczki, więc cennym nabytkiem będzie pajacyk/kaftanik z takimi zamontowanymi na stałe :) Mam takowe, ale w śpiworkach...i chyba tylko w jednym bodziaku...

Ja też mam w pajacykach z Mothercare i do tego chyba 10 par niedrapek.....nie sadzilam,ze dzidzia da rade je sciągnąc :szok::-D

No wlasnie to samo mowila moja kuzynka ktora urodzila w listopadzie, ze mala zdejmuje te niedrapki - poprostu jej sie ssuwaja - i ze o niebo lepsze niedrapki przy pajacykach:tak:.
Ale wiecie co kiedys niedrapek nie bylo i jakos moj syn sie nie drapal:-) i wszyscy sobie jakos radzili.

reklama
Pociera buziaczka i Jej spadają...udrapała sobie buźkę :(
Kurczaczek słodki <serce> :-), noworodki maja takie cudowne, nieporadne ruchy....juz sie nie mogę doczekac :)
Wlasnie przegladam komody i segreguje rozmiarami, musze sie pozbyc typowo chlopiecych, bo tylko miejsce zabieraja hahaha.

Do góry