reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Ja mam w planach kupic taka 'kolyske'. No kolyska to nie jest bo bujac sie nie bedzie ale bujac tak czy tak dziecka nie chce bo jak sie nauczy to strach :p A do tego mini lozeczka mezus przykreci mi kolka i bede mogla sobie go przestawiac gdzie mi sie podoba :)

Załączniki

• 1448813451052.jpg
    1448813451052.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Manka śliczne łóżeczko. My dzisiaj kupiliśmy ten fotel z ikie do Marysi i znalazłam fajną "szafeczkę" na pieluszki i kosmetyki dla dzidzi. Postawie sobie ją pryz łożeczku a że jest na kółkach mogę wyjechać nią szybciutko do łazienki czy naszej sypialni i ma śliczny kolor.

strandmon-fotel-szary__0325432_PE517964_S4.JPG

raskog-wozek-turkusowy__0315568_PE367042_S4.JPG

RÅSKOG Wózek - IKEA

Kolyski bujane tez sa sliczne i maja swoj bajkowy urok ale jednak decyduje sie na ta bez bujania z kolkami :)
Cocosh super ta poleczka. Ja tez musze pomyslec nad czyms takim podrecznym na jakies kosmetyki bo komoda to cala w ciuszkach bedzie :D

Cocosh moj wymarzony fotel!;D akurat na poczatku stycznia wybieramy sie na wieksze zakupy do ikei i fotel juz znajduje sie na mojej liscie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ja mam w planach kupic taka 'kolyske'. No kolyska to nie jest bo bujac sie nie bedzie ale bujac tak czy tak dziecka nie chce bo jak sie nauczy to strach :p A do tego mini lozeczka mezus przykreci mi kolka i bede mogla sobie go przestawiac gdzie mi sie podoba :)

Manka zobacz też tutaj jeśli Ci się podbają takie rzeczy:

Kołyski | Kategorie produktów | Woodies

Bardzo fajne łóżeczka i kołyski (prawie identyko jak ta co chcesz kupić) w przystępnej cenie (moim zdaniem :p - nie wiem za ile znalazłaś swoją). Mi się tutaj też bardzo podoba lóżeczko/domek - fajny pomysł bo jest od razu miejsce na wieszanie różnych ozdób itp :)

Ostatnia edycja:
Manka zobacz też tutaj jeśli Ci się podbają takie rzeczy:

Kołyski | Kategorie produktów | Woodies

Bardzo fajne łóżeczka i kołyski (prawie identyko jak ta co chcesz kupić) w przystępnej cenie (moim zdaniem :p - nie wiem za ile znalazłaś swoją). Mi się tutaj też bardzo podoba lóżeczko/domek - fajny pomysł bo jest od razu miejsce na wieszanie różnych ozdób itp :)

Faktycznie sliczne i prawie takie same :) Jezeli sobie przelicze na zlotowki ta ktora znalazlam to kosztuje 240 zl wiec na tej stronce jest tansza lub prawie taka sama cena :) Ale jak sobie dolicze koszty wysylki do UK to pewnie wyjdzie mi na jedno :)

reklama
Do góry