reklama
Ja też kcem to cudo, gdzoe upolowalas ?:-)
Przejrze dokladnie co mam, bo w amoku kupowalam jak tylko kropke na usg zobaczylam
Za 3 zł tez bym sie nie wahała
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Jeden był Ale skopiuj fote i zapytaj może jeszcze mają takie
Już napisałam
Dzieki. Na jaki rozmiar wzięłaś?
Już napisałam
Dzieki. Na jaki rozmiar wzięłaś?
Był tylko 68...
CARTERS Carter's BODY SPODENKI BLUZA zestaw 6m 68 (2195045663) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sunshine6
Fanka BB :)
Po wczorajszych emocjach padłam lekko po 21.00...dziś nadrabiam...podziwiam Wasze zakupy i kubusiowy pokoik
Jeśli idzie o carter'sa to nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu
Zobacz załącznik 446979
W tym miesiącu dzięki cudownej instytucji jaką jest ZUS, wrrr...., jestem totalnie spłukana...ale podziwianie jest za free...oto kolekcja Kapphal:
Zobacz załącznik 446980Zobacz załącznik 446981Zobacz załącznik 446982Zobacz załącznik 446983Zobacz załącznik 446984Zobacz załącznik 446985Zobacz załącznik 446986Zobacz załącznik 446987Zobacz załącznik 446988
Ale cudenka :-)
A aniolek dla Kaji jaki slodki ahhhh
Widze ze sie znowu troszke ruszylo z zakupami i super bo uwielbiam tu zaglada i podziwiac Ja ostatnio tez szaleje az mezulek sie smieje, ze chyba haslo mi zmieni na Ebay'u ale jak to juz mowilyscie az zal nie licytowac jak ceny takie niskie
reklama
Podziel się: