reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Założyłam mamie konto na Allegro...najpierw kupowała ze mną...teraz widzę, że szaleje sama ;D Niańkę mi licytuje...ja Jej za nią nie oddam ;P jak wygra ;D

Wylukałam w kupionych, że nabyła huśtawkę...nie puściła pary ani ani...a kupiła już dawno...oszzzz to...zna moje zdanie na temat przehusiania dzidzi...wrrrr

Ostatnia edycja:
Carla- ja bym sie cieszyła jakby mi ktos , cos chcial kupic...niestety jestem zdana na siebie ;)
Nie wyszperalas czegoś ciekawego na chciny? Pamiątki, prezenciku ? :)
Czy daje sie raczej kasę? Jakie jest wasze zdanie?

Carla- ja bym sie cieszyła jakby mi ktos , cos chcial kupic...niestety jestem zdana na siebie ;)
Nie wyszperalas czegoś ciekawego na chciny? Pamiątki, prezenciku ? :)
Czy daje sie raczej kasę? Jakie jest wasze zdanie?

Nie jestem zwolenniczką dawania kasy...takie coś mi się podoba:
300_0_productGfx_1d6f2b40af049e16f9a75413d677353c.jpgposrebrzany-zestaw-dzieciecy-z-misiem-twinkle-szczoteczka-i-grzebyk.jpgBuciki-AraVore-Babies.jpg0128171719_1_1_3.jpgimage.php.jpg

dzięki, a to wszystko z zary? Gdzie mozna kupić te sztućce i przybory do czesania?
W Poznaniu niestety Zary kids nie ma :(

My na chrzciny zawsze dajemy Pismo Święte, może byc np. Biblia w obrazkach dla najmłodszych. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, aby jakieś dziecko dostało 2 szt. Też nie uznaję kasy jako prezentu w ogóle (no chyba że na ślub, ale wtedy zawsze kupujemy EURO).

Mi kiedys znajomy powiedzial jak chcialam dać kasę na slub kolezance, ze len ze mnie:szok: bo najlatwiej dac kasę zamiast poszukac ladnego prezentu, i w sumie jakas racja w tym jest ale nie zawsze sie da cos kupic.
Ja mojemu chrzesniakowi dalam kasę na chrzciny ale na urodziny dostaje prezenty. kasy juz nie dam.
a na wesela czesto tez dawalismy kase, rzadko prezent:zawstydzona/y:
ale na jakiekolwioek urodzinki czy imieniny kogos prezenty oczywiscie:tak:

Carla- bardzo hojna babcie bedzie miala Matylda :-D

My staramy sie kupowac zawsze prezenty wyjatkiem sa wesela bo z reguly teraz kazdy prosi o kasiorke wiec dajemy :tak:

Addienna- mi tez sie podobaja pomysly Carli :-) My na chciny dalismy srebny smoczek i cos na nim wygrawerowalismy chyba date urodzenia nie pamietam juz dokladnie. Sa ciekawe rzeczy u jubilerow mozesz popytac.

Chyba sie skusze na ta tunika jest boska ehhhhh ten Ebay :-DZobacz załącznik 447214

reklama
Do góry