reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

goldenlucy śliczne ciuszki :tak: a ja je już gdzieś widziałam i teraz nie wiem czy ty nam je już pokazywałaś czy ja oglądałam te same aukcje

Ostatnie zdobycze dla naszej córci
jeansy i biały sweterek kupiony na przyszłość ;-)
SDC16899.jpgSDC16902.jpgSDC16903.jpg

i tuniczka z leginsami
SDC16906.jpg

reklama
Suepr te wszystkie rzeczy! :tak: Ale niektóre ceny faktycznie powalające...

Kilkakrotnie już spotkałam się z tymi tasiemkami/metkami wokół kocyków czy mat. A ceny dość wysokie... I tak sobie myślę, że łatwo samemu coś takiego zrobić. Kupić jakąś bazę, do tego kawałki wstążek i doszyć :tak: Chyba się za to wezmę... :sorry2:

A ja dziś upolowałam w lumpku dwa kocyki:
kocyk1.jpgkocyk2.jpg
Zwłaszcza ten pierwszy mi się podoba, bo jest dziergany :tak:

Kupiłam koszulę...jupi...prawie idealną! I prawie nie robi tu różnicy...nie mam niestety fot...wierzcie na słowo ;)

Carla super ze znalazlas to czego szukalas :-)

Dziewczyny a zal nie kupic, a ja kurcze mam juz dwa spiworki :shocked2: ona normalnie sa baaardzoo grogie wiec jak cos to smialo bidowac!
eBay - The UK's Online Marketplace

Pamietacie jak wrzucilam linka do tych ochraniaczy? oryginalna cena na promocji jest ok £30 a tu jest okazja
eBay - The UK's Online Marketplace
Tak dla przypomnienia powyzsze ochranicze sa wlasnie z tego kompletu.
Cot Bumpers & Sleep Bags, Bedtime, Nursery

Kurczaki tak chcialam ten zestaw chyba sie pospieszylam z kupnem bo teraz juz ma wszystkiego po 2szt i jak kupie jeszcze jedna to moj mnie chyba z domu wygoni hehhe

reklama
oj, ja też zmieniam bardzo często:tak:
uwielbiam taką świeżutką:tak: Kubie tak samo jak nam to i Malemu tez pewnie bede czesto zmieniac:-D
ale tylko to mi na mysl przyszlo:tak:
moze jak sie dziecku ulewa to na bialym plamki brzydkie zostana nawet jak sie wypierze, myslę:-D
buziak o co chodzilo??;-)

Do góry