reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Manka śliczna ta ,kolyska' podoba mi sie <3 jak łóżeczko dla lalki :)

Cocosh mi sie taki fotel zawsze marzył Ale w te mojej willi to sobie na klatce mogę go postawić :(

A widzieliście gdzieś na allegro żeby był komplet pościeli (poszewki) i w tym samym kolorze np. Baldachim nad łóżeczko i ochraniacz na łóżeczko ? Taki komplet wszyskiego :D

reklama
Hej!

Ja co prawda październikowa mama ale pozwoliłam sobie do was zajrzeć ponieważ mam do odsprzedania kilka rzeczy.

Butelka lovi medical 150 ml nowa.

Pościel trzy elementowa z pięknie haftowanymi sówkami, wraz z przescieradlem frotte w kolorze turkusowym - pościel raz wyprana, nieużywana.

Śpioszki rozmiar 56. Szare założone raz (Disney - smyk), różowe trzy razy (coolclub - smyk).

Poniżej zdjęcia :-) foto pościeli zaczerpnięte ze strony smykolandu gdzie wszystko zakupiłam.

Zainteresowane przyszłe Mamusie proszę o kontakt.

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, zauważylyscue jaka cisza na wątku zakupowym? Od razu widać, że grudzień się zaczął w najlepsze ;)
Ciekawe od kiedy ruszy znowu ten wątek hihi

Laski, co myslicie o wozku z eco skory ? Ale nie jako wykonczenie tylko caly. Zastanawiam sie czy sie nie bedzie za bardzo nagrzewal i czy ten material nie popeka albo cos. Miala ktoras z Was albo zna kogos kto mial ? :)
Ten kremowy mi sie podoba. A jak nie eco skora to ten sam model w kolorze szaro-bialym.

Załączniki

• 1449356162305.jpg
    1449356162305.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 85
A ta Eco skóra w spacerówce ma tylko taki material? Czy gdzieś po bokach itp ,bo jak jest cały z takiej skóry to ja osobiście bym latem dziecka w spacerówce takiej nie włożyła ;)

reklama
Manka moja bratanica jeździ wózkiem cały z ecoskóry :) Moja bratowa sobie chwali bardzo łatwy w czyszczeniu, użytkuje go od lutego tego roku i lato przeżyła i nie zauważyliśmy jakiejś różnicy, żeby się nagrzewał lub coś podobnego :) Ona poleca ten co ma :) Jak nie zapomnę jej zapytać jaki ma model to podeśle linka :)

Do góry