reklama
Założyłam mamie konto na Allegro...najpierw kupowała ze mną...teraz widzę, że szaleje sama ;D Niańkę mi licytuje...ja Jej za nią nie oddam ;P jak wygra ;D
Wylukałam w kupionych, że nabyła huśtawkę...nie puściła pary ani ani...a kupiła już dawno...oszzzz to...zna moje zdanie na temat przehusiania dzidzi...wrrrr
Wylukałam w kupionych, że nabyła huśtawkę...nie puściła pary ani ani...a kupiła już dawno...oszzzz to...zna moje zdanie na temat przehusiania dzidzi...wrrrr
Ostatnia edycja:
My na chrzciny zawsze dajemy Pismo Święte, może byc np. Biblia w obrazkach dla najmłodszych. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, aby jakieś dziecko dostało 2 szt. Też nie uznaję kasy jako prezentu w ogóle (no chyba że na ślub, ale wtedy zawsze kupujemy EURO).
Mi kiedys znajomy powiedzial jak chcialam dać kasę na slub kolezance, ze len ze mnie bo najlatwiej dac kasę zamiast poszukac ladnego prezentu, i w sumie jakas racja w tym jest ale nie zawsze sie da cos kupic.
Ja mojemu chrzesniakowi dalam kasę na chrzciny ale na urodziny dostaje prezenty. kasy juz nie dam.
a na wesela czesto tez dawalismy kase, rzadko prezent
ale na jakiekolwioek urodzinki czy imieniny kogos prezenty oczywiscie
Ja mojemu chrzesniakowi dalam kasę na chrzciny ale na urodziny dostaje prezenty. kasy juz nie dam.
a na wesela czesto tez dawalismy kase, rzadko prezent
ale na jakiekolwioek urodzinki czy imieniny kogos prezenty oczywiscie
Sunshine6
Fanka BB :)
Carla- bardzo hojna babcie bedzie miala Matylda
My staramy sie kupowac zawsze prezenty wyjatkiem sa wesela bo z reguly teraz kazdy prosi o kasiorke wiec dajemy
Addienna- mi tez sie podobaja pomysly Carli :-) My na chciny dalismy srebny smoczek i cos na nim wygrawerowalismy chyba date urodzenia nie pamietam juz dokladnie. Sa ciekawe rzeczy u jubilerow mozesz popytac.
Chyba sie skusze na ta tunika jest boska ehhhhh ten Ebay Zobacz załącznik 447214
My staramy sie kupowac zawsze prezenty wyjatkiem sa wesela bo z reguly teraz kazdy prosi o kasiorke wiec dajemy
Addienna- mi tez sie podobaja pomysly Carli :-) My na chciny dalismy srebny smoczek i cos na nim wygrawerowalismy chyba date urodzenia nie pamietam juz dokladnie. Sa ciekawe rzeczy u jubilerow mozesz popytac.
Chyba sie skusze na ta tunika jest boska ehhhhh ten Ebay Zobacz załącznik 447214
reklama
Podziel się: