reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

hehe no wlasnie ja mam 2 koplety poscieli zolte, jeden blekitny i jeden bialy. wszystkie sa w plamy czerwone i niebieskie:/ bo ta czerwien po odplamiaczu zmienila kolor na niebieski ne wiem dlaczego. teraz kupie posciel w ciapki i po problemie bedzie.
co do bialych mebli to ja lepiej sie nie wypowiem bo mialam od urodzenia do konca liceum...masakra.ladne te biale pokoje na pocatku i troche zazdroszcze nawet tego calego urzadzania bo moj to taki "nieskompletowany" kazda rzecz z innej parafii:D wiec tym bardziej u mnie roznicy nie ma czy posciel bedzie w ciapki czy bez bo wystarczajaco duzo zamieszania robia zabawki Rafala ktore sa roznokolorowe przeciez i chocbym nie wiem co zrobila to i tak tam bedzie bardzo kolorowo. ale to ich pokoj bedzie a nie moj . ja mialam cale zycie biale meble, biale sciany . jak w szpitalu normalnie, surowo. wiec niech oni maja kolor jakis. a jak beda troche starsze to sie kupi ladniejsze meble

reklama
pozniej to podobniez bardzo wazne jest zeby dzieci same mogły wybierac sobie.
unas dywan sami wybrali, teraz twierdza ze sciany chca kolorowe -rozna znaczy wiec moze jakas wesoła tapeta chociaz na 1 scianie sie przyda, od zawsze naklejki mamy na scianach -sami wybieraja w sklepach jak jestesmy i mi sie to wydaje wazne zeby dziecom podobał sie w pokiku i czuły sie bezpiecznie bo potem sa jazdy zwłascza w nocy ze spaniem .//

No ale to nie ten watek ;))

u rafala poki co to pomaranczowe sciany ale to dlatego bo jak sie przeprowadzilismy mial pol roku i w poprzednim pokoju mial ten kolor i nie chcialam zeby mial za duza roznice bo sie naczytalam ze nie bedzie chcial spac itd wiec ta sama farba poszla tutaj:/
my zygzaka mamy narazie tylko na pizamie kocu i zabawkach. myslalam zeby pokoj mu odswiezyc i naklejki na sciane dac to by z pokoju nie wylazil pewnie :D na posciel tez poluje dla niego tylko musze jakas promocje zlapac bo te posciele z licencja maja czasami niezle ceny:/
no i dywanu w caly mieszkaniu nie mamy bo on z tym azs ma problemy wiec powiedzieli zeby jak najmniej takich rzeczy bylo w domu. a chcialam mu kuppic taka wykladzine w "ulice".taka mapa jakby pewnie wiesz o co chodzi bo to duzo dzieci ma

Ostatnia edycja:
Carla super ze znalazlas to czego szukalas :-)

Dziewczyny a zal nie kupic, a ja kurcze mam juz dwa spiworki :shocked2: ona normalnie sa baaardzoo grogie wiec jak cos to smialo bidowac!
eBay - The UK's Online Marketplace

Pamietacie jak wrzucilam linka do tych ochraniaczy? oryginalna cena na promocji jest ok £30 a tu jest okazja
eBay - The UK's Online Marketplace
Tak dla przypomnienia powyzsze ochranicze sa wlasnie z tego kompletu.
Cot Bumpers & Sleep Bags, Bedtime, Nursery

Kurczaki tak chcialam ten zestaw chyba sie pospieszylam z kupnem bo teraz juz ma wszystkiego po 2szt i jak kupie jeszcze jedna to moj mnie chyba z domu wygoni hehhe

śpiworki sa boskie. A ja doświadczenie tylko z allegro mam. Czy moze mnie któraś maniaczka ebaya uswiadomic jak sie na tym czyms poruszac i ile moze wynieśc przesyłka do polski????

Kurza twarz własnie wyczytałam ze przesyłka tylko na terenie UK. :(((((

Ostatnia edycja:
buziak no w sumie latwiej bylo Cie zwolac:-D

Ja mam po Kubie pomarańczową pościel w bocianki:-D zielono-żółtą i niebieską:tak:
mąż jak bedzie w Polsce ma kupic jeszcze zielona bo strasznie mi sie spoodobala:tak:
Wystarczy, ze my mamy w sypialni jasną:-D
co do pokoju Maly ma niebieska tapetę z Kubusia puchatka:tak: na suficie biala tapeta tez oczywiscie z Kubusia:-) i lozko tez niebieskie i ciemna posciel z FAFY:-D (TOMEK i przyjaciecie), niebieskie mebelki. Biale pokoje sa sliczne, ale jak pisze buziak dla noworodka:tak: chociaz kazda robi jak chce, biale meble sa cudowne wedlug mnie

śpiworki sa boskie. A ja doświadczenie tylko z allegro mam. Czy moze mnie któraś maniaczka ebaya uswiadomic jak sie na tym czyms poruszac i ile moze wynieśc przesyłka do polski????

Kurza twarz własnie wyczytałam ze przesyłka tylko na terenie UK. :(((((
najlepiej wyslij wiadomosc z pytaniem ile wyniesie przesylka do PL, nie znam sie na allegro ale na ebay-u tak bo bylam zarowno kupcem jak i sprzedawca.
nawet jesli sprzedawca nie ma podane ze wysyla do Polski to jesli mu wyslesz wiadomosc to z reguly sie zgadza na taka przesylke i mowi odrazu jaki bedzie koszt zanim zalicytujesz/kupisz.
Jak jeszcze masz jakies pytania to wal smialo:tak:

reklama
Dzieki mamina :)

Zarejestrowałam sie, zapytałam :) Zobaczymy czy się to w ogóle oplaci. Bo przegladając ebay - ceny rzeczy super.... przesyłka niestety juz nie. Kocyk 5 zł przesyłka prawie 70 :)

Do góry