Ja mam w planach kupic taka 'kolyske'. No kolyska to nie jest bo bujac sie nie bedzie ale bujac tak czy tak dziecka nie chce bo jak sie nauczy to strach A do tego mini lozeczka mezus przykreci mi kolka i bede mogla sobie go przestawiac gdzie mi sie podoba
reklama
Manka śliczne łóżeczko. My dzisiaj kupiliśmy ten fotel z ikie do Marysi i znalazłam fajną "szafeczkę" na pieluszki i kosmetyki dla dzidzi. Postawie sobie ją pryz łożeczku a że jest na kółkach mogę wyjechać nią szybciutko do łazienki czy naszej sypialni i ma śliczny kolor.
RÅSKOG Wózek - IKEA
RÅSKOG Wózek - IKEA
Kolyski bujane tez sa sliczne i maja swoj bajkowy urok ale jednak decyduje sie na ta bez bujania z kolkami
Cocosh super ta poleczka. Ja tez musze pomyslec nad czyms takim podrecznym na jakies kosmetyki bo komoda to cala w ciuszkach bedzie
Cocosh super ta poleczka. Ja tez musze pomyslec nad czyms takim podrecznym na jakies kosmetyki bo komoda to cala w ciuszkach bedzie
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Cocosh moj wymarzony fotel!;D akurat na poczatku stycznia wybieramy sie na wieksze zakupy do ikei i fotel juz znajduje sie na mojej liscie
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja mam w planach kupic taka 'kolyske'. No kolyska to nie jest bo bujac sie nie bedzie ale bujac tak czy tak dziecka nie chce bo jak sie nauczy to strach A do tego mini lozeczka mezus przykreci mi kolka i bede mogla sobie go przestawiac gdzie mi sie podoba
Manka zobacz też tutaj jeśli Ci się podbają takie rzeczy:
Kołyski | Kategorie produktów | Woodies
Bardzo fajne łóżeczka i kołyski (prawie identyko jak ta co chcesz kupić) w przystępnej cenie (moim zdaniem - nie wiem za ile znalazłaś swoją). Mi się tutaj też bardzo podoba lóżeczko/domek - fajny pomysł bo jest od razu miejsce na wieszanie różnych ozdób itp
Ostatnia edycja:
Manka zobacz też tutaj jeśli Ci się podbają takie rzeczy:
Kołyski | Kategorie produktów | Woodies
Bardzo fajne łóżeczka i kołyski (prawie identyko jak ta co chcesz kupić) w przystępnej cenie (moim zdaniem - nie wiem za ile znalazłaś swoją). Mi się tutaj też bardzo podoba lóżeczko/domek - fajny pomysł bo jest od razu miejsce na wieszanie różnych ozdób itp
Faktycznie sliczne i prawie takie same Jezeli sobie przelicze na zlotowki ta ktora znalazlam to kosztuje 240 zl wiec na tej stronce jest tansza lub prawie taka sama cena Ale jak sobie dolicze koszty wysylki do UK to pewnie wyjdzie mi na jedno
reklama
Dziewczyny czy taka pościel pasuje dla chlopaka?
Feretti Pościel 3 częściowa Trio Sun Flower Bacteriostatic [id3819] - 99Â zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Chodzi mi dokładnie o ten model bo ma dobrą cenę a jeżeli chodzi o jakość to pierwsza klasa jak dla mnie...
Dodam, że Bartuś dostanie pokój po Zuzce który wygląda mniej więcej tak...tzn są w nim meble z tej kolekcji...
Sawanna
Co o tym sądzicie?
Feretti Pościel 3 częściowa Trio Sun Flower Bacteriostatic [id3819] - 99Â zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Chodzi mi dokładnie o ten model bo ma dobrą cenę a jeżeli chodzi o jakość to pierwsza klasa jak dla mnie...
Dodam, że Bartuś dostanie pokój po Zuzce który wygląda mniej więcej tak...tzn są w nim meble z tej kolekcji...
Sawanna
Co o tym sądzicie?