reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Mam udalo sie!!!! Upolowalam!!!!!!! Alez jestem szczesliwa. Moj wymarzony bujaczek dla Aurelci :rofl2: za jedyne £23!!!!!!!!!!!!! (Oryginalna cena £100) Ahhh kocham Ebay!!!! Teraz musze go tylko odebrac :-D
Cierpliwosc i wytrwalosc poplaca :tak:

2012-02-24_180251.jpg 2012-02-24_180333.jpg 2012-02-24_180358.jpg

Dziewczyny Wasze lowy tez sa boskie :tak: ja tez staram sie mieszac kolory, nie tylko rozowy... Kiedys rozowy byl kolorem chlopcow wiec nie wiem o co chodzi tym naszym rodzicom :no:

Tialiana superasne te zakupki.

Moja mama tez wrzucila: No przeciez na niebiesko dziewczynki nie ubierzesz?!

Hmmm...

Nie jestes sama;-)

A moja nie ma jakis przekonań kolorystycznych. Nasza Martynka ma juz garderobę w kolorach: seledyn, niebieski, dużo jeansu, czaem jakies pomarańcze sie trafia, czerwienie. Ale róż i tak rządzi. We wszelkich odcieniach, i taki pudrowy, brudny, typowo cukierkowy i mój ulubiony taki mocno nasycony.

Sunshine bujaczek jest cudny :tak:

U mnie też jest sporo różu ale inne kolory mu dorównują, moja mama tak już ma znalazła materiał żeby uszyć dla wnuczki pościel, taka dumna była że ładny i że w biedronki a potem przyszła zawiedziona bo on jest niebieski to jej powiedziałam że małej raczej siusiak od tego nie urośnie i może być niebieski ;-)

Sunshine bujaczek jest cudny :tak:

U mnie też jest sporo różu ale inne kolory mu dorównują, moja mama tak już ma znalazła materiał żeby uszyć dla wnuczki pościel, taka dumna była że ładny i że w biedronki a potem przyszła zawiedziona bo on jest niebieski to jej powiedziałam że małej raczej siusiak od tego nie urośnie i może być niebieski ;-)

Hehheh nio raczej nie urosnie :-D

U mnie tez mino wszystko kroluje roz ale niestety nie da sie inaczej do jakiegokolwiek sklepu sie nie wejdzie ciuszki dla dziewczynek sa rozowe, biale, czasem zolte lub kolorowe ale przewaga i tak rozu i chocby sie stralalo inaczej to jest ciezko. My jestemy na odleglosc od rodzinki wiec nikt nie ingeruje w kolorystyke, wiedza ze mam inne podejscie do tego i raczej to akceptuja :tak:

Dziewczyny super te wasze zdobycze:-D

A oto moje zakupki
*FOTELI BUJAWKA GRACO :-)
* no i teraz juz wiecie jaki pokoik bedzie miala Mia - Kubusiowy
* a to sa czapeczki i buciczki ktore zrobila moja psiapsiolka kilka dni temu - boskie

Załączniki

• DSCF6029.jpg
    DSCF6029.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCF6044.jpg
    DSCF6044.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF6037.jpg
    DSCF6037.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF6034.jpg
    DSCF6034.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 42
Sunshine6 mojej mamie też nie pozostało nic innego jak zaakceptować

gkvip śliczne są takie Kubusiowe pokoiki, kiedyś malowałam koleżance postacie Kubusia w pokoju jej synka, szkoda że już nie mam tych zdjęć

reklama
Do góry