reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
śpiworki sa boskie. A ja doświadczenie tylko z allegro mam. Czy moze mnie któraś maniaczka ebaya uswiadomic jak sie na tym czyms poruszac i ile moze wynieśc przesyłka do polski????

Kurza twarz własnie wyczytałam ze przesyłka tylko na terenie UK. :(((((

Nio wlasnie niektorzy pisza ze bidowanie i wysylka TYLKO dla UK ale nie wszystkie aukcje sa takie wiec najlepiej zapytac sie sprzedawcy jak nic nie napisal. Z mniejszymi rzeczami to moze sie jeszcze oplacac ale wieksze to juz porazka z przesylka. Tak jak piszesz kocyk super cena a za przesylke to juz przesada wychodzi :-( Dobrze by bylo jak bys kogos miala kto mieszka w UK z Twoich okolic i by mogl Ci przywiezc.

Wła 2185655840.jpgśnie weszłam na chwilkę na allegro i wylicytowałam taką oto kiecę:

Pierwsza:)

Nio wlasnie niektorzy pisza ze bidowanie i wysylka TYLKO dla UK ale nie wszystkie aukcje sa takie wiec najlepiej zapytac sie sprzedawcy jak nic nie napisal. Z mniejszymi rzeczami to moze sie jeszcze oplacac ale wieksze to juz porazka z przesylka. Tak jak piszesz kocyk super cena a za przesylke to juz przesada wychodzi :-( Dobrze by bylo jak bys kogos miala kto mieszka w UK z Twoich okolic i by mogl Ci przywiezc.

No więc niestety sprzedający na pytanie nie odpowiedział więc sobie darowałam. A po fakcie wyszło, że mój brat ma dobra koleżankę która w Londynie przebywa.
Jednak chyba pozostane fanką allegro :) Tym bardziej ze wyprawkę ubraniowa juz mam. Został pokoik, i pierdoły typu pieluszki, kosmetyki.

reklama
Naszych wczorajszych kilka zakupów ikeowych dla dzidzi

prześcieradełka, kocyk i ręczniczek, moja mama się rozchoruje jak zobaczy ten niebieski kolor
SDC16907.jpg

lampka nocna do podglądania córy w nocy
SDC16909.JPG

Do góry