reklama
Załączniki
kamilaasami
Fanka BB :)
Ooooch CUDNY taki mi się marzył ale mój chłop jest bardziej nowoczesny ode mnie i nie wyszedł by z takim na miasto a bedzie dużo chodził wieczorkami jak ja bede zajeta ... wiec musiałam pójść na kompromis co nie zmienia faktu że jest piękny a moge bezczelnie zapytać ile kosztował ?
KubusiowaMama
Cocosh piekny wozek! Od razu przypomnialy mi sie zdjecia z dziecinstwo bo mialam w takim samym stylu tylko bordowy
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
kamilaasami nie byl drogi. 1500 kosztuje podstawowa wersja i ich fotelikiem. Wzięlilismy jednak fotelik maxi cosi plus bazę family fix i razem wyszło 2500
http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzi...tml?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral
http://www.sklep-smile.pl/wozki-dzi...tml?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral
kamilaasami
O no to podstawa tyle kosztuje co nasz ... ale i tak nie namówiłabym mojego juz jak tylko zaczelismy rozmowe o wózkach to mielismy 2 zupełnie inne zdania ale znaleźliśmy coś po środku - nawet moj tato zaakceptował nowa "BMkę" małego a to juz nielada wyczyn przyszłego dziadka zadowolic
LilithGoth
Cocosh piekny wozek
ja zadowolona bardzo. Buja się super. Jest duży i taki fajnie retro Zobaczymy jak się będzie wozić ale cieszę się, że go zamówiłam pomimo tego, że go na żywo nie widziałam W sklepach nam się nic nie podobało a ten od samego początku upatrzony mieliśmy jako pierwszy.
reklama
A to nasz kącik dla maleństwa. Z uwagi na mały metraż łóżeczko bedzie stało obok naszej kanapy w duzym pokoju a za rok zainwestujemy w łóżko pietrowe i maleństwo powędruje do Oli
Mam nadzieję, że za jakieś 2 lata uda nam się sprzedać m2 i rozpocząć budowę na naszej działce, bo ciasno oj ciasno....
Mam nadzieję, że za jakieś 2 lata uda nam się sprzedać m2 i rozpocząć budowę na naszej działce, bo ciasno oj ciasno....
Załączniki