reklama
Przy córce używałam albo lovi albo nuk. Teraz zakupiłam avent.
Dziewczyny, czy planujecie kupić coś takiego?
Poduszka Motylek - Minky - Bawełna, Nowe Kolory (5717534419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Poduszka Motylek - Minky - Bawełna, Nowe Kolory (5717534419) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
misssoni
Fanka BB :)
Missoni chyba NAN
Nie właśnie MAM MAM baby products: pacifiers, baby bottles, cups & teethers for babies: BPA Free
Przy córce używałam albo lovi albo nuk. Teraz zakupiłam avent.
Ja planuje kupic
KubusiowaMama
Ja nie kupuje przy Synku nie uzywalam zadnych takich poduszek typowo pod glowke i teraz tez nie kupiePrzy córce używałam albo lovi albo nuk. Teraz zakupiłam avent.
nailie
Dzastibasti ja uzywalam i avent i tt i zdecydowanie wolę tt, kolek zero, smoczki o wiele wytrzymalsze, a i z myciem o wiele wygodniej - mają szersze otwory, reka bez problemu sie mieści. Z aventem bylo wiecej gimnastyki ze szczotka do butelek, i zauwazylam ze smoczki w avencie mają szybszy przeplyw niz w tt
Ja przy Zuzce używałam Avent... teraz kupiłam avent natural po prostu z przyzwyczajenia a po drugie ja jestem tzw markowa i zawsze słyszałam że Avent są najlepsze i takie mi przekonanie zostało hihi
Ale czy są: oto jest pytanie? Hihi
Nie wykluczam, że może będziemy musieli zmienić butelki bo nigdy nic nie wiadomo
Ale czy są: oto jest pytanie? Hihi
Nie wykluczam, że może będziemy musieli zmienić butelki bo nigdy nic nie wiadomo
reklama
arusiowa
Ale znalazłam wynalazek kurcze, a tylko co kupiłam "katarek" i sama nie będę inwestować w kolejny aspirator, ale może wam się przyda Haxe Aspirator Do Nosa Na Katar Odciągacz Kataru Asplaneta.pl