reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Dzastibasti ja uzywalam i avent i tt i zdecydowanie wolę tt, kolek zero, smoczki o wiele wytrzymalsze, a i z myciem o wiele wygodniej - mają szersze otwory, reka bez problemu sie mieści. Z aventem bylo wiecej gimnastyki ze szczotka do butelek, i zauwazylam ze smoczki w avencie mają szybszy przeplyw niz w tt

Ja przy Zuzce używałam Avent... teraz kupiłam avent natural po prostu z przyzwyczajenia :) a po drugie ja jestem tzw markowa;) i zawsze słyszałam że Avent są najlepsze i takie mi przekonanie zostało hihi
Ale czy są: oto jest pytanie? Hihi
Nie wykluczam, że może będziemy musieli zmienić butelki bo nigdy nic nie wiadomo :)

reklama
Do góry