reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Mam udalo sie!!!! Upolowalam!!!!!!! Alez jestem szczesliwa. Moj wymarzony bujaczek dla Aurelci :rofl2: za jedyne £23!!!!!!!!!!!!! (Oryginalna cena £100) Ahhh kocham Ebay!!!! Teraz musze go tylko odebrac :-D
Cierpliwosc i wytrwalosc poplaca :tak:

2012-02-24_180251.jpg 2012-02-24_180333.jpg 2012-02-24_180358.jpg

Dziewczyny Wasze lowy tez sa boskie :tak: ja tez staram sie mieszac kolory, nie tylko rozowy... Kiedys rozowy byl kolorem chlopcow wiec nie wiem o co chodzi tym naszym rodzicom :no:

Tialiana superasne te zakupki.

Moja mama tez wrzucila: No przeciez na niebiesko dziewczynki nie ubierzesz?!

Hmmm...

Nie jestes sama;-)

A moja nie ma jakis przekonań kolorystycznych. Nasza Martynka ma juz garderobę w kolorach: seledyn, niebieski, dużo jeansu, czaem jakies pomarańcze sie trafia, czerwienie. Ale róż i tak rządzi. We wszelkich odcieniach, i taki pudrowy, brudny, typowo cukierkowy i mój ulubiony taki mocno nasycony.

Sunshine bujaczek jest cudny :tak:

U mnie też jest sporo różu ale inne kolory mu dorównują, moja mama tak już ma znalazła materiał żeby uszyć dla wnuczki pościel, taka dumna była że ładny i że w biedronki a potem przyszła zawiedziona bo on jest niebieski to jej powiedziałam że małej raczej siusiak od tego nie urośnie i może być niebieski ;-)

Sunshine bujaczek jest cudny :tak:

U mnie też jest sporo różu ale inne kolory mu dorównują, moja mama tak już ma znalazła materiał żeby uszyć dla wnuczki pościel, taka dumna była że ładny i że w biedronki a potem przyszła zawiedziona bo on jest niebieski to jej powiedziałam że małej raczej siusiak od tego nie urośnie i może być niebieski ;-)

Hehheh nio raczej nie urosnie :-D

U mnie tez mino wszystko kroluje roz ale niestety nie da sie inaczej do jakiegokolwiek sklepu sie nie wejdzie ciuszki dla dziewczynek sa rozowe, biale, czasem zolte lub kolorowe ale przewaga i tak rozu i chocby sie stralalo inaczej to jest ciezko. My jestemy na odleglosc od rodzinki wiec nikt nie ingeruje w kolorystyke, wiedza ze mam inne podejscie do tego i raczej to akceptuja :tak:

Dziewczyny super te wasze zdobycze:-D

A oto moje zakupki
*FOTELI BUJAWKA GRACO :-)
* no i teraz juz wiecie jaki pokoik bedzie miala Mia - Kubusiowy
* a to sa czapeczki i buciczki ktore zrobila moja psiapsiolka kilka dni temu - boskie

Załączniki

• DSCF6029.jpg
    DSCF6029.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCF6044.jpg
    DSCF6044.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF6037.jpg
    DSCF6037.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSCF6034.jpg
    DSCF6034.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 44
Sunshine6 mojej mamie też nie pozostało nic innego jak zaakceptować

gkvip śliczne są takie Kubusiowe pokoiki, kiedyś malowałam koleżance postacie Kubusia w pokoju jej synka, szkoda że już nie mam tych zdjęć

reklama
Do góry