reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

goldenlucy śliczne ciuszki :tak: a ja je już gdzieś widziałam i teraz nie wiem czy ty nam je już pokazywałaś czy ja oglądałam te same aukcje

Ostatnie zdobycze dla naszej córci
jeansy i biały sweterek kupiony na przyszłość ;-)
SDC16899.jpgSDC16902.jpgSDC16903.jpg

i tuniczka z leginsami
SDC16906.jpg

reklama
Suepr te wszystkie rzeczy! :tak: Ale niektóre ceny faktycznie powalające...

Kilkakrotnie już spotkałam się z tymi tasiemkami/metkami wokół kocyków czy mat. A ceny dość wysokie... I tak sobie myślę, że łatwo samemu coś takiego zrobić. Kupić jakąś bazę, do tego kawałki wstążek i doszyć :tak: Chyba się za to wezmę... :sorry2:

A ja dziś upolowałam w lumpku dwa kocyki:
kocyk1.jpgkocyk2.jpg
Zwłaszcza ten pierwszy mi się podoba, bo jest dziergany :tak:

Kupiłam koszulę...jupi...prawie idealną! I prawie nie robi tu różnicy...nie mam niestety fot...wierzcie na słowo ;)

Carla super ze znalazlas to czego szukalas :-)

Dziewczyny a zal nie kupic, a ja kurcze mam juz dwa spiworki :shocked2: ona normalnie sa baaardzoo grogie wiec jak cos to smialo bidowac!
eBay - The UK's Online Marketplace

Pamietacie jak wrzucilam linka do tych ochraniaczy? oryginalna cena na promocji jest ok £30 a tu jest okazja
eBay - The UK's Online Marketplace
Tak dla przypomnienia powyzsze ochranicze sa wlasnie z tego kompletu.
Cot Bumpers & Sleep Bags, Bedtime, Nursery

Kurczaki tak chcialam ten zestaw chyba sie pospieszylam z kupnem bo teraz juz ma wszystkiego po 2szt i jak kupie jeszcze jedna to moj mnie chyba z domu wygoni hehhe

reklama
oj, ja też zmieniam bardzo często:tak:
uwielbiam taką świeżutką:tak: Kubie tak samo jak nam to i Malemu tez pewnie bede czesto zmieniac:-D
ale tylko to mi na mysl przyszlo:tak:
moze jak sie dziecku ulewa to na bialym plamki brzydkie zostana nawet jak sie wypierze, myslę:-D
buziak o co chodzilo??;-)

Do góry