reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Carla brakuje tu Ciebie. Chyba Ci sie nie znudzilo jeszcze zakupowe szalenstwo?
Carla została ciocią, to pewnie chwilowo nie ma czasu
Ostatnia edycja:
Addiena ja podobnie jak Ty hehe mam trochę ciuszków dziewczęcych na sprzedaż w tym 2 komplety carter's,które teściowa kupiła i dwupack body całe rozpinane z c&a,może w sobote zrobię zdjęcia i wystawię na allegro.
Mam już wózeczek,ale nie miałam siły zrobić zdjęć, dziś się tyle nachodziłam,że szok.
Mam już wózeczek,ale nie miałam siły zrobić zdjęć, dziś się tyle nachodziłam,że szok.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
To moze sie wymienimy hahahAddiena ja podobnie jak Ty hehe mam trochę ciuszków dziewczęcych na sprzedaż w tym 2 komplety carter's,które teściowa kupiła i dwupack body całe rozpinane z c&a,może w sobote zrobię zdjęcia i wystawię na allegro.
.
Po wczorajszych emocjach padłam lekko po 21.00...dziś nadrabiam...podziwiam Wasze zakupy i kubusiowy pokoik
Jeśli idzie o carter'sa to nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu
W tym miesiącu dzięki cudownej instytucji jaką jest ZUS, wrrr...., jestem totalnie spłukana...ale podziwianie jest za free...oto kolekcja Kapphal:
Jeśli idzie o carter'sa to nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu
W tym miesiącu dzięki cudownej instytucji jaką jest ZUS, wrrr...., jestem totalnie spłukana...ale podziwianie jest za free...oto kolekcja Kapphal:
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Po wczorajszych emocjach padłam lekko po 21.00...dziś nadrabiam...podziwiam Wasze zakupy i kubusiowy pokoik
Sama nie mogłam się oprzeć, mimo, że nie była to jakaś atrakcja cenowa...a może była porównując do niżej zaprezentowanych ubranek Kapphal ...kupiłam bo mam już kocyk do kompletu
Zobacz załącznik 446979
łoooo jakie zawaliste te półśpiochy !!1 tzn spodenki z bucikami heheheh świetne !
reklama
Jako, ze na poczatku bylam przekonana, ze nosze syneczka w sobie, ktory okazal sie dziewczynka , mam zbedne ubranka chlopiece. Moze ktoras jest chetna odkupic?
Addiena Viola - wrzućcie tu najpierw z cenami za jakie chcecie sprzedać - moze któraś będzie chętna. A jak nie to allegro
Ja mam już troszkę nawet za duzo po wyczynach mojej mamci
Brakuje mi spiworków, prześcieradełek, kosmetyków, pieluszek, materacyka, wózka.... Samych tych wielkokalibrowych
Podziel się: