reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Brudu nie widać :) bo jest czarny hihi
Najgorzej było jak jadła flipsa-chrupka lub biszkopt... Bo były białe ślady :) wiesz co mam na mysli? Natomiast wystarczyła szmatka i było super bo wszystko schodziło :) fotelik pierwszy tez mieliśmy czarny. Drugi czerwony a ten trzeci teraz różowy.... I ten różowy jest najgorszy jeżeli chodzi o czystość i plamy... Czerwony tez musiał byc prany, natomiast czarnego w domu na poczatku używałam do karmienia bo nie miałam leżaczka i wszystko z niego schodziło- tzn marchewka, jabłko i zupki....

Także z czystym sumieniem moge polecić czarny :) zreszta teraz tez kupujemy czarny wozek :) a gdyby sie nam nie sprawdził to kupowalibysmy inny ;)

Lewusek a jaką liczysz przesyłkę? Mój ojciec przysyła z Niemiec paczki jakaś prywatna firma ktora wozi paczki do polski z Niemiec... Moze warto poszukać w jakiejś polskiej gazecie w Niemczech? Wiem, ze u mojego ojca wychodzi jakaś ale ńie wiem jak sie nazywa ta Gazeta :)
No musze poszukac tak zeby sie oplacalo.

Hmm ogólnie to wszyscy mi mówią
COŚ TY ZA KOLOR WYBRAŁA! :D
Ale jak oglądałam wózki to on mi tak strasznie sie podobał :p
A mój? za 1 razem jak mu pokazalam to powiedzial ,zapomnij...nie bede jak pedal z rozowym wozkiem latal' :D
Hmm jemu się podobał taki szaro czarny Ale jak dzwonilismy Pan powiedział ze nie ma i nie wie kiedy będzie nowa dostawa wiec mój powiedział ,a rob co chcesz... tobie się ma podobać a mi to nie robi różnicy jaki kolor i tak dobrze ze mogłem wybrać sofe i szafy ' ahhaha

Młoda wózek fajny choć kolor odważny. Ja jednak wolę kolory szaro białe na wózek.
Jak pokazałam twój wózek mężowi to spytał "a co jak się opcja zmieni i będą jednak mieli chłopca?"
My tak mieliśmy ale u nas kupowałam albo czerwone (wózek foteli) a sukienki miałam o dziwo niebieskie a tylko kilka rzeczy było różowych.

Mlodamama ma racje :) to jej ma sie podobać ;) a ludzie i tak zawsze bedą mówili hihi
Chociaż u mojego M to by nie przeszło bo wozek to jego pojazd :) i on zawsze prowadził! A jaki był dumny jak jeździł z tym wózkiem hihi
Ciekawe jak bedzie przy Bartusiu... Bo teraz mnie drażni i ciagle mówi, ze chłop to chłop ;) i ze ńie musi miec wszystkiego co baba :)
Wie, ze wkurza mnie to jak cholera ale jak dzwoni to mówi, ze kocha nasza trójkę, pyta sie jak Bartus... Chyba coraz bardziej do ńiego dochodzi to, ze bedzie wszystko dobrze i za dwa miesiące bedzie z nami :) no dobra... Za dwa i pól miesiąca hihi

Fanti moj synus tez mial byc dziewczynka:) nawet lekarz robiacy usg 3 dni przed porodem utwierdzil nas w przekonaniu, ze bedzie corka;D a tu taka niespodzianka;) dobrze, ze wozek mialam uniwersalny:)

Manka ja mam tutka, co prawda inny model, ale firme moge polecic:) mamy czarno fioletowy-bardzo latwy w utrzymaniu czystosci, swietny material. I wykonanie solidne. Kolka nie do zajechania, bardzo dobra amortyzacja. Naprawde jestem zadowolona z tego wozka;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Isia jakby się naprawę uparł Na inny wózek to pewnie teraz takiego bym nie miała :) jak powiedział teraz to mu na kolorze nie zależy jakoś specjalnie :p
Jak zgodził się na jedną różowa ścianę w naszej sypilani to znaczy żE ma aż tak źle :)

Do góry