reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
SZLAFROK +KOSZULKA DO KARMIANIA SuperZestaw XL/XXL (2208148750) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. znalazłam to czego szukałam i to kupię tylko czekam na pieniążki jeszcze tydzień ;) kurcze tanie i ładne jak za taki komplecik :)

dokładnie taki komplecik mam na oku albo taki:
Szlafrok ciążowy i do karmienia bawe L/XL lawendow (2118151054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jeszcze się zastanawiam, w sumie to mam czas, bo zakupy dla siebie planuje po kwietniowej wypłacie dopiero, czyli jeszcze miesiąc
w tym miesiącu mieliśmy tyle wydatków z dzidziusiem i autem związanych, że już mi się limit na zakupy wyczerpał:szok:

hmmm kupiłam znów cos ale za ta cene grzech było nie licytować :)
Różowy zestaw od urodzenia - śpiwór, kombinezon (2193334642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
2193334642.jpg

Każde dobre ;D Grzech nie lub moje bo pasowało do kocyka...mój mąż się śmieje...dobrze, że do kocyka nie pasował jakiś mebel ;D

reklama
P
Jeśli idzie o carter'sa to nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu ;)
Zobacz załącznik 446979

Ja też kcem to cudo, gdzoe upolowalas ?:-)

Addiena tylko że ja małych ciuszków mam już za dużo ,chyba że masz coś już takiego na rozmiar 74 to bardzo chętnie
Przejrze dokladnie co mam, bo w amoku kupowalam jak tylko kropke na usg zobaczylam :laugh2:

hmmm kupiłam znów cos ale za ta cene grzech było nie licytować :)

Zobacz załącznik 447039

Za 3 zł tez bym sie nie wahała :)

Do góry