reklama
Suepr te wszystkie rzeczy! Ale niektóre ceny faktycznie powalające...
Kilkakrotnie już spotkałam się z tymi tasiemkami/metkami wokół kocyków czy mat. A ceny dość wysokie... I tak sobie myślę, że łatwo samemu coś takiego zrobić. Kupić jakąś bazę, do tego kawałki wstążek i doszyć Chyba się za to wezmę...
A ja dziś upolowałam w lumpku dwa kocyki:
Zwłaszcza ten pierwszy mi się podoba, bo jest dziergany
Kilkakrotnie już spotkałam się z tymi tasiemkami/metkami wokół kocyków czy mat. A ceny dość wysokie... I tak sobie myślę, że łatwo samemu coś takiego zrobić. Kupić jakąś bazę, do tego kawałki wstążek i doszyć Chyba się za to wezmę...
A ja dziś upolowałam w lumpku dwa kocyki:
Zwłaszcza ten pierwszy mi się podoba, bo jest dziergany
Sunshine6
Fanka BB :)
Bardzo proszę:
1KG386 B.P.C. KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA ! 90 C (2180170054) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*EB1303 B.P.C. ŚLCIZNA KOSZULKA NOCNA CIĄŻOWA D (2188345338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w zależności od rozmiaru
Sliczna ta koszula juz sie za nia ogladalam na Allegro ale d..a nie ma mojego rozmiaru, takich malych chyba nie produkuja :-(
Sunshine6
Carla super ze znalazlas to czego szukalas :-)
Dziewczyny a zal nie kupic, a ja kurcze mam juz dwa spiworki ona normalnie sa baaardzoo grogie wiec jak cos to smialo bidowac!
eBay - The UK's Online Marketplace
Pamietacie jak wrzucilam linka do tych ochraniaczy? oryginalna cena na promocji jest ok £30 a tu jest okazja
Tak dla przypomnienia powyzsze ochranicze sa wlasnie z tego kompletu.
Cot Bumpers & Sleep Bags, Bedtime, Nursery
Kurczaki tak chcialam ten zestaw chyba sie pospieszylam z kupnem bo teraz juz ma wszystkiego po 2szt i jak kupie jeszcze jedna to moj mnie chyba z domu wygoni hehhe
Dziewczyny a zal nie kupic, a ja kurcze mam juz dwa spiworki ona normalnie sa baaardzoo grogie wiec jak cos to smialo bidowac!
Pamietacie jak wrzucilam linka do tych ochraniaczy? oryginalna cena na promocji jest ok £30 a tu jest okazja
Tak dla przypomnienia powyzsze ochranicze sa wlasnie z tego kompletu.
Cot Bumpers & Sleep Bags, Bedtime, Nursery
Kurczaki tak chcialam ten zestaw chyba sie pospieszylam z kupnem bo teraz juz ma wszystkiego po 2szt i jak kupie jeszcze jedna to moj mnie chyba z domu wygoni hehhe
Sliczna ta koszula juz sie za nia ogladalam na Allegro ale d..a nie ma mojego rozmiaru, takich malych chyba nie produkuja :-(
Obserwuj aukcje tego gościa. Wcześniej miał mniejsze. Albo może napisz tam.
agaundpestka
Ja mam odwrotny problem jeżeli chodzi o rozmiarSliczna ta koszula juz sie za nia ogladalam na Allegro ale d..a nie ma mojego rozmiaru, takich malych chyba nie produkuja :-(
Buziak dlaczego odradzasz białą pościel??
Ja mam odwrotny problem jeżeli chodzi o rozmiar
Buziak dlaczego odradzasz białą pościel??
moze dlatego, ze sie bedzie szybko brudzić
strzelam jedyne co mi do glowy przychodzi.
Zaraz pewnie buziak napisze
agaundpestka
Haha o tym tez pomyślałam, ale tak czy siak sobie zmieniam pościel często więc małemu też będę.moze dlatego, ze sie bedzie szybko brudzić
strzelam jedyne co mi do glowy przychodzi.
Zaraz pewnie buziak napisze
reklama
oj, ja też zmieniam bardzo często
uwielbiam taką świeżutką Kubie tak samo jak nam to i Malemu tez pewnie bede czesto zmieniac
ale tylko to mi na mysl przyszlo
moze jak sie dziecku ulewa to na bialym plamki brzydkie zostana nawet jak sie wypierze, myslę
buziak o co chodzilo??;-)
uwielbiam taką świeżutką Kubie tak samo jak nam to i Malemu tez pewnie bede czesto zmieniac
ale tylko to mi na mysl przyszlo
moze jak sie dziecku ulewa to na bialym plamki brzydkie zostana nawet jak sie wypierze, myslę
buziak o co chodzilo??;-)
Podziel się: