reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

MlodaMama rzuć zdjęciem sypialni : ) i przede wszystkim gratulacje najważniejszego zakupu- wozka :))
Nam mój tata wysłał dzisiaj pieniądze na wózek. Pewnie najbliższy wolny termin kiedy możemy go kupić to będzie wigilia : ) albo nie wiem kiedy :/ bo M nawet w trzech kroli chce robić na budowie... żeby 7 wieczorem być już w domku bo 8 jedziemy do Zakopca :))

reklama
młodamama- swego czasu też miałam chęci na panterkę, tylko bardziej w beżowym kolorze, ale m stanowczo zaprotestował. Teraz bardziej się udziela, co do kolorów czy dodatków. Przy Emilce kupowałam, to co mi się podobało, teraz musi i jemu.

Wczoraj w lumpku upolowałam półśpiochy w autka :-p stwierdziłam, a co tam.

Isia jeszcze nie mamm pomalowanej :D moj ma mieć wolne dopiero we wtorek chyba że jak to powiedział (jak bedziesz grzeczna to pomaluje w poniedziałek ) :p

Izik pewnie u mnie bedzie tak samo :D że przy 1 dziecku jest wszystko po mojemu a przy 2... już tak łatwo nie będzie :p
Ja się ciesze że jednak nie zrobił cyrku z wózkiem i przyjął to na ,klate' :D

A ja znowu zaszalałam dzisiaj w c&a on line : ) i kupiłam Bartusiowi komplet na lato i do tego sweterek i kamizelkę puchową razem ze sweterkiem na jesień :) jutro ojciec mój ma wysłać paczkę z ubraniami dla malego z Niemiec ale też z c&a hihi
Powiem Wam, że trochę jestem na niego zła :/ bo cała paczka będzie z ubraniami dla Bartusia a nic tam nie będzie dla Zuzki... mówiłam mu, że ma tak nie robić bo Zuzce będzie przykro ale jego żona już to zapakowala... teraz muszę albo przechwycic tą paczkę tak żeby Zuzka jej nie widziała- ale ostatnio była o godz 20... albo mieć coś przygotowane i wrzucić tam, że coś było też dla Zuzki po kryjomu.... ehhhhh nie lubię takich sytuacji.... muszę pogadać z tym moim ojcem w cztery oczy jak się spotkamy... bo przez telefon czy Skype to nic nie daje :/

Młoda oczywiście, że to tobie ma się podobać.. Jesteśmy tu żeby rozmawiać.. a ja niestety sama na swoim przykładzie jak Kubusiowa przeżyłam zmianę płci.. Pisałam już kilka razy o tym, do listopada była córka a w grudniu urodził się synuś. Mieliśmy miesiąc na zmianę wszystkiego.. :cool2:

Fanti najwyżej MlodaMama będzie miała zajęcia plastyczne-techniczne hihi i zmieni kolor panterki :) albo jej chłop bo MlodaMama kiepska z plastyki z tego co pamiętam hihi

No mi sie bardzo podoba ten czarno bialy tutek a moj R mowi, ze ma wrazenie ze ta rama zaraz sie zlamie bo jest tak jakby jedna tylko :D ale mysle, ze sie dogadamy :p

Bardzo podobają mi się takie wózki co Manka pokazujesz jednak jedno mi się w nich wszystkich nie podoba.. otóż pod wózkiem jest kosz.. a raczej być powinien a jest jakaś mała pisdułka.. ja przy pierwszym dziecku okrzystałam z tego podczas zakupów.. szłam na spacer, po drodze coś do domu np na obiad kupiłam i gdzie to dać? pod wózek.. a tu to takie maleńkie..

Była kiedyś u mnie laska co kupiła synowi różowy wózek (od mojej kuzynki) haha ale ona to zrobiła świadomie :p

A ja czuje ze to nie syn tylko córeczka jest tak jak na usg mówia :D

A najwyżej... będzie jeździł w różowym trudno się mówi :p jest jeszcze jedna kuzynka mojego ma zielony wózek druga czarny :D

reklama
Fanti dla mnie duży kosz w wózku jest ważny. Też zawsze zakupy tak zaliczalam i teraz też tak będę. Mam wózek z dużym koszem.

Do góry