reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Cocosh piękny pokoik gustowny wózek :D

I chce Ci napisać ze mam taki stolik na polu przy balkonie :D jak Ty w salonie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh gustowny pokoik :) miałam podobny wózek w dzieciństwie. Nawet kolor podobny :D

aliaolio przytulny kącik. Podobają mi się takie łóżeczka :)

Mlodamama nasz DIY :) Od męża z pracy przytaszczyliśmy. U niego montują dużo kabli i akurat leżała biedna do wyrzucenia :) to my zabraliśmy sobie, kółeczka i gotowe :)
Na necie chcą za taki kilkaset złoty :) nieźle zdzierają za takie pierdoły :)
Najbardziej mi się podobają pieńki do siedzenia za 1500 zl :D powiedziałam mężowi że rzucam prace i będę sprzedawać pieńki bo się bardziej opłaca :)

http://novaarteria.pl/pl/produkt/malafor-pniak-spalony-2_3,472.html

Otwieramy biznes???

Alio fajowe łóżeczko, takie niespotykane!

Cocosh
zaniemówiłam na te pieńki :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D Nie wiem jak obrzydliwie bogatym i leniwym trzeba być, żeby tyle zapłacić za kawałek pniaka wartego kilka zł sztuka...
Pokoik śliczny coraz przytulniejszy, podłoga tylko woła o jakiś miły jasny dywanik i finito jak dla mnie ;-) ;)
Patrzę masz pojemniki z ikei do przechowywania, na początku wydawały mi się okropnie brzydkie, ale patrząc od strony praktyczności wiszą u mnie na liście jako musthave, już sobie zamówiłam u znajomych w odwietki- oni warszawiaki to mają pod nosem, a mnie dzieli od ikei 200 km.
Wózek totalnie nie z mojej bajki, ale cieszę się że jesteś zadowolona z zakupu :) Nie wiem tylko czy inwestycja w adaptery była zasadna, bo nie sądzę żebyście specjalnie używali stelaża bez skrętnych kół do wpinania fotelika na czas zakupów (dla mnie osobiście tylko po to fotelik łączy się ze stelażem- żeby do hipermarketa wyskoczyć).
Tak w ogóle jak Wy czysto macie w kominku :szok: Używacie go w ogóle :rofl2:?

Arusiowa jestem na etapie wybierania dywanika :) ciągłe do żadnego nie mogę się przekonać więc szperam i czekam ja "wow". :)
Pojemniki nie są za piekne ale też nie jakieś szpetne. Co do przydatności to sie okażę ale drogie nie były więc wzięłam żeby pod ręką mieć coś na chusteczki i waciki.
Adaptery do fotelika to był koszt chyba 70 zl wiec bez tragedii a wole mieć niż nie mieć ;) nie wiem czy się przydadzą ale myślałam nawet owystawianiu małej w tym foteliku do ogródka albo na taras w razie jakby wolała taką pozycje niż leżącą w gondoli.
Koła pewnie wielu z Was nie spasują ale na nasze wiejskie warunki wydaja się idealne :)

Mi sie strasznie podoba jak w pokoju jest wlasnie 'sama podloga' a na srodku lub gdzies, zalezy od wystroju i ulozenia mebli, jest dywanik taki super puchaty :) no ale niestety tutaj wszedzie 'wykladziny' czy mi sie to podoba czy nie :p

Cocosh wózek jak cała reszta- bardzo stylowy;-) ;)
Niektóre gondole mają funkcję podnoszenia do pozycji półleżącej lub siedzącej. Ja mam wózek Bebetto i skapłam się, że ma taką funkcje jak synek miał już pół roku:unsure: także sprawdźcie sobie dziewczyny czy zagłówek w gondoli się podnosi;-) ;)

reklama
Arusiowa kominek nie uzywany. :) musielibyśmy zabezpieczyć podłogę przed, kupić narzędzia i drewno i odkurzacz specjalny wiec poczeka z odpaleniem az będzie na takie pierdoly kasa. :) narazie jeszcze listwy przypodlogowe i oswietlenie i zasłony maja pierwszenstwo we wszystkim

Do góry