reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Jako, ze na poczatku bylam przekonana, ze nosze syneczka w sobie, ktory okazal sie dziewczynka :), mam zbedne ubranka chlopiece. Moze ktoras jest chetna odkupic?

reklama
Addiena ja podobnie jak Ty hehe mam trochę ciuszków dziewczęcych na sprzedaż w tym 2 komplety carter's,które teściowa kupiła i dwupack body całe rozpinane z c&a,może w sobote zrobię zdjęcia i wystawię na allegro.

Mam już wózeczek,ale nie miałam siły zrobić zdjęć, dziś się tyle nachodziłam,że szok.

Po wczorajszych emocjach padłam lekko po 21.00...dziś nadrabiam...podziwiam Wasze zakupy i kubusiowy pokoik :)
Jeśli idzie o carter'sa to nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu ;)
2195045663.jpg
W tym miesiącu dzięki cudownej instytucji jaką jest ZUS, wrrr...., jestem totalnie spłukana...ale podziwianie jest za free...oto kolekcja Kapphal:
0210822171707_F_02.png0224223165784_F_02.png0288438159709_F_02.png0225307171783_F_02.png0227182171728_F_02.png0220888171702_F_02.png0222921165785_F_02.png0223884171707_F_02.png0221487634728_F_02.png

Ostatnia edycja:
Po wczorajszych emocjach padłam lekko po 21.00...dziś nadrabiam...podziwiam Wasze zakupy i kubusiowy pokoik :)
Sama nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal ...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu ;)
Zobacz załącznik 446979

łoooo jakie zawaliste te półśpiochy !!1 tzn spodenki z bucikami heheheh :) świetne !

reklama
Jako, ze na poczatku bylam przekonana, ze nosze syneczka w sobie, ktory okazal sie dziewczynka :), mam zbedne ubranka chlopiece. Moze ktoras jest chetna odkupic?

Addiena Viola - wrzućcie tu najpierw z cenami za jakie chcecie sprzedać - moze któraś będzie chętna. A jak nie to allegro :)
Ja mam już troszkę nawet za duzo po wyczynach mojej mamci :)
Brakuje mi spiworków, prześcieradełek, kosmetyków, pieluszek, materacyka, wózka.... Samych tych wielkokalibrowych :)

Do góry