reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Ja mam jeden mniejszy i jeden wiekszy:) tzn jeden na 0-6miesiecy i jeden 6+ :) ten mniejszy uzywalismy jakos do 10 miesiaca a potem ten drugi :) jeden nie mial w ogole rekawow a od drugiego odpielismy i nigdy nie uzywalismy:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, które butelki bardziej polecacie - te TOMMY TIPPEE czy te z PHILIPS AVENT ? Bo przeglądając allegro to w zestawie w bardziej korzystnej cenie znalazłam te z TT, ale też wcześniej nie słyszałam o tej firmie, dopiero tutaj z forum wyczytałam :-) Jest jakaś szczególna różnica między nimi?

Wiem, że temat butelek był poruszany, ale jakoś wtedy mnie nie interesował jeszcze, a tak dużo piszecie, że ciężko mi to odnaleźć na forum :-)

Dziewczyny, które butelki bardziej polecacie - te TOMMY TIPPEE czy te z PHILIPS AVENT ? Bo przeglądając allegro to w zestawie w bardziej korzystnej cenie znalazłam te z TT, ale też wcześniej nie słyszałam o tej firmie, dopiero tutaj z forum wyczytałam :-) Jest jakaś szczególna różnica między nimi?

Wiem, że temat butelek był poruszany, ale jakoś wtedy mnie nie interesował jeszcze, a tak dużo piszecie, że ciężko mi to odnaleźć na forum :-)

Ja korzystałam z aventu ale u mnie synek ich nie polubił. Najlepiej spisała sie butelka i smok z lovi i firmy MAM.

reklama
dzastibasti ja moge sie tylko wypowiedziec na temat tommee tippee bo uzywalismy przez cale 1.5 roku. Moim zdaniem sa naprawde swietne. Wytrzymale, wygodne do trzymania dla rodzica i dla dziecka. I antykolkowe-nie wiem czy to zasluga butelek ale kolke mielismy tylko jeden raz:) no i przez jakis czas karmilam piersia i butelka i nie bylo problemu-Kuba zaakceptowal ta butelke od razu:) dla Olka tez juz kupilam nowy zestaw;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry