reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Kurczaczek słodki <serce> :-), noworodki maja takie cudowne, nieporadne ruchy....juz sie nie mogę doczekac :)
Wlasnie przegladam komody i segreguje rozmiarami, musze sie pozbyc typowo chlopiecych, bo tylko miejsce zabieraja hahaha.
Ja nadal boję się wykonać ten ruch ;D Poczekam do 31.03...bo mam usg...jak mi Matylkę potwierdzą, to typowo męskie znajdą nowego właściciela :D

Ja mam potwierdzenie tylko od jednego lekarza, ale jest tak pewien swojej diagnozy, że jak ostatnio mu powiedziałam, że słyszałam plotkę, że się myli to chciał się ze mną założyć, że na pewno będzie dziewuszka ;-)

Wczoraj udało mi się kupić matę za jedyne 30 zł :tak:
http:// By justyssa at 2012-03-14

30 zł wow! :D
Ej ja nie wątpię w opinie mojego gina...sama zagroziłam mu, że mu wszystkie sukienki spakuję i go podliczę ;D Ale kumpela ostatnio urodziła Hanię a do końca miał być Kuba ;D I stąd moje obiekcje...jeśli 31.03 potwierdzą płeć żeńską to wyzbywam się męskiej garderoby :)

30 zł wow! :D
Ej ja nie wątpię w opinie mojego gina...sama zagroziłam mu, że mu wszystkie sukienki spakuję i go podliczę ;D Ale kumpela ostatnio urodziła Hanię a do końca miał być Kuba ;D I stąd moje obiekcje...jeśli 31.03 potwierdzą płeć żeńską to wyzbywam się męskiej garderoby :)
U mojej kumpeli było podobnie. Ale to się może okazać dopiero w dniu porodu ;-)
I o ile zmiana w tę stronę nie jest "tragiczna" (dziewczynka może przecież nosić niebieskie body) o tyle w drugą to już większy kłopot (chłopiec w różowej sukience?) ;-)

Sunshine cudna ta tuniczka :tak:

Nio i moja tunika za droga sie juz zrobila a szkoda bo tak mi sie podobala :-(

Ja mam potwierdzenie tylko od jednego lekarza, ale jest tak pewien swojej diagnozy, że jak ostatnio mu powiedziałam, że słyszałam plotkę, że się myli to chciał się ze mną założyć, że na pewno będzie dziewuszka ;-)

Wczoraj udało mi się kupić matę za jedyne 30 zł :tak:
http://
mata2p.jpg
By justyssa at 2012-03-14

Niezle tylko trzy dychy za taka zarobista mate :szok: super zakup.

A Wy mnie ta zmiana plci nie straszcie bo mi nikt w 100% nie powiedzial, ze to dziewczyna w 16tc gin powiedziel ze dziewczyna i pozniej w 20tc w UK babka tez powiedziala ze wyglada na dziewczyne wiec juz tak przyjelam do wiadomosci o chlopaku nawet nie mysle baaaa imienia nawet nie mam i nigdy nie mialam :szok: wiec trzymajcie kciuki za dziewczyne :baffled:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry