Przytulanki ręcznie szyte znalazłam jeszcze tutaj przytulanki - Anpaja są po prostu piękne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O coś takiego chodzi?
Śpiworek 3w1 | motherhood.pl
A rączki zosają tylko w pajacyku długi rękaw do spania? Chociaż u mnie w domu zawsze koło 23 - 24 stopni jest
ja mam 1 bez rekawow chyba starczy co?
Dziewczyny, które butelki bardziej polecacie - te TOMMY TIPPEE czy te z PHILIPS AVENT ? Bo przeglądając allegro to w zestawie w bardziej korzystnej cenie znalazłam te z TT, ale też wcześniej nie słyszałam o tej firmie, dopiero tutaj z forum wyczytałam :-) Jest jakaś szczególna różnica między nimi?
Wiem, że temat butelek był poruszany, ale jakoś wtedy mnie nie interesował jeszcze, a tak dużo piszecie, że ciężko mi to odnaleźć na forum :-)