reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Cocosh piękny pokoik gustowny wózek :D

I chce Ci napisać ze mam taki stolik na polu przy balkonie :D jak Ty w salonie

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Cocosh gustowny pokoik :) miałam podobny wózek w dzieciństwie. Nawet kolor podobny :D

aliaolio przytulny kącik. Podobają mi się takie łóżeczka :)

Mlodamama nasz DIY :) Od męża z pracy przytaszczyliśmy. U niego montują dużo kabli i akurat leżała biedna do wyrzucenia :) to my zabraliśmy sobie, kółeczka i gotowe :)
Na necie chcą za taki kilkaset złoty :) nieźle zdzierają za takie pierdoły :)
Najbardziej mi się podobają pieńki do siedzenia za 1500 zl :D powiedziałam mężowi że rzucam prace i będę sprzedawać pieńki bo się bardziej opłaca :)

http://novaarteria.pl/pl/produkt/malafor-pniak-spalony-2_3,472.html

Otwieramy biznes???

Alio fajowe łóżeczko, takie niespotykane!

Cocosh
zaniemówiłam na te pieńki :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D Nie wiem jak obrzydliwie bogatym i leniwym trzeba być, żeby tyle zapłacić za kawałek pniaka wartego kilka zł sztuka...
Pokoik śliczny coraz przytulniejszy, podłoga tylko woła o jakiś miły jasny dywanik i finito jak dla mnie ;-) ;)
Patrzę masz pojemniki z ikei do przechowywania, na początku wydawały mi się okropnie brzydkie, ale patrząc od strony praktyczności wiszą u mnie na liście jako musthave, już sobie zamówiłam u znajomych w odwietki- oni warszawiaki to mają pod nosem, a mnie dzieli od ikei 200 km.
Wózek totalnie nie z mojej bajki, ale cieszę się że jesteś zadowolona z zakupu :) Nie wiem tylko czy inwestycja w adaptery była zasadna, bo nie sądzę żebyście specjalnie używali stelaża bez skrętnych kół do wpinania fotelika na czas zakupów (dla mnie osobiście tylko po to fotelik łączy się ze stelażem- żeby do hipermarketa wyskoczyć).
Tak w ogóle jak Wy czysto macie w kominku :szok: Używacie go w ogóle :rofl2:?

Arusiowa jestem na etapie wybierania dywanika :) ciągłe do żadnego nie mogę się przekonać więc szperam i czekam ja "wow". :)
Pojemniki nie są za piekne ale też nie jakieś szpetne. Co do przydatności to sie okażę ale drogie nie były więc wzięłam żeby pod ręką mieć coś na chusteczki i waciki.
Adaptery do fotelika to był koszt chyba 70 zl wiec bez tragedii a wole mieć niż nie mieć ;) nie wiem czy się przydadzą ale myślałam nawet owystawianiu małej w tym foteliku do ogródka albo na taras w razie jakby wolała taką pozycje niż leżącą w gondoli.
Koła pewnie wielu z Was nie spasują ale na nasze wiejskie warunki wydaja się idealne :)

Mi sie strasznie podoba jak w pokoju jest wlasnie 'sama podloga' a na srodku lub gdzies, zalezy od wystroju i ulozenia mebli, jest dywanik taki super puchaty :) no ale niestety tutaj wszedzie 'wykladziny' czy mi sie to podoba czy nie :p

Cocosh wózek jak cała reszta- bardzo stylowy;-) ;)
Niektóre gondole mają funkcję podnoszenia do pozycji półleżącej lub siedzącej. Ja mam wózek Bebetto i skapłam się, że ma taką funkcje jak synek miał już pół roku:unsure: także sprawdźcie sobie dziewczyny czy zagłówek w gondoli się podnosi;-) ;)

reklama
Arusiowa kominek nie uzywany. :) musielibyśmy zabezpieczyć podłogę przed, kupić narzędzia i drewno i odkurzacz specjalny wiec poczeka z odpaleniem az będzie na takie pierdoly kasa. :) narazie jeszcze listwy przypodlogowe i oswietlenie i zasłony maja pierwszenstwo we wszystkim

Do góry